НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL) достигна $160; Bitcoin (BTC) скочи до $73,000, докато DeeStream (DST) се стреми към 100X потенциал

16.03.2024 8:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) достигна $160; Bitcoin (BTC) скочи до $73,000, докато DeeStream (DST) се стреми към 100X потенциал

Пазарът на криптовалути е свидетел на доста вълнение, предизвикани от стремителния възход на водещата криптовалута Bitcoin (BTC), като други алткойни я последваха.

Bitcoin (BTC) надхвърли границата от $72,000, демонстрирайки неумолима възходяща инерция. Solana (SOL) се носи на вълната на разширяващия се крипто пазар, като преодоля прага от $160 и показва обещание за по-нататъшно издигане.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителните продажби на DeeStream (DST) продължават да предизвикват ентусиазъм с очаквания за 100Х

DeeStream (DST) продължава да завладява инвеститорите дори в етапа си на предварителна продажба, като анализаторите прогнозират потенциални печалби, надхвърлящи 100Х преди края на годината. Използвайки блокчейн технологията в индустрията за видео стрийминг, DeeStream (DST) се справя с ограниченията на централизираните платформи като YouTube и Twitch, предлагайки иновативни решения и децентрализирано управление.

Solana (SOL) се стреми към $300 до края на годината

При положение, че Solana (SOL) в момента се търгува на цена от $164 и може да се похвали с увеличение от 41% през последния месец, експертите очакват по-нататъшен ръст на фона на преобладаващите бичи настроения на пазара. Притежателите на Solana (SOL) са оптимистично настроени относно потенциала на монетата да надхвърли нивото на съпротива от $200 и да се насочи към $300 преди края на годината.

Bitcoin (BTC) продължава безпрецедентното си рали

Bitcoin (BTC) демонстрира неудържим растеж, като наскоро постави нов исторически връх от малко над $73,600. С пазарна капитализация от $1.378 трилиона към момента на писане на статията (14 март), Bitcoin (BTC) остава безспорен лидер в сферата на криптовалутите. Радвайки се на 35% ръст през последните 30 дни и 3% увеличение през последната седмица, Bitcoin (BTC) е готов за по-нататъшно възходящо движение. Освен това наближаващото халвинг събитие на флагманската криптовалута допълнително поражда доста вълнение. В миналото  халвинг събитията на BTC са тласкали цената му към нов исторически връх, което е задвижвало цялостната инерция на крипто пазара.

DeeStream (DST) прогнозира 100Х възвръщаемост

DeeStream (DST) се откроява на разрастващ се пазар, оценяван на $160.55 милиарда, който се очаква да достигне $247 милиарда до 2027 г. Със своя пионерски подход и децентрализирано управление DeeStream (DST) притежава значителен потенциал за възвръщаемост, която ще може някога да достигне 100Х.

Инвеститорите са привлечени от предварителната продажба на DeeStream (DST), при която се предлагат токени на изгодна цена от $0.055, осигурявайки ранен достъп до функциите на платформата, споделяне на приходите и участие в ключови процеси на вземане на решения.

Тъй като токените, които се продват в етапите на предварителната продажба на DeeStream (DST) бързо се разпродават, заинтересованите инвеститори се насърчават да проучат възможността да оформят бъдещето на платформата и потенциалната значителна възвръщаемост, тъй като може да им допадне, но вече да е твърде късно.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.