НАЧАЛО Други

13 милиарда излезнаха от крипто пазара вчера

ФЕВ. 25, 2019 09:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 13 милиарда излезнаха от крипто пазара вчера

На 24-ти февруари, след впечатляващо краткосрочно рали, оценката на крипто пазара се спадна с около $ 11 милиарда от 141 милиарда долара до 130 милиарда долара.


Няколко анализатори предположиха, че неспособността на Биткойн да скочи над $ 4,200, решаващо ниво на съпротива за доминиращата криптовалута, накара повечето крипто активи да се върнат обратно.

DonAlt, технически анализатор, каза, че активите с малки пазарни капитализации започват последната фаза на корекция. В краткосрочен план съществува възможност пазарът да продължи своето възстановяване.


Всички мечи алткойн нагласи, които обсъждахме по време на стрийма през последната седмица, най-накрая започват да се разиграват. Още един крак надолу трябва да завърши ритрейсмънтите и да ги направи привлекателни отново. Отдръпването заради слабостта се изплати. Търпението е ключово.

Интересът към пазара е минимален, както се вижда от относително ниския обем на крипто обмените. Преди Биткойн да пробие решаващото ниво на съпротива на $ 4,200, криптовалутата остава уязвима за спад до около $ 3,000. Инвеститорите може би бяха прекалено развълнувани по повод пробива на нивото на съпротива, което накара пазара да се коригира.

Въпреки че големината на внезапния спад в цената на Биткойн изненада инвеститорите, BTC рязко падна под нивото на съпротива от $ 4,000, което се мъчеше да преодолее в продължение на месеци.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света