НАЧАЛО Финтех

5 крипто актива имат шанс за 100x ръст след края на пазарната корекция (видео)

СЕП. 14, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 5 крипто актива имат шанс за 100x ръст след края на пазарната корекция (видео)

Крипто инвеститорът и инфлуенсър Ларк Дейвис назовава пет DeFi токена, които според него вероятно ще нараснат експоненциално след приключване на текущата корекция на пазара.

Номер едно в списъка на Дейвис е Akropolis (AKRO), който според него предлага звездни DeFi продукти.


"Неща като Sparta, които Ви позволяват да вземате заеми с недостатъчно обезпечение, така че кредитополучателят трябва да предостави само 50% от обезпечението по кредита, което е доста страхотно. Активът също така ви позволява да генерирате пасивно възвръщаемост чрез интегрирано ребалансиране, за да ви помогне да получите максимално наличен APR от различни DeFi протоколи.

Вторият продукт, който предлагат, се нарича Delphi. Сега това е пул, който позволява автоматично усредняване на доларовите разходи в Биткойн и Етериум, както и трупане на възвръщаемост (yield-farming) от различни популярни DeFi платформи."


Следващата монета е Meta или mstable (MTA), която Дейвис обяснява, че е фокусирана специално върху пазара на стабилни монети.


"Mstable е протокол, който обединява стабилни монети, обединява заеми, обединява суап, всичко това в един стабилен стандарт, който по същество дава възможност за уникални опции за спестяване на стабилни монети и търговия за стабилни монети с нулев слипидж.


Дейвис казва, че MTA има огромен потенциал за увеличаване, като се има предвид, че пазара на стабилни монети нараства толкова бързо.


Номер три в списъка е Tellor (TRB), който Дейвис вярва, че ще се превърне в основен играч в пространството на оракулите, конкурирайки се с подобни на Chainlink (LINK) и Band Protocol (BAND). Въпреки че Tellor е спаднал с 65% за малко повече от седмица, Дейвис прогнозира, че един TRB токен ще се равнява на един Етериум, тъй като смята, че крипто токенът ще се оценява на $400 до $500 в бъдеще.


На четвърто място идва bZx Protocol (BZRX), който Дейвис обозначава като "DeFi звяр“.


"Притежателите на токени могат да заложат своите монети, за да получат намаление на таксите за кредитиране, заемане и търговия през тези различни платформи, които са част от протокола bZx.


Въпреки че казва, че токенът пада с огромните 60%, Дейвис вярва, че това е най-подцененият актив в DeFi пространството и може лесно да отбележи 10-кратен ръст.


Последният в списъка на Дейвис е Kava (KAVA), който според него има потенциал да бъде следващият DAO на Maker. Той казва, че Kava ще подкрепя Биткойн преди края на годината и това може да служи като основен бичи катализатор за крипто актива.


Дейвис също така казва, че сега е интересен момент за влизане в позиции на Kava, тъй като той е спаднал с 55% от преди две седмици. Крипто анализаторът вярва, че пазарната капитализация на Kava ще скочи от 84 милиона долара до милиарди долари по време на този бичи пазар.


Междувременно, Ларк Дейвис подчертава, че притежава някои, но не всички монети от списъка и предупреждава търговците, че всичко може да се случи на изключително рисковия и зараждащ се пазар.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Над $11 милиарда са заключени в DeFi - Uniswap е на челна позиция
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло СЕП. 18, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1150лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Visa разработват нов иновативен метод на разплащане с крипто

Прилагането им изисква преодоляване на много технически предизвикателства, казва отговорника за крипто отдела на компанията, Куй Шефилд."Има много технически предизвикателства около активирането на та...
СЕП. 26, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

TransferWise публикува четвърта поредна година на печалба

Услугата за онлайн парични преводи заяви в сряда, че нейната нетна печалба се е удвоила повече до 21,3 милиона британски лири (27,1 милиона щатски долара) през фискалната година, приключваща през март...
СЕП. 25, 2020 10:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв разкри детайли за дигиталния долар

Говорейки в основното си обръщение на 23-ти септември, Лорета Местер подчерта, че Федералният резерв проучва дигиталните валути на централната банка (CBDC) още преди пандемията, отбелязвайки, че негов...
СЕП. 24, 2020 19:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света