Home

Истинският бичи пазар за Биткойн и Етериум тепърва започва според анализатор

24.05.2024 7:00 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Истинският бичи пазар за Биткойн и Етериум тепърва започва според анализатор

Известен анализатор предполага, че пазарът на криптовалути е на ръба на следващия си бичи цикъл (или може би продължението на настоящия).

Псевдонимният анализатор Kaleo твърди, че истинският бичи пазар тепърва ще започва.

Според Kaleo Биткойн (BTC) в момента е във фазата си на натрупване след халвинг и се подготвя за значително рали, потенциално достигайки възходяща цел до $200,000. Той отбелязва, че всеки основен бичи пазар е претърпял намаление на процентния ръст от най-високата стойност на предишния цикъл (ATH), като всяко движение на ATH намалява с приблизително 3.5 пъти. Ако този модел се запази, Kaleo прогнозира, че ATH за BTC в този цикъл ще варира между $150,000 и $200,000.

По отношение на Етериум (ETH), Kaleo вярва, че водещата платформа за смарт договори е готова да скочи до около $12,000 през този цикъл.

Той споменава, че въпреки вълнението около последните развития, графиката показва, че движението на цената на ETH едва започва.

Kaleo също така очаква, че значителни капиталови потоци в Биткойн и Етериум ще предизвикат бум на алткойните. Той очаква, че притокът на пари ще създаде огромни възможности, което ще доведе до процъфтяване на алткойните и децентрализираните приложения (dApps).

Анализаторът посочи, че инвеститорите на дребно тепърва ще навлизат на пазара и съветва да не се обезсърчават хората от пазарните колебания, като подчертава, че подема на пазара тепърва започва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Самсън Моу се срещна с японски заместник-министър, за да обсъдят Биткойн

Известният Биткойн максималист и главен изпълнителен директор на JAN3 Самсън Моу се срещна с Джуничи Канда, заместник-министър председател.

20.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Спадът в броя на краткосрочните притежатели може да повлияе на цената

CryptoQuant, известна компания за пазарни проучвания, наблюдава забележителен спад в предлагането на краткосрочни притежатели (STH) на BTC, което може да попречи на потенциалния ръст на цената на криптовалутата.

20.09.2024 21:05 1мин. четене Alexander Zdravkov

Фондация Етериум не спира с продажбите на ETH

Според анализаторите на Spot On Chain фондация Етериум постоянно разпродава големи количества Етериум.

20.09.2024 20:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Как намаляването на лихвите ще послужи като бичи сигнал за крипто пазара?

Известен крипто анализатор преразгледа гледната си точка за някои дигитални активи след неотдавнашното намаляване на лихвения процент от страна на Федералния резерв.

20.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.