НАЧАЛО Алткойни Биткойн

53% от Биткойн транзакциите вече се случват на Segwit

ОКТ. 5, 2018 20:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 53% от Биткойн транзакциите вече се случват на Segwit
 

Segwit се адаптира все повече и повече, тъй като доклад показва, че 53% от Биткойн  транзакциите вече се обработват на технологията.


Хората предпочитат SegwitВ неотдавнашен доклад, оповестен от transactionfee.info на Reddit, той показва стабилен ръст на приемането на мрежата на Segwit през последните 12 месеца.

Segwit, за които се твърди, че са пробили през 2018 г., въпреки драстичния спад на процеса Биткойн на пазара, се е променил от 27%, което е през април до над 50% в рамките на 6 месеца.

Segregated Witnesses (SegWit) е протокол, който създава бързи начини за изпращане на криптовалути от един потребител на друг и също много по-евтино от основния протокол на технологията. Поради тези причини се наблюдава постепенна промяна от страна на физическите лица и обмен на криптовалути с протокола.


Може ли Segwit да бъде решението?Потвърждава се, че Биткойн се отклонява от първоначалния си план, който е валута за "ежедневни" сделки, успоредно с използването му за трансгранични разплащателни решения, тъй като таксите на мрежата Биткойн се се увеличили драстично, заедно с факта, че тя отнема толкова време за да потвърди транзакциите.

SegWit, която бе активирана на 23-и август 2017 г. като "странична верига" към главната мрежа, която представлява много по-бърз метод за обработка на Биткойн транзакции, изглежда е спасителят; спасявайки Биткойн от неговото състояние, за да бъде използван така, както е предназначението му.

Не е изненадващо, че Segwit превзема производителите на хардуерни портфейли, Keepkey например, внедрявайки технологията и давайки на стотици хиляди потребители възможност да извършват бързи и икономически ефективни Биткойн транзакции.

Обменните курсове не са изключени, тъй като Coinbase, една от топ крипто борсите, обяви, че ще подкрепя и Segwit.

Те ще увеличат допълнително транзакциите в мрежата и в крайна сметка ще накарат всички останали да се надградят до Segwit активирани портфейли, в близкото бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Китайска технологична компания инвестира $40 милиона в Биткойн и Етериум

Китайската технологична компания Meitu е закупила Биткойн на стойност $22,1 милиона и Етериум на стойност $17,9 милиона, съобщава прессъобщението на 7-ми март. Това е първата компания, регистрирана в ...
МАР. 7, 2021 20:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще продължи възходящия си тренд, твърди Питър Бранд

Този бичи сценарий се основава на факта, че покупателната способност на щатския долар продължава да намалява.Бранд също е убеден, че както акциите на американските компании, така и комодити ще продълж...
МАР. 7, 2021 16:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето нови Биткойн притежатели не продават през 2021

Повечето от тези, които са придобили токени тази година, не са искали да ги продадат, дори когато Биткойн регистрира най-лошия си спад. Графика, споделена от блокчейн анализаторската компания Gla...
МАР. 7, 2021 13:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн пробива $50,000 - $100 милиарда влизат на пазара

След флирт с нивото от $50,000, BTC инициира импулс нагоре, който повиши цената над него.  Дали този подем над ключовото ниво ще бъде по-дълъг от последните?  Междувременно повечет...
МАР. 7, 2021 13:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света