НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) предизвика ентусиазъм сред притежателите на XRP, засенчвайки пазарните движения на Tezos (XTZ)

02.03.2024 9:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) предизвика ентусиазъм сред притежателите на XRP, засенчвайки пазарните движения на Tezos (XTZ)

Ripple (XRP) навлезе на крипто пазара през 2021 г. и оттогава се превърна в търгуем актив. Той се отличава като децентрализирана технология с отворен код и многостранни приложения, особено в областта на плащанията.

Понастоящем XRP се оценява на $0.5842, а Tezos (XTZ) – на $1.19. Въпреки това провеждащата се предварителна продажба на Pushd (PUSHD) привлече интереса на притежателите на XRP и Tezos (XTZ), които очакват значителни печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В петия си етап Pushd (PUSHD) се търгува на цена от $0.11 и има за цел да създаде децентрализирана платформа за управление. В рамките на крипто екосистемата, възлизаща на над $2.22 трилиона, Pushd (PUSHD) планира да обедини електронната търговия с крипто търговията.

XRP и съдебните действия на SEC

Въпреки че е изправена пред правни предизвикателства от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси, XRP продължава да се радва на стабилна търговска активност. SEC търси допълнително време, за да прегледа съдебните документи, свързани със съдебния иск срещу Ripple.

Независимо от това, XRP отбеляза увеличение от 7,32% през последните седем дни и значително увеличение от 54,12% през последния месец. Пазарните участници очакват с нетърпение резултата от съдебния процес, насрочен за 23 април 2024 г., надявайки се на благоприятно решение.

Притежателите на Tezos (XTZ) се включват в шумотевицата около Pushd (PUSHD)

Притежателите на Tezos (XTZ) също се присъединяват към вълнението, породено от Pushd (PUSHD), въпреки че самият Tezos (XTZ) отбеляза скромно увеличение от 12,49% през последната седмица. Tezos (XTZ) работи в блокчейн, базирана на смарт договори, като се позиционира като различна от Ethereum (ETH). Нейната основна цел е да осигури усъвършенствана пазарна инфраструктура, отличаваща се с характеристики като сигурност, възможност за надграждане и дълготрайност.

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) постоянно изгражда щастлива екосистема

Pushd (PUSHD) има за цел да култивира процъфтяваща екосистема, като дава приоритет на удовлетвореността на потребителите и иновациите. Проектът се стреми да предлага платформа, която е бърза, сигурна, удобна за потребителите, частна и ефективна. По време на предварителната си продажба Pushd (PUSHD) демонстрира значителни обещания, като се стреми да генерира голяма възвръщаемост за търговците след стартирането си, оценявана на от 50x до 100x.

Както притежателите на XRP, така и тези на Tezos (XTZ) ще следят бъдещето на Pushd (PUSHD) отблизо, тъй като те виждат потенциала му като токен и платформа. Той служи като възможност за притежателите на други криптовалути да диверсифицират портфейлите си. Pushd (PUSHD) от своя страна възнамерява да комбинира децентрализирани и централизирани функции, за да се конкурира с водещи платформи за електронна търговия като Amazon и eBay, насърчавайки честна и прозрачна екосистема за потребителите.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Какво се случва в крипто сектора днес: Експертни гледни точки за Solana (SOL), Furrever Token (FURR) и Shiba Inu (SHIB)

Резкият спад на пазарите на криптовалути хвана много инвеститори неподготвени, а активи като Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL) преживяха значителни спадове през последните търговски сесии. 

15.04.2024 19:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.