НАЧАЛО Прессъобщения

4 токена под $1, които да държите през 2023 г: Polygon (MATIC), RenQ Finance (RENQ), Floki (FLOKI), Dogecoin (DOGE)

май 11, 2023 12:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 токена под $1, които да държите през 2023 г: Polygon (MATIC), RenQ Finance (RENQ), Floki (FLOKI), Dogecoin (DOGE)

През годините криптовалутите се превърнаха във все по-популярна инвестиционна опция за много хора, благодарение на децентрализирания си характер и потенциала за значителна възвръщаемост. Въпреки че Биткойн и Етериум отдавна са най-известните криптовалути, няколко други токена също заслужават внимание.

В тази статия ще разгледаме по-отблизо четири токена, които са на стойност под $1 и се очаква да отбележат значителен ръст през 2023 г., а именно: Polygon (MATIC), RenQ Finance (RENQ), Floki (FLOKI) и Dogecoin (DOGE).

Polygon (MATIC)

Polygon е решение за мащабиране от втори слой на Етериум, което има за цел да реши проблемите с мащабируемостта на мрежата. Polygon осигурява бързи, евтини и сигурни транзакции, като същевременно запазва предимствата на Етериум екосистемата.

MATIC, родният токен на мрежата Polygon, отбеляза значителен ръст през изминалата година и в момента се търгува на цена около $0.8971. С все по-широкото приемане на Polygon и нарастващото търсене на решения от втори слой експертите прогнозират, че MATIC потенциално може да достигне $1.41 или повече до края на 2023 г.

RenQ Finance (RENQ)

RenQ Finance е управлявана от общността децентрализирана финансова платформа, която има за цел да свърже изолирани блокчейни и да създаде междуверижна съвместимост за обмен на активи. Платформата предлага различни услуги, включително фарминг на приходи (yield farming), стейкинг и “launchpad” за ранен достъп до обещаващи проекти.

RENQ е родният токен на екосистемата RenQ Finance и отбелязва значителен растеж от стартирането си през 2023 г. Понастоящем токенът се намира в последния си етап на предварителна продажба и се очаква скоро да бъде регистриран на големи борси. С нарастващия интерес към DeFi и обмена на активи между веригите, експертите прогнозират, че RENQ потенциално може да достигне $3 или повече през 2023 г.

Floki (FLOKI)

Floki е меме токен, вдъхновен от едноименния герой от популярния телевизионен сериал “Vikings”. През последните месеци токенът отбеляза значителен ръст благодарение на своята стабилна общност и усилията, в посока маркетинг на проекта.

Макар че дългосрочната жизнеспособност на Floki все още не е сигурна, токенът отбеляза значителни печалби за кратък период от време. С нарастващата популярност на меме монетите експертите прогнозират, че FLOKI потенциално може да достигне $0.000116 или повече през 2023 г.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin е меме базирана криптовалута, която беше създадена като шега, но оттогава набра огромна популярност. През последните години токенът отбеляза значителен ръст благодарение на подкрепата на известни личности като Илон Мъск и Марк Кюбан.

Макар че бъдещето на Dogecoin все още не е сигурно, токена доказа своята устойчивост, дори по време на пазарни спадове. С нарастващата популярност на криптовалутата и нарастващото търсене на меме монети, експертите прогнозират, че DOGE потенциално може да достигне $0.18 или повече през 2023 г.

RenQ Finance е най-добрият избор

Въпреки че и четирите токена, споменати по-горе, имат потенциал за значителни печалби през 2023 г., RenQ Finance се откроява като най-добър избор. Уникалните характеристики на платформата, включително обмен на активи между веригите и launchpad за ранен достъп до обещаващи проекти, я отличават от другите DeFi платформи.

Освен това стабилната общност на RenQ Finance и нарастващият интерес към проекта я превръщат в обещаващ инвестиционен вариант. След като финалният етап на предварителната продажба на токена вече е разпродаден на 88.90%, а цената при листване е $0.070, експертите прогнозират, че RENQ потенциално може да достигне $3 или повече през 2023 г.

В заключение, въпреки че инвестирането в криптовалути може да бъде рисковано, държането на тези четири токена за 2023 г. може потенциално да донесе значителна възвръщаемост. А за тези, които търсят евтина инвестиционна опция с потенциал за огромна възвръщаемост, RenQ Finance (RENQ) се откроява като обещаващ избор.

Инвестирането в RenQ Finance на настоящия етап на предварителна продажба предоставя възможност на инвеститорите да влязат рано и потенциално да получат значителни печалби през следващите месеци и години. Тъй като проектът се приближава към стартирането си, се очаква той да предизвика голям шум и да привлече повече инвеститори, което потенциално може да доведе до огромни печалби за ранните участници.

Кликнете тук, за да закупите токени RenQ Finance (RENQ)

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.