Home

Ondo Finance стартира платежна мрежа за RWA

12.05.2024 11:30 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ondo Finance стартира платежна мрежа за RWA

Ondo Finance, лидер в децентрализираните финанси (DeFi), и Zebec Network, специализирана в токенизирани активи от реалния свят (RWA), създадоха стратегическо партньорство за революция в плащанията на заплати в реално време.

Чрез използването на авангардна платежна технология на Zebec заедно със системата за стабилни монети USDY на Ondo, сътрудничеството има за цел да рационализира финансовите транзакции, особено в управлението на заплатите, за фирми и физически лица по целия свят.

Интегрирането на USDY в платежните решения на Zebec бележи важен крайъгълен камък в подобряването на полезността и достъпността на децентрализираните финансови услуги. С глобалния пазар на RWA, който в момента се оценява на впечатляващите $7.8 трилиона и демонстрира стабилен темп на растеж от 11.3%, партньорството е готово да се възползва от нарастващото търсене на ефективни и сигурни решения за дигитални плащания.

Положителният пазарен отговор на съобщението за партньорство подчертава увереността в трансформиращия потенциал на комбинирането на експертния опит на Ondo Finance в DeFi с иновативната технология за плащане на Zebec Network.

Гледайки напред, Zebec Network планира да въведе още характеристики и функционалности за допълнително овластяване на потребителите, включително възможности за пасивни приходи чрез връщане на USDY чрез Instant Card.

Въпреки че интегрирането на USDY в продуктовия пакет на Zebec представя вълнуващи перспективи за глобалните финансови пазари, важно е да се отбележи, че съответствието с нормативните изисквания остава основен приоритет, като USDY не е наличен в Съединените щати, за да се гарантира спазването на Закона за ценните книжа на САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Base мрежата на Coinbase регистрира нов рекорд в общата заключена стойност

Base, мрежа от втори слой на Етериум, разработена от Coinbase, за първи път надхвърли $2 милиарда в обща заключена стойност (TVL).

27.09.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Марк Зукърбърг представи новите смарт очила на Meta

Марк Зукърбърг наскоро презентира първия напълно функционален прототип на смарт очилата с добавена реалност на Meta, наречени Orion, твърдейки, че те са най-усъвършенстваните по рода си

26.09.2024 9:31 2мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 5 ключови събития в САЩ, които крипто инвеститорите ще следят тази седмица

Тази седмица финансовите пазари следят отблизо няколко ключови икономически събития в САЩ, които биха могли да окажат пряко или косвено въздействие върху стратегиите на криптоинвеститорите.

23.09.2024 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Ето кой е най-разработваният ERC-20 проект в момента

Според компанията за крипто анализи Santiment децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK) води по активност в разработките на всички ERC-20 проекти.

23.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.