НАЧАЛО Алткойни Биткойн

53% от Биткойн транзакциите вече се случват на Segwit

ОКТ. 5, 2018 20:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 53% от Биткойн транзакциите вече се случват на Segwit
 

Segwit се адаптира все повече и повече, тъй като доклад показва, че 53% от Биткойн  транзакциите вече се обработват на технологията.


Хората предпочитат SegwitВ неотдавнашен доклад, оповестен от transactionfee.info на Reddit, той показва стабилен ръст на приемането на мрежата на Segwit през последните 12 месеца.

Segwit, за които се твърди, че са пробили през 2018 г., въпреки драстичния спад на процеса Биткойн на пазара, се е променил от 27%, което е през април до над 50% в рамките на 6 месеца.

Segregated Witnesses (SegWit) е протокол, който създава бързи начини за изпращане на криптовалути от един потребител на друг и също много по-евтино от основния протокол на технологията. Поради тези причини се наблюдава постепенна промяна от страна на физическите лица и обмен на криптовалути с протокола.


Може ли Segwit да бъде решението?Потвърждава се, че Биткойн се отклонява от първоначалния си план, който е валута за "ежедневни" сделки, успоредно с използването му за трансгранични разплащателни решения, тъй като таксите на мрежата Биткойн се се увеличили драстично, заедно с факта, че тя отнема толкова време за да потвърди транзакциите.

SegWit, която бе активирана на 23-и август 2017 г. като "странична верига" към главната мрежа, която представлява много по-бърз метод за обработка на Биткойн транзакции, изглежда е спасителят; спасявайки Биткойн от неговото състояние, за да бъде използван така, както е предназначението му.

Не е изненадващо, че Segwit превзема производителите на хардуерни портфейли, Keepkey например, внедрявайки технологията и давайки на стотици хиляди потребители възможност да извършват бързи и икономически ефективни Биткойн транзакции.

Обменните курсове не са изключени, тъй като Coinbase, една от топ крипто борсите, обяви, че ще подкрепя и Segwit.

Те ще увеличат допълнително транзакциите в мрежата и в крайна сметка ще накарат всички останали да се надградят до Segwit активирани портфейли, в близкото бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SBI стартира услуга за Биткойн кредитиране

Според официално съобщение от 24-ти ноември, новата платформа за крипто кредитиране ще позволи на потребителите да заемат своите крипто на SBI и да печелят лихва в размер на 1% с включени данъци. Нова...
НОЕ. 24, 2020 17:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн се позиционира за пробив на $19,000

Изпълнявайки очакванията на общността, флагманската криптовалута най-накрая достигна нивото от $19,000.  Това се случи, след като BTC се търгува в диапазона от $18,700 от 21-ви ноември, като...
НОЕ. 24, 2020 13:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как недостигът на Биткойн може да е добра новина за крипто инвеститорите

Един от тези активи е Биткойн и цената му се намира в сериозен възходящ тренд - благодарение на технологичните компании, които купуват много от криптовалутата. "PayPal и Cash App вече купуват повече о...
НОЕ. 24, 2020 12:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Все повече институции купуват Биткойн, според JPMorgan

В своя доклад “Flows & Liquidity“ анализаторите на JPMorgan казват, че институциите се насочват към Биткойн с по-сериозни темпове в рамките на това тримесечие, в сравнение с Q3, и вероятно играят ...
НОЕ. 23, 2020 23:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света