НАЧАЛО Други

3 важни правила, които крипто инвеститорите не трябва да пренабрегват

АВГ. 20, 2018 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 3 важни правила, които крипто инвеститорите не трябва да пренабрегват

Инвестицията в криптовалута достигна най-високата си форма през последните години, след като Биткойн внезапно направи не малко милионери и милиардерите в края на 2017 г.


Обикновено има нужда да се консултират инвестиционни експерти за съвет преди да влязат в сектора, но поради това колко трудно е да се постигнат най-важните правила, преди да се купят токените, хората решават да отидат направо в инвестицията, след като са доволни от само цената и спекулациите около криптото.


Не дръжте всички токени на едно място


Независимо от факта, че активът се закупува с потенциала си да регистрира положителен растеж в бъдеще, никой не може да даде 100% гаранция за успех. Инвестицията в крито се оприличава на засаждането на царевица.

Тъй като този, който я е засадил е очаквал растеж, той не може да бъде 100% сигурен дали семената ще умрат в земята или ще оцелеят според очакванията, обяснявайки защо повече от едно семе е погребано в земята при засаждане на царевица.

През 90-те години много инвеститори закупили Yahoo, пренебрегвайки напълно Facebook, Google и Amazon. В дългосрочен план пренебрегваните активи скочиха неимоверно. Винаги е важно диверсифицирането на портфолиото на криптовалутите, за да се намали рискът и все още да има нещо, което да бъде доволно, когато останалите разочароват.


Търпението е всичко при инвестирането в крипто


Ясната граница, която отделя инвестициите от търговията, е била неразбрана. Преди да се включи в някое от тези неща, хората трябва да разберат, че инвестицията е дългосрочно явление, докато търговията е краткосрочен ангажимент.

Всеки, който инвестира в криптовалута, трябва да разбере, че отлага фонда си повече от година. Доколкото има голяма волативност на пазара, криптовалутите не създават милионери само за един ден.

Когато Кристофър Кох купи 5000 биткойн на стойност $27 през 2009 г.. Отнема му около четири години, за да получи $886 000, което беше изненада. Препоръчително е да инвестирате сума, която можете да си позволите да изгубите, за да избегнете изкушенията да ги изтеглите в ранен етап.


Обмислете циркулационното снабдяване


Всяка криптовалута, която се търгува на по-висока цена, има малко циркулиращо предлагане. При крипто инвестициите циркулиращото предлагане е дори важно от цената. Хората обмислят токените с по-малки цени преди да купят.

Криптотата с ниски цени, но с голямо циркулиращо предлагане, отнемат години, за да запишат двуцифрена цена. Това се случва, защото цената се изчислява, като се раздели циркулиращото предлагане с пазарна горна граница. В този случай пазарната горна граница трябва да надхвърли циркулиращото предлагане, за да запише повече от $1.

Биткойн се справя добре, защото има само 17 милиона циркулиращи доставки. Ripple има над 130 000 милиарда циркулиращи доставки с голяма пазарна капитализация, но се търгува на по-малко от $1. Ако Ripple имаше циркулираща доставка от 17 милиона, точно както Биткойн , сегашната му пазарна горна граница би довела до много висока цена.

Предимно криптотата с най-много 150 000 милиона циркулиращи доставки са добри инвестиционни активи, тъй като с подходящия екип те могат да се изстрелят до луната.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света