НАЧАЛО Прессъобщения

10 начина за печелене на пасивен доход с криптовалути през 2023 г.

юни 19, 2023 16:12 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
10 начина за печелене на пасивен доход с криптовалути през 2023 г.

Вече не става въпрос само за купуване и притежаване на монети; има и нови възможности за инвестиране, тъй като криптовалутите набират популярност. 

Един от най-привлекателните аспекти на криптовалутите е възможността за пасивни доходи, които могат да се получават без пряко участие или усилия. В тази статия ще разгледаме някои от най-разпространените начини за пасивна печалба от криптовалута.

Ето и основните точки, които ще разгледаме:

1. Облачен добив

За да се даде възможност за добив на криптовалути с помощта на наети изчислителни ресурси в облака, без да се изтегля или използва пряко специфичен софтуер или хардуер, е разработено понятието “облачен добив”.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Създаването на акаунт, плащането на скромна такса и добиването на Биткойн токени от разстояние са дейности, с които хората могат да се занимават. Благодарение на предприятията за облачен добив, майнингът вече е по-достъпен и печеливш за по-широк кръг потребители.

happyminer.us – Една от най-добрите платформи за облачен добив на Биткойни през 2023 г.

С повече от 2,800,000 потребители по целия свят, HappyMiner, един от първите бизнеси, които предлагат услуги в сектора на облачния добив, е създаден през 2018 г. 

Функции:

  • Регистрирайте се, за да получите $10 веднага
  • Печелете пари, без да инвестирате
  • Може да закупите ежедневни пакети
  • Дневен процент 1.5-8%
  • Без допълнителни такси за режийни разходи и електричество
  • Професионалният персонал предлага денонощна поддръжка за клиентите
  • Използвайте платформата, за да добивате над 7 криптовалути
  • За защита на системата се използват DDoS и SSL
  • Извършвайте ежедневни плащания и бързи тегления от сметката си

Пакети:

За да научите повече за HappyMiner, посетете: https://happyminer.us/

Връзки към социалните медии:

Twitter

Youtube

2. Инвестиции в NFT

Като комбинира облазния добив с инвестициите в NFT по нов метод, NFTproX предлага на клиентите надеждна, ефективна и печеливша възможност за участие в блокчейн сектора. NFTproX предоставя на потребителите различни инвестиционни възможности, които да отговарят на техните уникални инвестиционни изисквания и стремежи, като предоставя пакети за облачно добиване и инвестиции в NFT.

Освен това елегантната архитектура за инвестиране, базирана на договори, на NFTproX гарантира сигурността и прозрачността на всички транзакции, което позволява на потребителите да инвестират с увереност. Потребителите могат да печелят от стойността на препродажбата на своите инвестиции в NFT и от ежедневните печалби от инвестициите си в облачен добив с NFTproX.

Потребителите на NFTproX могат да започнат да добиват криптовалути за ежедневни възнаграждения въз основа на избраното от тях портфолио само за $10. От еднодневен инвестиционен пакет, който изплаща 10% дневно, до 64-дневен инвестиционен пакет, който изплаща 2.1% дневно, NFTproX предлага набор от инвестиционни решения, които да отговарят на различни инвестиционни нужди и амбиции.

3. Реферални програми

Рефералните програми са отличен начин за използване на криптоактиви за получаване на пасивни пари. Многобройни крипто проекти предоставят системи за реферали, които ви възнаграждават за всеки човек, когото изпратите към тях. В зависимост от проекта, потенциалните приходи от дадена реферална програма варират от скромни до значителни. Използването на реферални програми се смята за страхотен метод за генериране на пасивни доходи.

4. Стейкинг

Най-добрата стратегия за пасивен доход от криптовалутите е стейкингът. Тя включва поддържане на определено количество Биткойн токени в портфейл или на борса, участие в процеса на валидиране на мрежата чрез потвърждаване на транзакции или добавяне на нови блокове в блокчейна и участие в консенсусния механизъм на мрежата. Наградите на стейкърите включват новоизсечени монети или такси за транзакции в замяна на тяхната работа.

5. Фарминг на доходи (yield farming)

Yield farming е сравнително нова стратегия за използване на криптовалута за генериране на пасивен доход. Тя включва отпускане на парични заеми на децентрализирани финансови системи (DeFi) в замяна на лихва или токени като компенсация. В сравнение с обикновените спестовни сметки или други източници на пасивни доходи, фармингът на доходи може да генерира по-значителна възвръщаемост.

6. Мастър нодове

Мастър (контролни) нодовете са друг отличен източник на пасивен доход от криптовалути. Те са сървъри, които подпомагат поддръжката на блокчейна, като изпълняват специфични задачи, включително валидиране на транзакции, обслужване на незабавни транзакции и гласуване на административни решения. В замяна операторите на контролни нодове получават възнаграждение от такси за транзакции или новопроизведени валути.

7. Play-to-earn игри

Игрите, които позволяват на потребителите да печелят награди в криптовалута, като ги играят, са известни като “play-to-earn” игри. В тези игри блокчейн технологията се използва за създаване на стоки и пари в играта, които могат да се обменят за пари в реалния свят.

8. Дивиденти

Дивидентите и програмите за споделяне на печалбата са други начини за използване на криптовалутата като източник на пасивни приходи. Подобно на начина, по който традиционните акции изплащат дивиденти на собствениците, определени криптовалути прехвърлят процент от приходите си на притежателите си под формата на дивиденти.

9. Търговия

Друг фантастичен подход за използване на криптоактивите ви за генериране на пасивен доход е чрез търговия. Крипто търговията може да ви донесе пари, ако сте опитни в нея. Можете да търгувате на различни борси и всяка от тях има своите предимства. На някои борси можете да търгувате с ливъридж, като използвате маржин търговия. Ако не сте внимателни, това може да бъде и отличен начин да загубите парите си, но също така може да е страхотен начин да увеличите приходите си.

 Не забравяйте да анализирате пазара, преди да започнете да търгувате, използвайте само средства, които можете да си позволите да загубите.

10. Airdrop събития

Получаването на безплатна криптовалута е лесно с airdrop събития. Когато даден блокчейн проект провежда подобно събитие, той раздава безплатни токени на своята общност. 

Те правят това, за да повишат осведомеността и да популяризират своя проект. Хората, които вече притежават криптовалутата, използвана от проекта, често получават токени от airdrop събитие.

Например, ако притежавате Етериум, може да сте квалифицирани да участвате в airdrop събитие на чисто нов токен, базиран на Етериум. 

Следете за подобни събития, тъй като те са фантастичен начин да спечелите безплатна криптовалута!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.