НАЧАЛО Други

3 важни правила, които крипто инвеститорите не трябва да пренабрегват

АВГ. 20, 2018 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 3 важни правила, които крипто инвеститорите не трябва да пренабрегват

Инвестицията в криптовалута достигна най-високата си форма през последните години, след като Биткойн внезапно направи не малко милионери и милиардерите в края на 2017 г.

 


Обикновено има нужда да се консултират инвестиционни експерти за съвет преди да влязат в сектора, но поради това колко трудно е да се постигнат най-важните правила, преди да се купят токените, хората решават да отидат направо в инвестицията, след като са доволни от само цената и спекулациите около криптото.


Не дръжте всички токени на едно място


Независимо от факта, че активът се закупува с потенциала си да регистрира положителен растеж в бъдеще, никой не може да даде 100% гаранция за успех. Инвестицията в крито се оприличава на засаждането на царевица.

Тъй като този, който я е засадил е очаквал растеж, той не може да бъде 100% сигурен дали семената ще умрат в земята или ще оцелеят според очакванията, обяснявайки защо повече от едно семе е погребано в земята при засаждане на царевица.

През 90-те години много инвеститори закупили Yahoo, пренебрегвайки напълно Facebook, Google и Amazon. В дългосрочен план пренебрегваните активи скочиха неимоверно. Винаги е важно диверсифицирането на портфолиото на криптовалутите, за да се намали рискът и все още да има нещо, което да бъде доволно, когато останалите разочароват.


Търпението е всичко при инвестирането в крипто


Ясната граница, която отделя инвестициите от търговията, е била неразбрана. Преди да се включи в някое от тези неща, хората трябва да разберат, че инвестицията е дългосрочно явление, докато търговията е краткосрочен ангажимент.

Всеки, който инвестира в криптовалута, трябва да разбере, че отлага фонда си повече от година. Доколкото има голяма волативност на пазара, криптовалутите не създават милионери само за един ден.

Когато Кристофър Кох купи 5000 биткойн на стойност $27 през 2009 г.. Отнема му около четири години, за да получи $886 000, което беше изненада. Препоръчително е да инвестирате сума, която можете да си позволите да изгубите, за да избегнете изкушенията да ги изтеглите в ранен етап.


Обмислете циркулационното снабдяване


Всяка криптовалута, която се търгува на по-висока цена, има малко циркулиращо предлагане. При крипто инвестициите циркулиращото предлагане е дори важно от цената. Хората обмислят токените с по-малки цени преди да купят.

Криптотата с ниски цени, но с голямо циркулиращо предлагане, отнемат години, за да запишат двуцифрена цена. Това се случва, защото цената се изчислява, като се раздели циркулиращото предлагане с пазарна горна граница. В този случай пазарната горна граница трябва да надхвърли циркулиращото предлагане, за да запише повече от $1.

Биткойн се справя добре, защото има само 17 милиона циркулиращи доставки. Ripple има над 130 000 милиарда циркулиращи доставки с голяма пазарна капитализация, но се търгува на по-малко от $1. Ако Ripple имаше циркулираща доставка от 17 милиона, точно както Биткойн , сегашната му пазарна горна граница би довела до много висока цена.

Предимно криптотата с най-много 150 000 милиона циркулиращи доставки са добри инвестиционни активи, тъй като с подходящия екип те могат да се изстрелят до луната.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Марк Кюбан инвестира неразкрита сума в NFT платформата Mintable

Фирмата написа в туйт, че се гордее, че Кюбан е инвеститор, а също така се възползва от възможността да наеме персонал в това, което вероятно е пряк резултат от инвестициите на Кюбан и нарастващото тъ...
МАР. 5, 2021 15:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата верига киносалони в Тайланд приема Биткойн

Според доклад от четвъртък на местната информационна агенция Siam Rath, Major Cineplex обяви стартирането на пилотния си проект за плащане с криптовалута в подкрепа на иновациите и новите технологии.З...
МАР. 5, 2021 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com заделя $200 милиона за инвестиране в крипто стартъпи

Обявено на 4-ти март, новото венчър предприятие, наречено Crypto.com Capital, бе пуснато, за да ускори растежа на крипто стартъпите и да ускори растежа на индустрията като цяло, се казва в прессъобщен...
МАР. 5, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Enjin представя решения за мащабиране в подкрепа на NFT

Enjin се надява новите ѝ услуги да подпомогнат приемането на NFT и да помогнат за облекчаване на задръстванията в мрежата.Първото ѝ решение за мащабиране, Jumpnet, трябва да бъде пуснато на 6-ти април...
МАР. 4, 2021 19:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света