НАЧАЛО Прессъобщения

Спекулации за запазване на границата от $3,000 при Ethereum (ETH), докато притежателите на Bitcoin (BTC) се чудят дали да купят оставащите Pushd (PUSHD) монети

26.02.2024 18:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спекулации за запазване на границата от $3,000 при Ethereum (ETH), докато притежателите на Bitcoin (BTC) се чудят дали да купят оставащите  Pushd (PUSHD) монети

Когато се говори за големи криптовалути, които са се наложили, вероятно става дума за големия Bitcoin (BTC) или Ethereum (ETH).

От една страна, Ethereum (ETH) си спечели голямо име като известна блокчейн технология, която приема децентрализирани финансови приложения. От друга страна, Биткойн (BTC) е добре познат като средство за съхранение на стойност. Тези две криптовалути сами по себе си имат голям шанс да поемат пълен контрол върху крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От друга страна имаме Pushd (PUSHD), нов Web3 пазар, а също и криптовалута, за която се предвижда да донесе печалби на ранните си притежателите. В следващите параграфи ще може да прочетете по нещо за Етериум Биткойн. Освен това ще може да научите за Pushd (PUSHD) и как тази платформа работи.

Може ли Ethereum (ETH) да задържи цена от $3,000?

Крипто пазарът изглежда е в полза на Ethereum (ETH), тъй като той бързо се превърна една от най-големите криптовалути. След като достигна връх при малко над $4,800 монетата изпадна в затруднение, както и по-голямата част от индустрията, която бе разклатена от многобройни сривове на дружества. През последните месеци обаче, изглежда, че ситуацията се
променя. Само за последните 30 дни поскъпна с над 35%, достигайки нивото над $3,000 за пръв път от доста време насам.

Освен това ETH е доста сигурна блокчейн технология. През годините блокчейнът на Ethereum (ETH) се е превърнал в доста разпознаваем. Бъдете сигурни, че всяка информация, съхранявана в блокчейна на Ethereum (ETH), е сигурна и не може лесно да бъде манипулирана.

Смята се, че вълнението около евентуалното одобрение на Етериум спот ETF от страна на SEC, може да повлияе положително на монетата. Всичко това съчетано с халвинг събитието на BTC, коeто исторически е служилo като катализатор за повишаване на цените на повечето валути, потенциално би помогнало на монетата да задържи сегашната си стойност от $3,000.

Притежателите на Bitcoin (BTC) наблюдават Pushd (PUSHD)

Bitcoin (BTC) е най-доминиращата крипто платформа в блокчейн екосистемата.

Измина само малко време, откакто Bitcoin (BTC) премина границата от $52,000, но сега изглежда, че ралито започва да се забавя. Макар че прекара по-голямта част от изминалите дни под прага от $52,000, флагманската криптовалута отново поскъпна и към момента на писане на статията се търгува за около $52,800, което отразява малко над 2% дневен ръст.

Освен това токенът все още демонстрира 26% печалба на седмична база и се смята, че все още има на къде да се повиши, имайки предвид историческият му връх. С преобладаващото вълнение около халвинга на BTC, който трябва да се случи между април и август, много от инвеститорите очакват цената да тръгне нагоре, както се случи след одобрението на спот ETF за американския пазар.

Pushd се бори да донесе огромни печалби на притежателите

Експертите смятат, че Pushd (PUSHD) може да придобие потенциал и евентуално да предостави на ранните си инвеститори потенциални печалби. Тези прогнози са породени поради уникалната платформа, която PUSHD разработва за потребителите си.

Pushd (PUSHD) е напълно децентрализиран Web3 пазар, създаден, за да бъде решение на проблемите с обслужването и ненужните такси на онлайн пазарите. Проблеми като високите такси и строгите KYC процеси, с които потребители се срещат на популярни платформи като Amazon и eBay, могат да бъдат избегнати с платформата на Pushd (PUSHD).

Pushd (PUSHD) прави онлайн покупките и продажбите по-лесни и без прости, като премахва излишното напрежение. Освен това проектът разполага с впечатляващи функции в своята екосистема, като например система за размяна, портфейл и VIP програми.

Освен това Pushd (PUSHD) предлага много функции на потребителите в своята екосистема. Една от отличителните характеристики на Pushd (PUSHD) е услугата за суап, която позволява на търговците да обменят различни криптовалути с всеки по света без комисиона за лихви.

Според информация от официалният уебсайт на проекта все още има налични токени от етап 5 на предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като всеки от тях се продава за $0.11.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.