НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути с потенциал за печалби от 5,000% по време на следващият бичи пазар: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK), Retik Finance (RETIK)

07.06.2024 11:52 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути с потенциал за печалби от 5,000% по време на следващият бичи пазар: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK), Retik Finance (RETIK)

Пазарът на криптовалути е известен със своята волатилност и потенциал за извънредни печалби. Тъй като на хоризонта се очертава нова бича серия, инвеститорите внимателно наблюдават обещаващи токени с потенциал за експлозивен растеж.

Сред тях Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK) привличат вниманието заради силните си основи и иновативни характеристики. Тези криптовалути са добре позиционирани да осигурят значителна възвръщаемост, потенциално до 5,000%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия се разглеждат ключовите характеристики и бъдещите перспективи на SHIB, BONK и RETIK, като се подчертава защо те биха могли да бъдат основни претенденти в предстоящия пазарен скок.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu, често наричана „убиецът на Dogecoin“, беше създадена през 2020 г. и бързо набра популярност, като използва меме културата, инициирана от Dogecoin. Изградена върху мрежата Ethereum, Shiba Inu се възползва от стабилната сигурност и функционалност на блокчейна на Ethereum, което ѝ позволява да интегрира смарт договори и да участва в екосистемата на децентрализираните финанси (DeFi).

Една от най-значимите разработки в екосистемата на Shiba Inu е Shibarium – решение за мащабиране от втори слой на Ethereum. Shibarium има за цел да предостави по-евтина и по-бърза алтернатива на основната мрежа на Ethereum. То също така включва механизъм за изгаряне на токени, който намалява предлагането на SHIB токени с всяка транзакция, което може да повиши стойността на токена с течение на времето. От създаването си досега Shiba Inu показа забележителни резултати. При пускането му на пазара цената на SHIB беше $0.00000000051. През октомври 2021 г. той достигна исторически максимум от $0.00008, отбелязвайки астрономическо увеличение от над 15,000,000 %. Към настоящия момент един токен на Shiba Inu се оценява на $0.00002528, като пазарната му капитализация е $14.9 милиарда.

Метрична стойност

 • Цена на Shiba Inu $0,0000252
 • 24-часова промяна на цената ▼ 1%
 • Промяна в цената за седмицата ▼ 2.3%
 • Пазарна капитализация $14,902,403,718
 • Предлагане в обръщение 589,271,787,429,910 SHIB

Като се има предвид силната подкрепа на общността, текущите разработки и потенциалът за по-нататъшна интеграция в DeFi сектора, Shiba Inu може да бъде готова за значителни печалби от 5,000% в периода на биковете.

Bonk (BONK)

Bonk е меме монета, изградена на блокчейна на Solana, която стартира с airdrop събитие на 25 декември 2022 г. Това стратегическо пускане имаше за цел да се възползва от възстановяването на блокчейна Solana и да привлече широка общност от потребители. Целта на Бонк е да се намали влиянието на инвеститорите в рисков капитал в мрежата Solana и да се възстанови контролът на обикновените потребители.

Общността на Bonk е разработила различни приложения, включително игри, стейкинг платформи, децентрализирани финансови продукти и NFT-та. Тези интеграции дават възможност на потребителите да харчат и печелят BONK токени, което допълнително повишава функционалността и търсенето на токена. От пускането си на пазара BONK претърпя значителни ценови движения. Първоначално тя отбеляза ръст от 3,200%, което отразява ентусиазма на общността и нарастващата популярност на блокчейна Solana.

Метрична стойност

 • Цена на Bonk $0.0000321
 • 24-часова промяна на цената ▼ 3.28%
 • Промяна в цената за седмицата ▼ 6.78%
 • Пазарна капитализация $2,178,493,735
 • Предлагане в обръщение 67,862,569,548,076 BONK

Въпреки неотдавнашния спад в значимостта, интеграцията на Bonk в над 130 различни продукта и потенциалът му да ангажира отново общността предполагат, че той може да отбележи значителни печалби при следващия бичи подем.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) е DeFi платформа, основана на принципите на децентрализация, прозрачност и приобщаване. Платформата има за цел да демократизира достъпа до финансови услуги и да революционизира начина, по който хората взаимодействат с парите, чрез своя иновативен набор от продукти. Retik Finance предлага набор от DeFi продукти, включително смарт крипто платежни портали, задвижвани от AI партньорски заеми и многоверижни портфейли без попечителство.

Тези продукти са проектирани с удобни за ползване интерфейси и най-съвременни функции. Подходът на Retik Finance, насочен към общността, който включва гласуване за управление и програми за стимулиране на участието, е насърчил жизнена и ангажирана потребителска база. Неотдавнашното пускане на Retik Finance на множество централизирани борси беше значителен етап, който увеличи пазарната капитализация до почти $3 милиарда и изтласка цената на токена до исторически максимум от $3. Това представляваше 20Х увеличение спрямо цената на пускане и 100Х увеличение спрямо цената на предварителната продажба.

Метрична стойност

 • Цена на Retik $0.149
 • 24-часова промяна на цената ▲ 10%
 • Промяна в цената за последните 7 дни ▼ 0.5%
 • Пазарна капитализация $316,510,000
 • Предлагане в обръщение 1,000,000,000 RETIK

Анализаторите прогнозират, че през 2024 г. RETIK може да отбележи значителен 90Х бичи ход, като прогнозираната цена е $10. Очаква се въвеждането на иновативни решения като дебитната DeFi карта на Retik, Retik Pay и портфейла Retik Wallet да привлече повече потребители и инвеститори, което допълнително ще стимулира растежа ѝ.

Заключение

В заключение, Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK) са три открояващи се криптовалути, готови за значителни печалби в очаквания бичи цикъл. Стабилната екосистема и стратегическите иновации на Shiba Inu, силната ангажираност на общността и интеграцията на Bonk в мрежата Solana, както и пионерските DeFi решения на Retik Finance подчертават потенциала им за впечатляващ растеж. Със своите уникални стойностни предложения и ангажирани екипи за разработка тези криптовалути предлагат вълнуващи възможности за инвеститорите, търсещи значителна възвръщаемост. Тъй като пазарът се подготвя за нова фаза на растеж, SHIB, BONK и RETIK са добре позиционирани, за да се възползват от този импулс.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.