НАЧАЛО Прессъобщения

Убиецът на Polkadot – DTX Exchange – води в пазарните настроения, докато цената на DOT показва волатилност

16.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Убиецът на Polkadot – DTX Exchange – води в пазарните настроения, докато цената на DOT показва волатилност

С отстъплението на Polkadot до под $7 инвеститорите излизат в търсене на по-добри перспективи, като мнозина гледат към DTX Exchange заради обещаващия му потенциал за възвръщаемост на инвестициите.

Докато цената на DOT наблюдава корекция, DTX Exchange заема централно място със своите рекордни резултати от предварителните продажби и авангардни функции. Експертите хвърлят светлина върху перспективите на DOT Price и потенциала на DTX Exchange като следващия проект-убиец на Polkadot.

Актуализация на цената на DOT на фона на колебанията на пазара

Неотдавнашният спад на Polkadot отбеляза значителна повратна точка, тъй като нарастващият натиск от продажби тласна цената на DOT под прага от $7, въпреки печалбите от 1.5% през последната седмица.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Колебанията на пазарите възпрепятстваха растежа на Polkadot, като много инвеститори бяха разочаровани от нейния растеж след неотдавнашната актуализация на „ Asynchronous Backing“. Въз основа на CoinMarketCap, макар че 30-дневните тенденции показват положителен ръст на цената на DOT, нейната волатилна траектория породи опасения, като пазарните настроения клонят към мечките.

С потенциалната разпродажба на инвеститорите цената на DOT вероятно ще спадне още повече, за което свидетелства скокът в обема на търговията с над 70%. Въпреки това един бичи обрат може да привлече инвеститорите и да изтласка Polkadot над нивото от $7 през следващите седмици, тъй като стойността на монетата е доста близо към 16 май – $6.9.

Инвеститорите се сплотяват зад следващата 100Х предварителна продажба на борсата DTX

DTX Exchange зае централно място, тъй като разработчиците на проекта прогнозират потенциално 100Х рали, подкрепено от нейните иновативни функции и разнообразни възможности за търговия. Нарастващата ѝ популярност бе демонстрирана от частния кръг за първоначално финансиране, който генерира над $2 милиона.

След обявяването на нов блокчейн от първи слой интересът на инвеститорите към DTX Exchange рязко нарасна, като само за 2 седмици предварителната продажба премина прага от $530,000. Понастоящем DTX токена се предлага за $0.04 и с прогнозите на водещи анализатори за масивен скок, той е една от най-интересните монети в етап на предварителна продажба в крипто екосистемата.

Основни характеристики на борсата DTX

Като хибридна платформа от следващо поколение, борсата DTX съчетава елементи както на централизираните, така и на децентрализираните системи, за да позволи на потребителите да търгуват без каквито и да било KYC изисквания. Отличавайки се със своя несравним потенциал с достъп до безпрецедентните 120,000 дигитални актива, тя се утвърди като сериозен съперник на бъдещите пазари.

Друга уникална характеристика на платформата е функцията за 1,000Х ливъридж и повишената ефективност на търговията. Борсата DTX използва разпределен пул от ликвидност, за да намали слипиджа, което позволява на потребителите да увеличат потенциала си за търговия и да генерират огромна възвръщаемост с минимален капитал.

Допълнително към впечатляващия набор от функции се добавя феноменалният портфейл (без попечителство), за да предотврати компрометирането на каквито и да било средства от очаквани заплахи, като предоставя на потребителите пълен контрол върху техните дигитални активи и частни ключове.

Заключение

Тъй като Polkadot продължава да губи интереса на инвеститорите, цената на DOT вероятно ще клони към мечките. Въпреки това експертите следят внимателно, тъй като предстоящите седмици ще бъдат решаващи за определяне на бъдещия курс на токена.

В сравнение с Polkadot, борсата DTX предизвиква вълнение с революционното си представяне в предварителната продажба. Обещавайки изключителна 100Х възвръщаемост на инвестицията, токена DTX представлява интересна инвестиционна възможност, като много инвеститори бързат да купят една от най-добрите монети в етап на предварителна продажба през 2024 г.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.