НАЧАЛО Други

4 причини защо не е късно да инвестирате в крипто

ЮЛИ. 23, 2018 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 4 причини защо не е късно да инвестирате в крипто

Докато се търгуваше на най-високата си стойност от около $ 20 000 през януари тази година, Биткойн хвана окото на обществеността.

 

Оттогава най-голямата криптовалута в света е загубила около 70% от стойността си - но експертите твърдят, че това все още е много привлекателна инвестиция.Това се четири прични, които подрекпят това мнение:


 Tom Lee


1.Tom Lee e главен анализатор на Fundstrat Global Advisors и отбеляза, че Биткойн в момента се търгува около 30% под 200-дневната си плътна средна стойност - което е "доста положителен сигнал". Анализаторът добави, че при евентуално бъдещо връщане на цените от края на миналата година, оправдава текуща инвестиция. Лий също така повтори факта, че техническият анализ започва да изглежда много по-благоприятен и вълната от положителни новини също играят своята роля.


Barry Silbert: Институционалните инвеститори полагат стабилна основа


Според Barry Silbert, който е ранен инвеститор в Биткойн, 2019 ще бъде силна година за Биткойн, тъй като институционалните инвестиции ще започнат да се наливат, тъй като инфраструктурата за тях е почти подготвена за този ход.Той отбеляза също, че вече наблюдаваме тази тенденция, тъй като институционалните инвеститори представляват 56% от печалбата от 250 млн. долара на Grayscale Investments.

Силбърт вярва, че цената вече е достигнала дъно и че "носи просто вид на изчерпване на енергия и вече неспособност за продаване на Биткойн". Всичко това това са признаци, че мечият пазар е към края си.


Патрик Грей: Потенциалът за растеж е огромен


Биткойн, въпреки че загуби около 70% от стойността ми през януари месец, все още бележи значителен ръст в сравнение с това, което беше в началото на 2017 г. Освен това най-голямата криптовалута в света силно надмина някои от водещите традиционни компании като Amazon, JD.Com и iQiyi.

Главният изпълнителен директор на HashChain Technology Патрик Грей отбеляза:
Приемането на криптовалутите в момента е 0,2% и се удвоява с 100% годишно. По този начин потенциалът и възможността през следващите десет години са огромни. Въпреки някои спадове, този вид потенциал за растеж и темп на растеж не бива да се пренебрегват.

BORIS SCHLOSSBERG: Биткойн може да бъде легитимиран съхранител на стойност

Boris Schlossberg е управляващ директор на валутната стратегия в BK Asset Management, която е компания дългогодишна играч на мечия пазар.Той посочи, че по-нататъшното увеличение на цената не е невъзможно. Очаква се Bitcoin да надхвърли $ 8000, което може да се тълкува като край на мечия пазар.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джанет Йелън е потвърдена като Секретар на хазната на САЩ

Йелън, която преди това беше начело на Федералния резерв от 2014 до 2018 г., се определи като “не фен” на Биткойн през октомври 2018 г. Тя също го определя като “силно спекулативен актив”. Съвсем наск...
ЯНУ. 26, 2021 15:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банките в Австралия са изпрали $387 милиона за латиноамериканските наркокартели

Australian Financial Review казва, че мрежата за пране на пари обхваща няколко континента, включително Южна Америка, откъдето идват тежките наркотици, Северна Америка, където се продават и Югоизточна ...
ЯНУ. 26, 2021 17:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света