НАЧАЛО Други

4 причини защо не е късно да инвестирате в крипто

ЮЛИ. 23, 2018 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 4 причини защо не е късно да инвестирате в крипто

Докато се търгуваше на най-високата си стойност от около $ 20 000 през януари тази година, Биткойн хвана окото на обществеността.

Оттогава най-голямата криптовалута в света е загубила около 70% от стойността си - но експертите твърдят, че това все още е много привлекателна инвестиция.Това се четири прични, които подрекпят това мнение:


 Tom Lee


1.Tom Lee e главен анализатор на Fundstrat Global Advisors и отбеляза, че Биткойн в момента се търгува около 30% под 200-дневната си плътна средна стойност - което е "доста положителен сигнал". Анализаторът добави, че при евентуално бъдещо връщане на цените от края на миналата година, оправдава текуща инвестиция. Лий също така повтори факта, че техническият анализ започва да изглежда много по-благоприятен и вълната от положителни новини също играят своята роля.


Barry Silbert: Институционалните инвеститори полагат стабилна основа


Според Barry Silbert, който е ранен инвеститор в Биткойн, 2019 ще бъде силна година за Биткойн, тъй като институционалните инвестиции ще започнат да се наливат, тъй като инфраструктурата за тях е почти подготвена за този ход.Той отбеляза също, че вече наблюдаваме тази тенденция, тъй като институционалните инвеститори представляват 56% от печалбата от 250 млн. долара на Grayscale Investments.

Силбърт вярва, че цената вече е достигнала дъно и че "носи просто вид на изчерпване на енергия и вече неспособност за продаване на Биткойн". Всичко това това са признаци, че мечият пазар е към края си.


Патрик Грей: Потенциалът за растеж е огромен


Биткойн, въпреки че загуби около 70% от стойността ми през януари месец, все още бележи значителен ръст в сравнение с това, което беше в началото на 2017 г. Освен това най-голямата криптовалута в света силно надмина някои от водещите традиционни компании като Amazon, JD.Com и iQiyi.

Главният изпълнителен директор на HashChain Technology Патрик Грей отбеляза:
Приемането на криптовалутите в момента е 0,2% и се удвоява с 100% годишно. По този начин потенциалът и възможността през следващите десет години са огромни. Въпреки някои спадове, този вид потенциал за растеж и темп на растеж не бива да се пренебрегват.

BORIS SCHLOSSBERG: Биткойн може да бъде легитимиран съхранител на стойност

Boris Schlossberg е управляващ директор на валутната стратегия в BK Asset Management, която е компания дългогодишна играч на мечия пазар.Той посочи, че по-нататъшното увеличение на цената не е невъзможно. Очаква се Bitcoin да надхвърли $ 8000, което може да се тълкува като край на мечия пазар.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света