НАЧАЛО Други

160 отбора се състезават за създаване на приложение на NEO

ЮЛИ. 15, 2018 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 160 отбора се състезават за създаване на приложение на NEO

160 отбора се състезават в приятелски конкурс, за да видят кой може да създаде най-впечатляващото приложение NEO блокчейн.


Четиримесечният конкурс за разработване е предназначен да види кой отбор може да създаде най-ефективната и завладяваща игра, която да се хареса по целия свят.


https://twitter.com/NEO_neogame/status/1017993255068184576


Игрите отдавна подхранват възприемането и развитието на технологиите.

Етериум разкриват какво може да направи една популярна игра в края на миналата година, когато CryptoKitties избухна и стана толкова популярна, че "задуши" мрежата на Етериум.

Според Neo Game, Neo пусна повече от 500 000 долара в GAS на NEO, за да задвижи конкуренцията.

Ето основните правила на конкурса:

1. Виртуални активи на блокчейн - интелигентните договори могат да се използват за управление, търговия и задържане на активи в играта, като герои, виртуални предмети и домашни любимци.

2. Игрови данни на блокчейн - Информацията в класацията, като резултати от играта, нива и други поведенчески данни за играта, може да се съхраняват и управляват чрез интелигентни договори.

3. Логика на играта на блокчейн - Интелигентните договори могат да се използват за популяризиране на алгоритми за игри, които показват лоялна конкуренция и геймплей, и могат да бъдат комбинирани с други поведенчески данни и данни, свързани с виртуални активи.

Конкурсът бе създаден от базираната в Китай NewEconoLab, група за развитие на общността на NEO, чиито съосновател е основния разработчик на NEO Li Jianying.

Организаторите се очаква да представят награди на победителите, след като конкурсът приключи на 15-ти август.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света