НАЧАЛО Биткойн Алткойни

$300 милиона във финансови стимули разпалват рали при този алткойн

СЕП. 13, 2021 12:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $300 милиона във финансови стимули разпалват рали при този алткойн

Цената на ONE се повиши над 100% след обявяването на планове за стартиране на фонд за развитие на екосистемaта в размер на $300 милиона.

Инициативите за развитие на протоколите и общността се превърнаха в най-новата тенденция на пазара на криптовалути, след като редица проекти стартираха многомилионни фондове, насочени към примамване на строителите и инвеститорите да направят миграция в екосистемата от 2-ри слой.


Последният проект, който ще се възползва от тази тенденция, е Harmony (ONE), блокчейн протокол, който се гордее с 2-секундна финализация на транзакция и предлага междуверижни мостове към шепа протоколи от първи слой, включително Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Polkadot (DOT) и Binance Smart Chain (BSC).


Скокът в цената на ONE дойде, след като проектът обяви нов фонд за екосистемата на стойност от $300 милиона. Идеята е да се привлекат 10,000 разработчици и основатели на проекти, които да надграждат протокола.Освен фонд за развитие, Harmony се възползва и от новите партньорства и междуверижни интеграции, създадени през последните няколко месеца. Най-новото развитие се случи с обявяването на партньорство с Anyswap на 8-ми септември, което ще донесе Биткойн мост в Harmony.


Стимулите за финансиране предизвикват рали на цените


Фондовете за развитие на общността, стартирани по протоколи през последния месец, са нова тактика, използвана за привличане на ликвидност.


Avalanche беше един от първите, които направиха това, когато обявиха своята програма за стимулиране на DeFi “Avalanche Rush” на стойност от $180 милиона, която беше последвана от 200% рали в цената на AVAX.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Това ключово ниво може да определи съдбата на Биткойн, според анализатор

Друг пример е Fantom, който отбеляза скок от 300% след обявяването на своята програма за стимули.


Други протоколи, които наскоро стартираха подобни инициативи, включват Terra с “Project Dawn” за подпомагане на подобряването на екосистемата Terra със $150 милиона и Algorand, който стартира фонда “Viridis DeFi от $300 милиона, насочен към достигане на максимуми в растежа на DeFi екосистемата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света