Home

Доналд Тръмп популяризира семеен крипто проект, докато предизборната кампания набира скорост

23.08.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп популяризира семеен крипто проект, докато предизборната кампания набира скорост

Доналд Тръмп наскоро привлече вниманието към проекта на семейството си за криптовалута "The Defiant Ones", като сподели връзка в социалната мрежа Truth.

В публикацията си той представя проекта като предизвикателство към традиционните финансови системи, твърдейки, че той може да даде възможност на американците да се противопоставят на контрола на големите банки и финансовите елити. Това популяризиране съвпада с неотдавнашния възход на Тръмп на пазарите за прогнози, където в момента той води пред Камала Харис в президентската надпревара в САЩ.

Подкрепата на Тръмп за криптовалутите бележи забележителна промяна в неговата позиция. Докато преди време той критикуваше дигиталните валути, определяйки ги като вредни за долара, сега той активно подкрепя крипто инициативи. Той дори изказа идеята Биткойн да се превърне в стратегически резерв на САЩ, което предизвика интерес и ентусиазъм в крипто общността.

The Defiant Ones, популяризиран чрез канал в Telegram, бързо набра популярност, натрупвайки близо 30,000 абонати скоро след публикацията на Тръмп. Този проект съответства на DeFi принципите, които предлагат алтернатива на традиционното банкиране, позволявайки на потребителите да управляват и търгуват със средства независимо от финансовите институции.

Участието на Тръмп в крипто пространството изглежда е част от по-широка стратегия за привличане на гласоподаватели, които са предпазливи към традиционните финансови системи. Кампанията му би могла да извлече полза от този фокус върху криптовалутите, особено след като на предстоящите избори се наблюдава нарастващ интерес към дигиталните валути като форма на финансова свобода.

Съществуват обаче и рискове. Екипът на Defiant Ones вече предупреди последователите си да внимават за потенциални измами, като им напомни, че проектът никога няма да изпраща директни съобщения на потребителите. Тъй като Тръмп продължава да възприема криптовалутите, предстои да видим как това ще се отрази на политическата му съдба и на по-широкия финансов пейзаж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън критикува Тръмп и Харис по отношение на крипто политиките

Чарлз Хоскинсън, съосновател на Cardano и Етериум, изрази загриженост относно крипто политиките на бившия президент Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис.

21.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Franklin Templeton и Citi се насочват към блокчейна на Solana

Световните финансови лидери Franklin Templeton и Citigroup разкриха плановете си да използват блокчейна Solana в предстоящите си предложения за финансови услуги.

21.09.2024 13:15 1мин. четене Kosta Gushterov

CBDC: Банката на Канада спира разработката и насочва фокуса към платежните системи

Банката на Канада обяви, че прекратява усилията си по отношение на дигиталната валута на дребно на централната банка (CBDC), както се посочва в актуализация на нейния уебсайт.

21.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

IPO за Circle и преход към Уолстрийт през 2025 г.

Според главния изпълнителен директор Джереми Алер Circle се подготвя за първичното си публично предлагане (IPO) и ще премести централата си на Уолстрийт през 2025 г.

21.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.