НАЧАЛО Биткойн Алткойни

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

В интервю за Лекс Фрийдман, съоснователят на Етериум Виталик Бутерин говори за възможно сътрудничество между Етериум и Dogecoin.

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.


Всъщност, въпреки че беше впечатлен от общността, която се формира около DOGE, Виталик Бутерин се пошегува с липсата на инвестиционни мотиви зад решението си, заявявайки:


В началото хората не го приемаха много сериозно. Спомням си, че си мислех, как ще обясня на майка си, че току-що инвестирах $25,000 в Dogecoin? Но това беше една от най-добрите инвестиции, които някога съм правил.


Инвестицията на Виталик Бутерин от $25,000 в Dogecoin генерира печалба от $4,3 милиона


Докато Виталик Бутерин каза в подкаста, че DOGE се представи много добре през следващите години. той си спомня изненадата от спекулативната лудост, предизвикана от Илон Мъск.


ПРОЧЕТИ ОЩЕБратът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)


В края на 2020 г. Илон Мъск започна да говори за Dogecoin и пазарната капитализация изведнъж се увеличи с $50 милиарда.

Веднага се обадих на някои от приятелите си и им казах да зарежат всичко и да побързат. Продадох половината от [своя] DOGE и събрах $4,3 милиона.


По същия начин Виталик Бутерин подчерта, че не е очаквал Dogecoin да завладее въображението на широката публика. 


DOGE е огромен феномен. Дори има много хора, които са чували за DOGE и които не са чували за Етериум. Това е нещо, което дори аз не съм предвидил.


Виталик дарява всичко за благотворителност


След като продадох половината от притежанията си в DOGE, дарих приходите на GiveDirerect. И няколко часа след това цената отново падна от около $0.07 до $0.04. 


Всъщност, след като продаде половината от своя DOGE, Виталик казва, че се е чувствал като "невероятен търговец". Докато, "разбира се, цената се повиши до $0.07 и след това до $0.50.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света