НАЧАЛО Прессъобщения

Sui (SUI) обработи офлайн транзакция, докато Sei (SEI) гледа към AI арената, а предварителната продажба на Algotech (ALGT) разбива рекорди

27.02.2024 10:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Sui (SUI) обработи офлайн транзакция, докато Sei (SEI) гледа към AI арената, а предварителната продажба на Algotech (ALGT) разбива рекорди

С разрастването на света на криптовалутите на пазара навлизат нови проекти. Един от проектите обаче, който напоследък предизвика най-голяма вълна, е Algotech (ALGT).

Този нов проект регистрира огромно търсене на своите токени от предварителната продажба. Поради това са продадени повече от 18 милиона ALGT токена и в рамките на няколко дни Algotech набраха над $761,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От друга страна, дългогодишни проекти като Sui (SUI) и Sei (SEI) са изправени пред спад в пазарните си позиции.

Sui (SUI) улеснява транзакциите без интернет

Мрежата Sui (SUI) постигна важен етап, след като обработи офлайн блокчейн транзакция (без интернет). Мрежата използва усъвършенствана крипто технология и меш мрежи, за да улесни новаторската разработка.
С този напредък мрежата Sui (SUI) цели да даде възможност на хората, живеещи в отдалечени райони, да се включат в дигиталната икономика.

Експертите смятат, че тази разработка ще разшири обхвата на Sui (SUI) и ще направи дигиталните активи по-достъпни. Ценовата траектория на SUI обаче не последва положително тази новина. През последната седмица пазарната стойност на Sui (SUI) се понижи с 5.4% и към момента на писане на статията Sui се търгува на цена от $1.65.

Sei (SEI) си партнира с TIFIN

Следвайки по-широката тенденция на крипто пазара, мрежата Sei (SEI) увеличи вниманието си към изкуствения интелект (AI). Това се случи в момент, в който Sei (SEI) търпи спад в пазарната си стойност.

На седмичната графика на цената Sei (SEI) е намаляла с 1%. В резултат на това текущата цена на търгуване на Sei е $0.90. Неотдавна мрежата обяви, че ще инвестира стратегически $10 милиона в TIFIN.

Чрез това партньорство Sei (SEI) има за цел да ускори внедряването на изкуствения интелект в управлението на богатството. По-рано мрежата Sei (SEI) се беше интегрирала с Nimble, за да проучи случаите на използване на изкуствен интелект в блокчейн екосистема.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) дава огромна възвръщаемост

Революционизирайки света на търговията, Algotech (ALGT) навлезе на пазара с платформа, базирана на алгоритмична търговия. Тя се справя с няколко предизвикателства като неточност, емоционална пристрастност, ниска скорост и високи разходи за транзакции.

Тъй като търсенето на усъвършенствани алгоритми в търговията се увеличава, Algotech (ALGT) може да се превърне в хит. Констатациите в един доклад сочат, че размерът на пазара на алгоритмична търговия ще нарасне от $2.1 милиарда през 2023 г. до $3.5 милиарда през 2030 г.

Освен това Algotech (ALGT) може да се похвали с усъвършенствани технологии. Тя ще използва машинно обучение, както и изкуствен интелект. С помощта на AI платформата ще анализира големи масиви от данни и пазарни тенденции. Впоследствие Algotech (ALGT) ще може да препоръчва най-добрите инвестиционни варианти. Трейдърите ще могат също така да променят своите сделки, за да увеличат печалбите и да сведат до минимум рисковете.

Algotech (ALGT) представи уникална по рода си програма за възнаграждения, която има осем нива. Забележително е, че трейдърите на всяко ниво ще получат дял от печалбата на платформата. Ниво 1 ще предлага 1% от печалбата, а ниво 8 ще дава 30%.

Тези, които притежават токени от предварителната продажба на Algotech (ALGT), ще получат редица предимства и привилегии. Те ще получат дивиденти, права за управление и право на участие в раздаванията на Algotech (ALGT). Притежателите на токени могат да спечелят най-новия iPhone, Apple Watch, iPad и два VIP билета за блокчейн събитие в Дубай.

Към момента на писане на статията монетата се търгува само за $0.04, за да придобият ALGT токен. На втория етап обаче цената ще се повиши до $0.06. Също така, според прогнозите, пазарната стойност на токените на Algotech (ALGT) може да достигне $0.15, преди проектът да стартира на борсите.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.