НАЧАЛО Други

4 причини защо не е късно да инвестирате в крипто

ЮЛИ. 23, 2018 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 4 причини защо не е късно да инвестирате в крипто

Докато се търгуваше на най-високата си стойност от около $ 20 000 през януари тази година, Биткойн хвана окото на обществеността.

 

Оттогава най-голямата криптовалута в света е загубила около 70% от стойността си - но експертите твърдят, че това все още е много привлекателна инвестиция.Това се четири прични, които подрекпят това мнение:


 Tom Lee


1.Tom Lee e главен анализатор на Fundstrat Global Advisors и отбеляза, че Биткойн в момента се търгува около 30% под 200-дневната си плътна средна стойност - което е "доста положителен сигнал". Анализаторът добави, че при евентуално бъдещо връщане на цените от края на миналата година, оправдава текуща инвестиция. Лий също така повтори факта, че техническият анализ започва да изглежда много по-благоприятен и вълната от положителни новини също играят своята роля.


Barry Silbert: Институционалните инвеститори полагат стабилна основа


Според Barry Silbert, който е ранен инвеститор в Биткойн, 2019 ще бъде силна година за Биткойн, тъй като институционалните инвестиции ще започнат да се наливат, тъй като инфраструктурата за тях е почти подготвена за този ход.Той отбеляза също, че вече наблюдаваме тази тенденция, тъй като институционалните инвеститори представляват 56% от печалбата от 250 млн. долара на Grayscale Investments.

Силбърт вярва, че цената вече е достигнала дъно и че "носи просто вид на изчерпване на енергия и вече неспособност за продаване на Биткойн". Всичко това това са признаци, че мечият пазар е към края си.


Патрик Грей: Потенциалът за растеж е огромен


Биткойн, въпреки че загуби около 70% от стойността ми през януари месец, все още бележи значителен ръст в сравнение с това, което беше в началото на 2017 г. Освен това най-голямата криптовалута в света силно надмина някои от водещите традиционни компании като Amazon, JD.Com и iQiyi.

Главният изпълнителен директор на HashChain Technology Патрик Грей отбеляза:
Приемането на криптовалутите в момента е 0,2% и се удвоява с 100% годишно. По този начин потенциалът и възможността през следващите десет години са огромни. Въпреки някои спадове, този вид потенциал за растеж и темп на растеж не бива да се пренебрегват.

BORIS SCHLOSSBERG: Биткойн може да бъде легитимиран съхранител на стойност

Boris Schlossberg е управляващ директор на валутната стратегия в BK Asset Management, която е компания дългогодишна играч на мечия пазар.Той посочи, че по-нататъшното увеличение на цената не е невъзможно. Очаква се Bitcoin да надхвърли $ 8000, което може да се тълкува като край на мечия пазар.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Едуард Сноудън продаде своето NFT за $5,4 милиона

Не стана ясно веднага кой спечели това NFT, но потребителят се подвизава под псведонима @PleasrDAO в OpenSea и в платформата на Foundation, където се проведе търгът.Продажбата прави “Stay Free” един о...
АПР. 18, 2021 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продава най-скъпия апартамент в Лондон за 4,000 BTC

Според доклада на The Telegraph мезонета е част от луксозния жилищно-търговски комплекс Hyde Park One, който се намира в лондонския квартал Найтсбридж.Изключителният апартамент от 18,000 квадратни мет...
АПР. 19, 2021 08:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фалшива новина всява паника на крипто пазара

Биткойн се изстреля до нивото от $51,000, като най-добрите алткойни видяха още по-големи загуби. Заглавието, за което се предполага, че е предизвикало срива, е публикувано от съмнителен профил в ...
АПР. 18, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света