НАЧАЛО Биткойн

$ 10,000 е неизбежна цел за Биткойн

31.05.2019 13:11 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$ 10,000 е неизбежна цел за Биткойн

Цената на Биткойн спадна с около 3% в рамките на една нощ, за да тества $ 8,420, преди да се възстанови рязко към 8,680 долара.

Нека да разгледаме цената на Биткойн, за да видим какво да очакваме за най-голямата криптовалута.

Ако погледнем часовата графика на цената на Биткойн, виждаме, че след пробив от възходящия триъгълник, BTC е постигнал прилично възстановяване след първоначалното отхвърляне около $ 9,000.

BTC / USD сега консолидира малко под ценовото ниво от $ 8,700.

Пресичането на MACD с неговата сигнална линия предполага, че ценовият импулс може би ще облагодетелства биковете.

Освен това, рязкото отхвърляне от страна на RSI от района на свръхпродажба означава, че биковете може би все още са в режим на закупуване на всеки спад.

Ако погледнем дневната графика, акцентът e върху пробива на Биткойн и намирането на подкрепа на нива, които преди това са били съпротиви по време на мечия пазар.

Следващото ниво за прекъсване е психологическото ниво от $ 10k, за което мнозина се съмняват, че е възможно.

Пробивът от консолидацията в долния обхват на $ 8k предполага, че всъщност целта на възходящия триъгълник ще бъде около $ 11.5k, малко над $ 10k, където мнозина ще търсят за съпротива.

Тъй като цената на BTC продължава да се движи нагоре с такава инерция, човек няма как да не се запита къде, ако някъде, ще има значителен интерес за продаване, като се има предвид, че досега мечките не успяват да натиснат цената значително.

Въпреки всеобщия оптимизъм, ако приемем, че сме на този етап от пазарния цикъл, е добре да внимавате, особено ако търгувате с ливъридж.

На макро ниво, с повишаването на цените, ние знаем, че късите позиции са или потънали, или подложени на сериозен натиск за затваряне на печалба. Има потенциални 9,5 хиляди шорт позиции, които могат да бъдат ликвидирани в Bitfinex.

Освен това, институциите и професионалните трейдъри обикновено търсят автоматично влизане в пазара на нива от 61,8%, което е на 13,6 хил. долара.

Изглежда, че все още има много добри перспективи за повишаване на цената на Биткойн .

Изображения от investing.com

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Цената на Биткойн вероятно ще спадне след халвинга – JPMorgan

Според неотдавнашен изследователски доклад на JPMorgan предстоящото намаляване на възнаграждението от добив на Биткойн наполовина се очаква да има негативно отражение върху пазара на криптовалути.

19.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.