НАЧАЛО Алткойни Биткойн

$3 милиарда готови да бъдат наляти в крипто пазара

АПР. 7, 2019 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $3 милиарда готови да бъдат наляти в крипто пазара

Около $3 милиарда са готови и се очаква да пъмпнат Биткойн, Eтериум, XRP и алткойновете, според старшия пазарен анализатор на eToro, Мати Грийнспан.


В нов туит, Грийнспан коментира позицията на редица търговци и анализатори, които твърдят, че общата сума на парите, която в момента се съхранява в стейбълкойн, може да обърне пазара по всяко време.


https://twitter.com/MatiGreenspan/status/1114081479418613761Tether (USDT) в момента е най-големият стейбълкойн на пазара, с обща пазарна капитализация от $ 2,08 милиарда. Но дали всички тези пари стоят неподвижно в тази криптовалута е спорно.

Twitter потребителят Майк Чапман оспори Грийнспан, като посочи, че парите, които са „паркирани“ в Tether , на практика не съществуват, тъй като търговците бързо влизат и излизат от своите позиции.https://twitter.com/Mike_Chapman_/status/1114082570684313600
Съдейки по новоактивираните Биткойн портфейли, може да се предположи, че все повече фиатна валута може вече да се налива в BTC. Компанията за пазарно разузнаване Flipside Crypto, заяви пред Bloomberg, че значителен брой пасивни Биткойн портфейли се връщат към живота.


През предходните две седмици, голям брой сметки за електронно съхранение, известни като дигитални портфейли, които държат Биткойн, станаха активни, според фирмата за пазарна информация Flipside Crypto. Докато 40% до 50% от всички Биткойн обикновено седят в портфейли, които са били неактивни от един до шест месеца, средната стойност е около 10% от 15-ти март.


Според съоснователя на Flipside Crypto и ръководителя на науката за данните, Ерик Стоун, цифрите потвърждават, че новата бича тенденция на Биткойн може вече да е започнала.

Ако сте крипто оптимист, това е добра новина. Има все повече хора, които обмислят купуването на Биткойн.


Главният изпълнителен директор на Flipside, Дейв Балтер, вижда системна тенденция за по-голяма подкрепа за нововъзникващия клас активи. Той казва, че броят на новоактивираните дигитални портфейли, след тази дълга крипто зима, е далеч по-значим от докладите за Биткойн китовете, които пъмпват цената на криптовалутата.


Смятаме, че този ход е много по-валиден от няколко хода на китовете през октомври. Това вероятно означава промяна във възприятието или доверието в този клас активи.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум изглежда по-силен от Биткойн, твърди анализатор

В последния бюлетин на TechnicalRoundup псевдонимният анализатор Cred казва, че Биткойн приключи седмицата без ясен сигнал за това накъде върви цената на BTC.“Биткойн/долар предложи сравнително двусми...
НОЕ. 27, 2021 09:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света