НАЧАЛО Прессъобщения

Привържениците на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) са въодушевени от препродажбата на Raffle Coin (RAFF) и очакват уникални печалби от томболата

25.03.2024 18:45 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Привържениците на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) са въодушевени от препродажбата на Raffle Coin (RAFF) и очакват уникални печалби от томболата

Предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) в динамичния свят на криптовалутите привлича голям интерес от страна на нейните привърженици, също като проекти като Theta Network (THETA) и Monero (XMR).

Theta Network (THETA) се подготвя за актуализация на крайните възли, за да повиши производителността си, докато Monero (XMR) показва устойчивост след делистването от Binance. На този фон Raffle Coin (RAFF) се очертава като интересна платформа за томболи, която предлага инвестиционни възможности, добре съответстващи на очакванията на общностите на Theta Network (THETA) и Monero (XMR).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това е текуща предварителна продажба, която обещава уникални печалби и по-добри резултати и привлича все по-голямо вълнение сред инвеститорите в развиващия се крипто пазар. И така, какво прави Raffle Coin (RAFF) привлекателна и дали изобщо се придържа към принципите на Theta Network (THETA) и Monero (XMR)?

Theta Network (THETA): Революция в областта на видео стрийминга

Theta Network (THETA) революционизира видео стрийминга, като решава проблемите с централизацията и неефективността. Една от големите фигури в това пространство има одобрения за Theta Network (THETA) от съоснователя на YouTube Стив Чен и съоснователя на Twitch Джъстин Кан, които се опитват да децентрализират видео стрийминга, крайните изчисления и доставката на данни. Тя насърчава своите потребители да стриймват и споделят още повече ресурси, като използва система с два токена, като същевременно подкрепя разработчиците на DApp в своята блокчейн система. Притежателите на Theta Network (THETA) имат права на управление, които гарантират равнопоставеното третиране на заинтересованите страни в екосистемата.

Monero (XMR): Устойчивост при всички пазарни условия

Устойчива на тези предизвикателства, включително и на изключването от Binance, Monero (XMR) остава съвсем на върха. С повече от 100,000 дневни мрежови транзакции и възстановяване на цената след делистването от Binance, Monero (XMR) остана силна дори във времена на изпитания. Фокусът ѝ върху неприкосновеността на личния живот и сигурността, привличайки към себе си същите потребители, които искат да запазят в тайна самоличността си при транзакциите, обаче не се е разколебал.

Raffle Coin (RAFF): (RAFF): нова граница в областта на томболите и инвестициите

Докато ентусиастите на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) проучват нови възможности, Raffle Coin (RAFF) се очертава като интригуваща перспектива. Нейната децентрализирана платформа предлага разнообразни възможности за томболи и инвестиционен потенциал. Raffle Coin (RAFF), със своите характеристики на споделяне на приходите, суапова услуга и заключена ликвидност, е проект, който би могъл да се впише идеално в ценностите, на които държат общностите на Theta Network (THETA) и Monero (XMR): неприкосновеност на личния живот, прозрачност и сигурност. На много атрактивна цена и в първата фаза на предварителна продажба Raffle Coin (RAFF) привлича погледа на всеки инвеститор, който иска да се възползва от нова възможност много рано.

Заключение

С напредването на предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) нараства и интересът на привържениците на Theta Network (THETA) и Monero (XMR). В лицето на оригиналните награди и инвестиционните ползи се наблюдава увеличаване на привлекателността на този нов проект. По този начин проектът се хвърля на кръстопътя между забавлението и инвестициите, като основният му фокус е върху овластяването на потребителите и общността в областта на криптовалутите.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.