НАЧАЛО Други

29% от хора на свободна практика биха предпочели да им се плаща в крипто

ДЕК. 6, 2018 13:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 29% от хора на свободна практика биха предпочели да им се плаща в крипто

Според проучване, проведено от Humans.net, платформа за търсене на работа, 29% от работници на свободна практика биха предпочели да им се плаща в крипто.


Изследването, обхванало 1,100 специалисти на свободна практика в САЩ, разкрива, че 18% от респондентите биха искали да получат всичките си плащания в крипто, а 11% предпочитат да получат част от плащанията си в цифрови активи.

Респондентите в проучването са избрани на случаен принцип от свободния пазар на САЩ и никой от тях не е посочил особен интерес към криптовалутите преди изследването.

Служителите на свободна практика често получават трансгранични плащания от своите работодатели, тъй като повечето от тях работят за компании, базирани извън САЩ.

Понастоящем съществува ограничен брой алтернативи, с които лицата на свободна практика могат да получат своите компенсации - парични преводи, като Western Union, онлайн финтех платформи като PayPal и банкови преводи.

TransferWise остава най-ефективната платежна система за подобни работници, тъй като тя прави клиринг на банкови преводи с минимални такси за транзакции. Но платформата също може да бъде много непрактична в страни със строг контрол върху капитала. Южна Корея, например, не позволява на TransferWise да клирва повече от 1,000 долара на ден и 20,000 долара годишно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света