НАЧАЛО Прессъобщения

При предпродажбата на Algotech (ALGT) се наблюдава нарастващо търсене, докато инвеститорите в XRP и Ethereum се подготвят за голям скок

04.06.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
При предпродажбата на Algotech (ALGT) се наблюдава нарастващо търсене, докато инвеститорите в XRP и Ethereum се подготвят за голям скок

Блокчейн пространството е развълнувано, тъй като Algotech (ALGT) преживява рязък ръст на търсенето по време на етапа на предварителната си продажба, привличайки вниманието на нетърпеливите инвеститори.

В същото време притежателите на XRP и Ethereum (ETH) се подготвят за значителен подем.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) се засилва с впечатляващи продажби на токени: Обещания за 25% възвръщаемост

Тъй като крипто пазарът търси следващия голям пробив, Algotech (ALGT) се появява на сцената с размах и съдържание. Тази изгряваща звезда, подкрепена от големи инвеститори, не само говори, но и върви по пътя с усъвършенствана децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, която обръща внимание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сега, когато е дълбоко в бонус етапа на предварителната си продажба, Algotech вече е разпространила над 100 милиона токена, като е привлекла повече от $5 милиона. И тъй като цените на ALGT токените са готови да скочат от $0.08 на $0.10 на следващия етап, влакът не показва признаци на забавяне, като на хоризонта се очертава 25% скок.

Но не бъркайте Algotech с поредната платформа за търговия. Тя преобръща сценария на търговията, владеейки най-съвременни технологии и автоматизация, и я превръща в топ крипто за наблюдение. Търговците на ALGT могат да очакват ефективни, дисциплинирани и прозрачни операции на прословутите диви финансови пазари. Оборудвайки трейдърите със смарт, автоматизирани стратегии, Algotech се позиционира като променяща играта компания, която се подготвя да тръгне по път, по който да надхвърли границата от $1.

XRP ETF предизвиква дебати: токените спадат с 1.5% на фона на спекулациите

През последната седмица на май 2024 г. общността на XRP беше развълнувана, тъй като разговорите за потенциален борсово търгуван фонд (ETF) на XRP набраха скорост. Неотдавнашно проучване на XRP Ledger validator @Vet_X0 показва, че оптимизмът е голям, като 66% от анкетираните вярват, че XRP ETF може да стане реалност до 2025 г.
В отговор XRP стана свидетел на спад от 1.92% в рамките на една седмица, измествайки се от $0.52 на $0.51, което означава, че спекулациите не са предизвикали инвеститорите да купуват XRP. Как изглежда бъдещето на XRP тогава? Анализаторите прогнозират, че до четвъртото тримесечие XRP може да се покачи до $1.05, което означава над 100% покачване от $0.51 (цената към 4 юни).

В момента XRP е нестабилна. Представлява ли Ethereum по-добра перспектива?

Ethereum губи над 1% за последния ден и 3.5% за седмицата след новините за мрежата на Taiko

Taiko (TAIKO), решение за мащабиране от втори слой на Ethereum, обяви стартирането на своя протокол в основната мрежа на Ethereum с приключването на последната седмица на май 2024 г. Потребителите вече могат безпроблемно да прехвърлят ETH към Taiko, като използват официалния му мост.

След съобщението ETH се срина с 3.39% в рамките на една седмица, потъвайки от $3,892.01 до $3,760.03 към момента на писане на статията. Тази меча серия обаче може да е краткотрайна, тъй като експертите имат бича прогноза за цената на ETH. Според техните прогнози алткойнът може да се възстанови и може да се търгува на цена от $6,238.97 до края на 2024 г. С това Ethereum ще отбележи над 60% ръст спрямо цената си от 4 юни.

Сега, въпреки че и за XRP, и за ETH се прогнозира поскъпване в близко бъдеще, ALGT продължава да се развива експоненциално, което я прави интересен избор за инвеститорите, които искат да постигнат бърза и значителна възвръщаемост.

Ранните инвеститори жънат големи печалби с 30% дял от таксата за постигнати резултати на Algotech

Ранните инвеститори на Algotech не само се радват на влияние с право на глас в управлението и частична собственост върху софтуера, но и извличат дивиденти от доходоносните фондове на платформата.
Потребителите на ALGT се възползват от нейните авангардни алгоритми, а Algotech взема 30% такса за изпълнение. Като част от схемата за дивиденти на Algotech, вие ще получите дял от тази такса, осигурявайки си стабилен поток от пасивни, допълнителни доходи.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.