НАЧАЛО Прессъобщения

2 криптовалути, които всеки китов портфейл наблюдава през 2024 г.

31.01.2024 9:40 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 криптовалути, които всеки китов портфейл наблюдава през 2024 г.

На пазара на криптовалути институционалните инвеститори и лицата с висока стойност стратегически се фокусират върху активи, които са готови за значителен растеж през 2024 г.

Двама изявени претенденти, които привличат вниманието на китовите портфейли, са Retik и Биткойн. Докато Retik Finance е пионер в иновациите в областта на децентрализираното финансиране (DeFi) с новаторски функции, изпитаната във времето устойчивост на Биткойн и предстоящото халвинг събитие го правят вечен фаворит.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия се разглеждат развитията, които превръщат Retik в привлекателна перспектива, и защо Биткойн остава непоклатим избор за китови портфейли в динамичния пейзаж на дигиталните активи.

Retik Finance (RETIK): Революционна сила в DeFi сектора

Retik Finance се очертава като трансформиращ проект в пространството на децентрализираните финанси (DeFi), привличайки значително внимание от страна на китовите портфейли заради иновативните си функции и ангажимента си да предефинира достъпността и сигурността.

На достъпна цена под $1, Retik интегрира изкуствения интелект в своята екосистема, въвеждайки революционни функции като футуристични DeFi дебитни карти, смарт криптоплатежни портали и задвижвано от AI peer-to-peer (P2P) кредитиране. Един от ключовите фактори, които привлякоха интереса на китовите портфейли, е забележителният успех на Retik в предварителните продажби.

Разгърнат на десет етапа, моделът на предварителна продажба не само осигури различни входни точки за участниците, но и показа достъпността и амбициозността на проекта. Предварителната продажба, която събра над $14 милиона, демонстрира силна подкрепа и ангажираност на общността.

За да насърчи вълнението и активното участие, Retik Finance инициира мега томбола за раздаване на $333,000, подчертавайки своя ангажимент за приобщаване и ориентирано към общността развитие. Тези инициативи за ангажираност на общността не само отразяват финансовите постижения, но и допринасят за стабилната подкрепа, на която се радва Retik, превръщайки я в изключителен избор за китовите портфейли през 2024 г.

Retik Finance прави значителна крачка напред, като въвежда програма за възнаграждения за своите дебитни DeFi карти, осигурявайки допълнителен стимул за ежедневните транзакции. Потребителите могат да натрупват награди с всяка транзакция, отразявайки традиционните финансови практики и правейки ползите от финансовото участие осезаеми.

Този ориентиран към потребителя подход е ново допълнение към пространството на DeFi и привлича потребители, които търсят практически ползи от финансовите си дейности. В основата на дебитните DeFi карти на Retik стои блокчейн технологията, която обещава по-бързи и по-сигурни транзакции в сравнение с традиционните финансови системи.

Използването на присъщите на блокчейн характеристики, като неизменност и прозрачност, позиционира Retik Finance като новатор в рационализирането на процесите на транзакциите в DeFi екосистемата.

Ангажиментът на Retik Finance към безопасността е решаващ фактор, който привлича китовите портфейли. Проектът е преминал през задълбочен одит от Certik, водеща компания за блокчейн сигурност. Този одит гарантира сигурността и надеждността на смарт договорите на Retik, осигурявайки на потребителите и инвеститорите увереност в целостта на проекта. Освен това вписването на Retik в известни платформи като CoinMarketCap и CoinGecko добавя прозрачност и надеждност към проекта, като затвърждава статута му на надежден играч в портфейла на всеки кит през 2024 г.

Биткойн (BTC): Провереният във времето титан

Макар Retik Finance да представлява нова сила в DeFi пространството, Биткойн остава основен елемент във всеки китов портфейл. Биткойн, представен през 2009 г. от Сатоши Накамото, е оригиналната децентрализирана peer-to-peer криптовалута и най-голямата по пазарна капитализация. Привлекателността на Биткойн за китовите портфейли през 2024 г. се крие в неговата доказана във времето устойчивост и характеристики на съхранение на стойност.

Децентрализираният характер на криптовалутата, сигурността чрез консенсусния механизъм за доказателство за работа и ограниченото предлагане от 21 милиона монети я правят привлекателна дългосрочна инвестиция. Въпреки появата на многобройни алткойни и технологичния напредък в тази област, простотата, оскъдността и утвърдените резултати на BTC продължават да го правят предпочитан избор за институционалните инвеститори.

Стартирането на Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) предизвика подновен интерес сред китовите портфейли. Въпреки първоначалната пазарна разпродажба след стартирането им, спот Биткойн ETF-ите станаха свидетели на значително търсене, което позиционира BTC като втората по големина стока на ETF в САЩ, изпреварвайки среброто. Този скок в търсенето показва, че китовите портфейли активно търсят експозиция към Биткойн чрез тези инвестиционни продукти, което сигнализира за увереност в бъдещото представяне на криптовалутата.

В перспектива до 2024 г. ключово събитие в календара на Биткойн е предстоящият халвинг, което се очаква в края на април или началото на май. Това събитие се случва приблизително на всеки четири години, като намалява възнаграждението, което миньорите получават за добавянето на блокове в блокчейна.

Този механизъм контролира темпа на инфлация на Биткойн и в исторически план е свързан със значителни ценови движения. Портфейлите с китове следят внимателно тези събития, тъй като те могат да повлияят на цялостната динамика на търсенето и предлагането на Биткойн.

Заключение

В обобщение, китовите портфейли стратегически наблюдават активи, които предлагат комбинация от иновации, сигурност и дългосрочен потенциал. Новаторските разработки на Retik Finance в областта на DeFi, съчетани с успешната предварителна продажба и ангажимента за безопасност, я позиционират като привлекателен избор за китовите портфейли през 2024 г.

Междувременно Биткойн, със своя непреходен чар, утвърдени постижения и предстоящо халвинг събитие, остава крипто гигант, който продължава да привлича вниманието на институционалните инвеститори. С развитието на годината взаимодействието между тези две криптовалути ще оформи разказа за инвестициите на китовете в крипто пространството.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 11:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 11:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Кои три криптовалути трябва да наблюдавате за евентуална бърза 10х печалба?

През 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с нов оптимизъм, тъй като инвеститорите се отърсват от бруталната крипто зима на 2022-2023 г.

22.02.2024 9:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.