НАЧАЛО Други

3 важни правила, които крипто инвеститорите не трябва да пренабрегват

АВГ. 20, 2018 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 3 важни правила, които крипто инвеститорите не трябва да пренабрегват

Инвестицията в криптовалута достигна най-високата си форма през последните години, след като Биткойн внезапно направи не малко милионери и милиардерите в края на 2017 г.


Обикновено има нужда да се консултират инвестиционни експерти за съвет преди да влязат в сектора, но поради това колко трудно е да се постигнат най-важните правила, преди да се купят токените, хората решават да отидат направо в инвестицията, след като са доволни от само цената и спекулациите около криптото.


Не дръжте всички токени на едно място


Независимо от факта, че активът се закупува с потенциала си да регистрира положителен растеж в бъдеще, никой не може да даде 100% гаранция за успех. Инвестицията в крито се оприличава на засаждането на царевица.

Тъй като този, който я е засадил е очаквал растеж, той не може да бъде 100% сигурен дали семената ще умрат в земята или ще оцелеят според очакванията, обяснявайки защо повече от едно семе е погребано в земята при засаждане на царевица.

През 90-те години много инвеститори закупили Yahoo, пренебрегвайки напълно Facebook, Google и Amazon. В дългосрочен план пренебрегваните активи скочиха неимоверно. Винаги е важно диверсифицирането на портфолиото на криптовалутите, за да се намали рискът и все още да има нещо, което да бъде доволно, когато останалите разочароват.


Търпението е всичко при инвестирането в крипто


Ясната граница, която отделя инвестициите от търговията, е била неразбрана. Преди да се включи в някое от тези неща, хората трябва да разберат, че инвестицията е дългосрочно явление, докато търговията е краткосрочен ангажимент.

Всеки, който инвестира в криптовалута, трябва да разбере, че отлага фонда си повече от година. Доколкото има голяма волативност на пазара, криптовалутите не създават милионери само за един ден.

Когато Кристофър Кох купи 5000 биткойн на стойност $27 през 2009 г.. Отнема му около четири години, за да получи $886 000, което беше изненада. Препоръчително е да инвестирате сума, която можете да си позволите да изгубите, за да избегнете изкушенията да ги изтеглите в ранен етап.


Обмислете циркулационното снабдяване


Всяка криптовалута, която се търгува на по-висока цена, има малко циркулиращо предлагане. При крипто инвестициите циркулиращото предлагане е дори важно от цената. Хората обмислят токените с по-малки цени преди да купят.

Криптотата с ниски цени, но с голямо циркулиращо предлагане, отнемат години, за да запишат двуцифрена цена. Това се случва, защото цената се изчислява, като се раздели циркулиращото предлагане с пазарна горна граница. В този случай пазарната горна граница трябва да надхвърли циркулиращото предлагане, за да запише повече от $1.

Биткойн се справя добре, защото има само 17 милиона циркулиращи доставки. Ripple има над 130 000 милиарда циркулиращи доставки с голяма пазарна капитализация, но се търгува на по-малко от $1. Ако Ripple имаше циркулираща доставка от 17 милиона, точно както Биткойн , сегашната му пазарна горна граница би довела до много висока цена.

Предимно криптотата с най-много 150 000 милиона циркулиращи доставки са добри инвестиционни активи, тъй като с подходящия екип те могат да се изстрелят до луната.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance пусна дебитната си карта за Европа

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay....
СЕП. 19, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света