НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути с потенциал да стигнат X10 през следващите 2-3 седмици

09.02.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути с потенциал да стигнат X10 през следващите 2-3 седмици

Последните новини от крипто пазара показват обещаващи резултати за много от познатите токени, както и за някои нови проекти.

Едни от новите проекти, за които се говори през последните месеци са Bitcoin Minetrix, eTukTuk и Smog.

Скорошната покупка на BlackRock на приблизително 1,000 BTC на стойност около $45 милиона сигнализира за евентуален предстоящ възход в цената на Биткойн. От друга страна BlackRock вече държи значително количество BTC и това може да доведе до намалено предлагане, връщайки криптовалутата в мечи пазар, особено с идването на халвинга на токена.

Промените в копаенето на Биткойн ще влязат в сила от април 2024г, това ще насочи много дългогодишни копачи да търсят алтернативни решения, ако не могат да се справят. Едно от тях е  Bitcoin Minetrix – първия по рода си проект, позволяващ стейкинг и копаене през един токен.

Посетете Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix – Нов начин за копаене на Bitcoin?

Докато добивът на Биткойн, поне през последните години, беше почти невъзможен за инвеститорите на дребно – поради изключително високите разходи за хардуер и енергия, Bitcoin Minetrix (BTCMTX) ще позволи на инвеститори да купуват токени, които ще могат да се използват за облачно копаене на Bitcoin.

Облачното копаене не е ново явление и съществува от известно време, тъй като вече е почти невъзможно да се правят печалби от традиционното копаене. Чрез тази функция едно лице или група хора, могат да закупят споделен хардуер, който ще копае Биткойн докато те само покриват големите разходи за енергия.

Как Bitcoin Minetrix прави облачното копаене безопасно

От край време облачното копаене се е доказало като печеливш метод за инвеститори, но именно поради тази причина все повече измамници навлязоха в този сектор.

Тъй като този метод на копаене се регулира трудно, много предлагащи облачно копаене изискват големи суми в брой предварително и предлагат сложни договори, които затрудняват определянето на това колко BTC може да се копае.

Bitcoin Minetrix прави пространството за облачно копаене по-сигурно и прозрачно, като позволява на потребителите просто да стейкват токени, без да е необходимо да се обвързват с предварителни договори или разноски. 

Добавената стойност към всичко това, е че Bitcoin Minetrix прави копаенето много по-екологично за природата. С идването на все по-тежките енергийни регулации от Европейския съюз, BTCMTX ще може да се позиционира като един от малкото зелени крипто проекти на пазара.

Посетете Bitcoin Minetrix

eTukTuk – Пионер в зелените блокчейн технологии

eTukTuk (TUK) стартира наскоро и е съсредоточен около създаването на електрически транспорт, който ще предлага достъпни решения както за финансова, така и за екологична устойчивост на страни от третия свят.

Завладяващите характеристики на проекта привлякоха значително внимание, което доведе до голям приток на участници в предварителната му продажба. Към момента от TUK са събрали над $865,000 и се очаква да излезнат от предварителната си продажба до края на месеца.

eTukTuk набра много инерция през последните седмици, създавайки партньорство с правителството на Шри Ланка и издаването на Бялата си книга описваща плана си, как може да се преобрази масовия транспорт в развиващите се страни.

Може ли eTukTuk да пребори транспортните проблеми?

eTukTuk цели да създаде начин електрическите превозни средства да проникнат в развиващите се икономики. Проекта ще помогне прехода към зелени транспортни средства в тези държави да се случи чрез иновативните технологии, които блокчейн предлага.

Създателите на TUK целят да изпълнят това чрез стратегически партньорства и заместването на традиционни превозни средства като триколки, със зелен транспорт, щадящ околната среда. eTukTuks са електрически адаптации на традиционните триколки, които включват зелена технология заедно с интегриран AI и блокчейн функционалности.

Планира се eTukTuk да се превърне в зеления Uber на Индия, и първоначалните изчисления сочат, че шофьорите на eTukTuk ще могат да увеличат доходите си до 400% повече, в сравнение с шофьорите на традиционни TukTuks.

Посетете eTukTuk

Smog – Следващата голяма меме монета?

Smog ($SMOG) е свежа криптовалута в блокчейна Solana, която има за цел да революционизира сектора на меме монетите. Следвайки пътя на предшественици като Bonk, Myro и Dogwifhat, Smog има за цел да завладее пазара с уникалния си подход върху награди за участие.

Още със стартирането си, Smog предизвика широк интерес, отчасти поради обещанието му като „Най-великият SOL Airdrop на всички времена“. В основата си Smog предлага система от airdrop събития, възнаграждаваща ангажираността на общността чрез взаимодействие в социалните медии и изпълняване на  куестове във веригата на блокчейн.

Светкавичния успех на Smog

Smog отбеляза огромно нарастване от старта си на децентрализираната борса Jupiter. По време на дебюта си, токенът се търгуваше за близо $0.0194. Няколко часа след това Smog отбеляза огромен скок, показвайки ръст от над 900%.

Последните няколко месеца представиха положителна тенденция за меме токените и възстановяване на по-широкия крипто пазар. Такава благоприятна среда може да привлече повече инвеститори, потенциално създавайки допълнителен растеж за SMOG, както и останалите нови крипто проекти на пазара.

Според разработчиците Bitcoin Minetrix, eTukTuk и Smog не само имат потенциала да се покачат с 10X през следващите седмици, но и предлагат по нещо за всеки инвеститор.

Посетете Smog


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “3 криптовалути с потенциал да стигнат X10 през следващите 2-3 седмици”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.