НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

Въпреки уникалните си характеристики, Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) са изправени пред пазарна нестабилност, което пречи на инвеститорите да възприемат надеждна дългосрочна възможност.

Междувременно VC Spectra (SPCT) привлича все повече притежатели по време на етапите на предварителната си продажба. SPCT генерира значителни печалби, надминавайки UNI и APE, след успешна частна/сийд продажба, която набра $2.4 милиона.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Големият спад на цената на Uniswap (UNI) възпрепятства дългосрочната му перспектива

Монетата Uniswap (UNI), която оглавява списъка на децентрализираните криптовалути, претърпя значителни актуализации от пускането си на пазара. Сред тях са Uniswap V2 и V3, въведени през май 2021 г., които изтласкаха цената на Uniswap (UNI) до най-високата ѝ стойност от $44.97.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


На 13 юни 2023 г. Uniswap (UNI) обяви пускането на V4, за да подобри потребителското изживяване, да въведе усъвършенствани функции и да се справи със съществуващите ограничения. Цената на Uniswap (UNI) за кратко се подобри след съобщението, но след това рязко спадна след срива на пазара на 17 август, като се понижи от $5.96 до $4.72. Към 1 септември цената на Uniswap (UNI) е $4.51. В сравнение с най-високата си стойност през 2021 г. това представлява спад на стойността с 90%.

Въпреки това, в сравнение с ценовата си траектория през 2022 г., Uniswap (UNI) изобразява надеждна последователност. Освен това подобренията на Uniswap (UNI) го правят един от най-добрите DeFi проекти на крипто пазара.

Въпреки настоящите мечи настроения, бичите експерти прогнозират, че Uniswap (UNI) може да се търгува доста над $15 до 2026 г.

ApeCoin (APE) се бори да набере скорост – какво следва?

От най-високите си стойности в началото на 2023 г., представянето на ApeCoin (APE) рязко спадна, като през септември се понижи до ниво под $1.50.

Възможно е обаче всичко да не е загубено, тъй като експертите спекулират за дългосрочно увеличение на цената на ApeCoin (APE).

На 22 септември Фондацията ApeCoin (APE) одобри значителна инвестиция в Движението за дигиталното изкуство (DAM), като отпусна 11 милиона токена.

Изплатените средства ще бъдат разпределени изрично между притежателите на ApeCoin (APE), които желаят да подсигурят притежанията си за срок до пет години. Като цяло това има потенциал да подобри значително представянето на цената на ApeCoin.

Следователно, според експертите от индустрията, ApeCoin (APE) демонстрира обещаващи дългосрочни перспективи поради стабилните си основи и подхода, ръководен от общността. Освен това в ход са планове за използване на ApeCoin (APE) за игри и предмери.

Поради това се очаква благоприятна прогноза за цената на ApeCoin, която може да доведе до търговия на APE между $8.62 и $12.93 през 2026 г.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Изключителното представяне на VC Spectra (SPCT) го прави най-добрата криптовалута за дългосрочна инвестиция?

За разлика от Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE), VC Spectra (SPCT) задава положителен път за бича перспектива, което според експертите я прави най-добрата DeFi криптовалута за дългосрочна инвестиция.

Децентрализираният хедж фонд прави революция в блокчейн и финтех инвестициите, като се фокусира само върху най-печелившите проекти.
Освен това VC Spectra (SPCT) гарантира решения за растеж на мрежата и достъпност чрез прост потребителски интерфейс.

Това е и най-добрата криптовалута за начинаещи, тъй като потенциалът ѝ е достъпен за всички, независимо от статуса на доходите.
Притежателите на SPCT имат достъп до нови ICO, тримесечни дивиденти и обратно изкупуване, управление на активи, децентрализирана търговия и плащания на такси за транзакции.

VC Spectra (SPCT) се намира в етап 3 на своята публична предварителна продажба, като стойността на токена в момента е $0.033. В етап 4 обаче цената на токена ще се повиши до $0.044, което отразява увеличение с 33.33%. Още по-примамливо е, че след като VC Spectra (SPCT) приключи етапите на предварителната си продажба, цената ще се повиши до $0.080, като настоящите инвеститори ще получат 142.42% увеличение.

Освен това първоначалните инвеститори на етап 1 на VC Spectra (SPCT) ще получат 900% от инвестицията си, когато токенът нарасне до $0.080 и се пусне на основните борси. С ясната си пътна карта за развитие и растеж анализаторите смятат, че VC Spectra (SPCT) има по-стабилни и реалистични прогнози, за да помогне при конвертирането на $50 в $5,000 до 2026 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.