НАЧАЛО Прессъобщения

24 часа до края на предварителната продажба на $SONIK, събрала над $1.25 милионa

септември 4, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
24 часа до края на предварителната продажба на $SONIK, събрала над $1.25 милионa

Светът на криптовалутите продължава да привлича внимание от различни индустрии, като в списъка влиза и Fenix, компанията зад OnlyFans.

Наскоро Fenix обяви, че разполага със значителен крипто портфейл – $20 милиона, инвестирани в Етериум, като токените са закупени между 2021 и 2022 г. 

Този ход предизвика очаквани реакции на пазара и показва нарастващият интерес от страна на институциите към дигиталните активи. 

В този контекст, спекулациите за следващият алткойн, който ще привлече подобно внимание, нарастват. В тази статия ще разгледаме Sonik – един потенциално добър меме токен, базиран на Етериум.

Защо е важно, че големите инвеститори наливат пари в крипто?

Вливането на големи суми от страна на институционални инвеститори в крипто индустрията има редица важни последици. Първо, това увеличава доверието в индустрията. Когато утвърдени и надеждни инвеститори решат да инвестират в криптовалути, това създава още по-голямо чувство на легитимност и доверие, което може да насърчи други инвеститори да последват.

Второ, наличието на големи инвеститори може да допринесе за стабилизация на пазара. Техният капитал може да действа като “балансьор” във времена на волатилност, като така се ограничават екстремните ценови колебания.

Освен това инвестициите от големи играчи често водят до разработване на нови продукти и услуги, които имат за цел да улеснят живота на потребителите на криптовалути. Новите технологии и иновации, които се появяват в резултат на това, предлагат нови възможности и ползи за потребителите.

Трябва да се отбележи обаче, че въпреки значимостта на Етериум като водеща платформа, тя може да бъде доста скъпа придобивка за дребните инвеститори. В този контекст, алтернативи като Sonik предлагат възможност за достъп до подобни технологии и потенциал за печалба, но на по-достъпни цени.

Sonik се прицелва в разпродаване на токените, остават малко повече от 24 часа

С примамлив стейкинг механизъм и позициониране като меме криптовалута, $SONIK е последната сензация на криптовалутния пазар. Събрани са вече близо $1.3 милиона, а остават малко повече от 24 часа до края на периода за публична продажба на токените.

Ниската цена на $SONIK от $0.000014 за токен е един от основните фактори, привлекли голям брой инвеститори. Този подход позволява на дребни инвеститори да вземат участие и да купят голям брой токени. Например с инвестиция от 1,000 лева в Sonik токени и при евентуално достигане на цена от $0.0014, след листване на борсите, това би означавало ръст с цели 100%

Това не само демократизира достъпа до крипто инвестиции, но също така подготвя почвата за възможно привличане на “крипто китове” – големи инвеститори, които могат да внесат сериозни капитали в проекта.

Със средствата, събрани до момента и високия интерес към себе, Sonik се очертава като един от най-обещаващите нови проекти в крипто сферата. Не е изключено и проектът да привлече вниманието на големи институционални инвеститори, което би могло значително да ускори неговото развитие и ръст. Времето е ограничено и ако искате да сте част от този вълнуващ нов проект, сега е моментът да действате.

Дали ще повтори успеха на $PEPE?

$PEPE се превърна в истинска меме сензация в крипто индустрията, като привлече вниманието не само на дребни, но и на големи инвеститори. Мнозина очакваха “меме балонът” да се спука, но резултатът беше неочакван: $PEPE се изкачи до топ 3 на меме монетите и остави сериозен отпечатък на пазара.

От своя страна $SONIK предлага интересни възможности. Неговата ниска начална цена може да изглежда като риск, но не трябва да забравяме, че стейкингът може да играе ключова роля в повишаването на стойността на токена. Вече са заложени над 41 милиарда токена, което може да се окаже каталитично за повишаване на цената на $SONIK. Стейкингът има двойно влияние –  от една страна той ограничава предлагането на токени, което може да доведе до повишение на цената. От друга страна активното участие в стейкинг стимулира търсенето, което също може да повлияе положително на стойността на токена.

Само времето ще покаже дали $SONIK ще повтори успеха на $PEPE, но индикаторите са обещаващи. Интересът към този нов токен е висок, а механизмите за стейкинг предлагат допълнителни стимули за дългосрочно държане на токените и инвестиране. В сравнение с други меме монети, $SONIK има уникален характер и потенциал, което го прави интересен както за нови, така и за опитни крипто инвеститори. Но нямате и време за губене – ако се чудите дали да инвестирате, то след 24 часа вече няма да имате този избор.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.