НАЧАЛО Алткойни

Топ Етериум китове притежават $600 милиона от този токен

март 4, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ Етериум китове притежават $600 милиона от този токен

Най-големите притежатели на Етериум (ETH) вече притежават меме токена Шиба Ину (SHIB) на стойност над $600 милиона.

По данни на Whale Alert, крипто тракер за големи инвеститори (китове), първите 2,000 Етериум китa притежават SHIB на стойност $606,553,503.

Според Whale Alert SHIB се изкачи пред Chainlink (LINK) като най-търгуван токен сред топ ETH китовете. Челната позиция на SHIB беше краткотрайна, тъй като LINK си върна първото място няколко часа по-късно.

Екосистемата на Шиба Ину се радва на вълна от интерес след стартирането на Shibarium – нов портал, насочен към привличане на разработчици, предприемачи и членове на общността към предстоящото решение за мащабиране от втори слой.

Водещият разработчик на Shibarium, Шитоши Кусама заяви, че хиляди хора са реагирали на портала само няколко дни след стартирането му, като са изразили интереса си към изграждането на Web3 проекти, работата с Шиба Ину или създаването на съдържание.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: Дългоочаквана актуализация отложена за април


SHIB планира да представи бета-версия на Shibarium следващата седмица, която е проектирана да бъде сравнима с други решения за мащабиране на от втори слой като Polygon (MATIC).

Очаква се новата мрежа значително да увеличи скоростта на транзакциите и да намали таксите за газ. По време на писането на статията Shiba Inu се търгува за $0.0000113.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене