НАЧАЛО Алткойни Биткойн

53% от Биткойн транзакциите вече се случват на Segwit

ОКТ. 5, 2018 20:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 53% от Биткойн транзакциите вече се случват на Segwit

Segwit се адаптира все повече и повече, тъй като доклад показва, че 53% от Биткойн  транзакциите вече се обработват на технологията.


Хората предпочитат SegwitВ неотдавнашен доклад, оповестен от transactionfee.info на Reddit, той показва стабилен ръст на приемането на мрежата на Segwit през последните 12 месеца.

Segwit, за които се твърди, че са пробили през 2018 г., въпреки драстичния спад на процеса Биткойн на пазара, се е променил от 27%, което е през април до над 50% в рамките на 6 месеца.

Segregated Witnesses (SegWit) е протокол, който създава бързи начини за изпращане на криптовалути от един потребител на друг и също много по-евтино от основния протокол на технологията. Поради тези причини се наблюдава постепенна промяна от страна на физическите лица и обмен на криптовалути с протокола.


Може ли Segwit да бъде решението?Потвърждава се, че Биткойн се отклонява от първоначалния си план, който е валута за "ежедневни" сделки, успоредно с използването му за трансгранични разплащателни решения, тъй като таксите на мрежата Биткойн се се увеличили драстично, заедно с факта, че тя отнема толкова време за да потвърди транзакциите.

SegWit, която бе активирана на 23-и август 2017 г. като "странична верига" към главната мрежа, която представлява много по-бърз метод за обработка на Биткойн транзакции, изглежда е спасителят; спасявайки Биткойн от неговото състояние, за да бъде използван така, както е предназначението му.

Не е изненадващо, че Segwit превзема производителите на хардуерни портфейли, Keepkey например, внедрявайки технологията и давайки на стотици хиляди потребители възможност да извършват бързи и икономически ефективни Биткойн транзакции.

Обменните курсове не са изключени, тъй като Coinbase, една от топ крипто борсите, обяви, че ще подкрепя и Segwit.

Те ще увеличат допълнително транзакциите в мрежата и в крайна сметка ще накарат всички останали да се надградят до Segwit активирани портфейли, в близкото бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пренасочват ли се институциите от Биткойн към Етериум?

В скорошна бележка анализаторите на JPMorgan твърдят, че Етериум вижда “много по-здравословно” институционално търсене в сравнение с BTC.Американската банкa посочва факта, че има отстъпление при Битко...
СЕП. 23, 2021 18:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн (BTC) скача след обявлението на Федералния резерв

Биткойн, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, се повиши до малко над $44,000 на някои борси, след като Федералният резерв на САЩ обяви решението си да остави лихвените проценти непромен...
СЕП. 22, 2021 22:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Третият най-голям Биткойн кит купува още BTC на спада

Това стана, след като купи още 321 биткойна по време на спада. Малките портфейли все още държат 14 пъти повече.Данните, предоставени от bitinfocharts, показват, че третият по големина кит на криптовал...
СЕП. 22, 2021 20:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света