НАЧАЛО Прессъобщения

Втори етап на предпродажбата на DeeStream се разпалва с подкрепата на инвеститорите в Litecoin и Chainlink, преодолявайки бариерата от 3,300 притежатели

29.04.2024 0:31 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Втори етап на предпродажбата на DeeStream се разпалва с подкрепата на инвеститорите в Litecoin и Chainlink, преодолявайки бариерата от 3,300 притежатели

С неотдавнашните колебания в техните екосистеми, Litecoin и Chainlink бяха забелязани от повечето експерти и търговци. Обръщайки внимание на настоящите акценти, CFTC наскоро нарече Litecoin стока съгласно закона.

Междувременно техническите индикатори, сигнализиращи за потенциална волатилност, предизвикаха колебания в ценовото действие на Chainlink. Обръщайки се сега към най-новия играч в пространството на криптовалутите, до момента повече от 3300 инвеститори са проявили интерес към втория етап на предварителната продажба на DeeStream.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С иновативните си функции и пълния си ангажимент към децентрализацията на платформата, DeeStream се намира в най-високата точка на експоненциален растеж и приемане в сектора на стрийминга. Затова ще разгледаме тази динамика, за да разберем настроенията на настоящия инвестиционен пазар.

Litecoin: Възраждане сред пазарните сътресения

При предизвикателното начало на април за криптовалутите, Litecoin се оказа отличник сред основните активи. Наскоро наречен стока от CFTC, при Litecoin отново се наблюдаваше подем. Анализът на IntoTheBlock показва, че 49% от настоящите инвеститори са увеличили своите дялове и следователно са на печалба. Сега те ще насочат погледа си към ключовата съпротива над нивото от $150. След кратък спад под $95 наскоро, Litecoin вече се задържа на нивото около $85, което е с около 9% загуба за месеца.

Chainlink: Навигация сред волатилността в условията на затишие при алткойните

Chainlink се движеше в режим на консолидация между продължителното затишие от страна на алткойните и спрялата бича инерция при BTC. Цената му се колебаеше между ключовите нива с изтъняващи обеми и нарастваща волатилност, което добави предпазливост на пазарите и предизвика доста въпроси относно краткосрочната траектория на проекта.

Техническите индикатори, като например индексът на относителната сила и осцилаторът отчитат, че мечият натиск набира сила на фона на Chainlink, което може би ще изпрати цената надолу към $13.08. Макар че възстановяване над ключовите нива на съпротива би сигнализирало за бичи обрат, докато потенциалът за пълноценно възстановително рали би бил насочен към $28. Chainlink продължава да бъде готов за значителни ценови движения в близко бъдеще на фона на несигурността на пазара.

DeeStream: Етап 2 напредва с подкрепата на инвеститорите

DeeStream откри и друго много важно постижение в рамките на етап 2 с много забележителна инвеститорска подкрепа. До момента са регистрирани повече от 3,300 притежатели на токени. Това е стабилен импулс за платформата, който сигнализира, че тя може да се разрасне доста бързо. Ентусиастите подкрепят тази платформа, а визията ѝ е успяла да привлече инвестиции по всички правилни причини.

Платформата функционира на принципите на децентрализирано управление, незабавни депозити и тегления, ниски такси и ангажимент към свободното изразяване. По този начин с всеки нов инвеститор, който се присъединява, DeeStream се подсилва от още един член на общността и същевременно затвърждава позицията си в индустрията за стрийминг. На цена от $0.055 по време на втори етап на предварителната продажба 2 DeeStream предлага токени с потенциал за експоненциален растеж, подготвени за широко приемане и позициониращи притежателите като лидер в децентрализираната революция на стрийминга.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.