НАЧАЛО Биткойн

2020-та може да е година на подем за Биткойн

13.01.2020 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2020-та може да е година на подем за Биткойн

2020 г. досега беше страхотна година за Биткойн, като криптовалутата се покачи значително от дъното на $ 6,800, което бе достигнато точно преди масивния подем.

Ценовото действие на Биткойн през първите седмици на 2020 г. изглежда потвърждава убеждението на анализатора, че криптовалутата може да достигне нови върхови стойности през следващите няколко години.

Важното е, че същия анализатор смята, че няколко основни фактора предполагат, че ралито му не е приключило.

Към момента на писането на статията, Биткойн се търгува около $ 8,150. Корекцията от $ 8,300 накара много анализатори да имат меча нагласа, но способността му да поддържа позицията си в региона на $ 8,000 сигнализира, че биковете са невероятно силни в момента.

Dave the wave‘ – популярен анализатор на криптовалути в Twitter, който точно предвиди почти всички основни ценови движения на Биткойн през 2019 г. – сега обяснява, че вярва, че 2020 г. се очертава като голяма година за флагманската криптовалута, предлагайки на своите последователи графика, която показва, че BTC е на път да се окаже във възходящ тренд през следващите месеци.

Данните в тази графика изглежда показват, че Биткойн е само на няколко месеца от началото на следващото си параболично покачване.

Dave също предсказа в публикация от миналия месец, че Биткойн лесно може да постави свежи и устойчиви максимуми за всички в началото на следващата година.

Ако факторите, които той разглежда в публикацията, се наредят в полза на Биткойн, това ще сигнализира, че BTC ще наблюдава известни печалби през първата част на 2020 г., преди да започне голямо изкачване, което му позволява да достигне нови върхове през 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Прогноза за цената на Биткойн до август от популярен икономист

Известен икономист прогнозира, че Биткойн (BTC) потенциално може да достигне $111,000, позовавайки се на технически индикатор и бича пазарна структура.

23.04.2024 9:00 1 мин. четене

Биткойн кит изтегли $53 милиона от крипто борсата Binance

Според данни от Lookonchain вчера голям притежател на Биткойн е изтеглил от Binance токени на стойност около $53 милиона.

23.04.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн токени или Биткойн ETF – коя е по-добрата инвестиция?

Въвеждането на спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) отбеляза значително развитие на крипто пазара, като в рамките на три месеца от стартирането им те натрупаха активи за над $30 милиарда.

22.04.2024 19:00 2 мин. четене

Ще оцелеят ли Биткойн миньорите след халвинга?

Мрежата на Биткойн неотдавна премина през четвъртия си халвинг – значимо събитие, което намали наполовина възнагражденията, предоставяни на миньорите.

22.04.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.