НАЧАЛО Прессъобщения

Предлагането на Dogecoin (DOGE) на борсите расте, докато Pepe (PEPE) и Algotech (ALGT) записват големи постижения 

04.03.2024 12:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предлагането на Dogecoin (DOGE) на борсите расте, докато Pepe (PEPE) и Algotech (ALGT) записват големи постижения 

В момента крипто пазарът е пълен с оживени инвестиционни възможности. В тази статия обаче може да разгледате три водещи криптовалути - Pepe (PEPE), Algotech (ALGO) и Dogecoin (DOGE).

ALGO е новостартирала криптовалута, чиято предварителна продажба все още продължава. Освен това платформата е набрала над $1.7 милиона в рамките на първите седмици от пускането си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE) китовете записват печалби

Общността на Dogecoin ликува, тъй като екосистемата на DOGE бележи растеж на много фронтове. През последните седем дни пазарната цена на Dogecoin (DOGE) се е увеличила с 51%. В резултат на това текущата цена за търговия на Dogecoin (DOGE) е скочила до $0.16.

Междувременно Dogecoin (DOGE) отбеляза ново листване, което може да увеличи обема на търговията му. Водещата криптоборса в Япония, Bitflyer, вече предлага търговия с Dogecoin (DOGE). Последното зашеметяващо поскъпване на Dogecoin (DOGE) обаче насърчи някои китове да приберат печалби.

Според съобщенията един Dogecoin кит е прехвърлил 699.99 милиона DOGE токена от неизвестни портфейли в Binance. Ако тази масова разпродажба се осъществи, Dogecoin (DOGE) може да отбележи спад в цената си.

Pepe (PEPE) се завръща след една година

Pepe (PEPE) направи силно завръщане през последната седмица, като обемът на търговията му зае водещо място. Данните събрани в събота от веригата показват, че обемът на търговията на Pepe (PEPE) се е увеличил с невероятните 370% в рамките на няколко дни. Една от най-големите причини за това възраждане на Pepe (PEPE) е настроението на пазара “Екстремна алчност”.

Важно е да се отбележи, че индексът на крипто страха и алчността достигна най-високия си връх от ноември 2021 г., като Pepe (PEPE) е водеща монета в модела. Впоследствие цената на търгуване на Pepe (PEPE) също се покачи с повече от 453% през последната седмица. 

Следователно към момента на писане на статията Pepe (PEPE) сменя собствениците си на цена от $0.00000746. Сега пазарната капитализация на Pepe (PEPE) надхвърля $3.13 милиарда.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) събира милиони

Броят на трейдърите, използващи алгоритмична търговия, се покачи доста през последните години. Според доклад, стойността на пазара на алгоритмична търговия вероятно ще нарасне с около 12% до 2032 г. Затова анализаторите предвиждат евентуален успех за платформи като Algotech (ALGT).

Това е нова крипто платформа, базирана на алгоритмична търговия, която предлага евтина и високоскоростна търговия, лишена от всякакви емоционални пристрастия. Algotech (ALGT) ще използва модерни технологии, алгоритми и изкуствен интелект (AI). Платформата ще наблюдава отблизо пазарните данни и тенденции в реално време. Това може да е в помощ на търговците да печелят пари, като същевременно намаляват рисковете. Освен това ботовете за търговия на Algotech (ALGT) ще помагат на потребителите да променят стратегиите си за търговия по всяко време.

Algotech (ALGT) насърчава и социалната търговия. На тази платформа трейдърите могат да споделят своя опит и стратегии за търговия с други хора. Едновременно с това те могат да възпроизвеждат търговските стратегии на други успешни търговци. Ентусиастите на криптовалутите се привличат към високата доходност на Algotech (ALGT). Собствениците на нейните токени ще получават процент от приходите на платформата. Освен това потребителите на Algotech (ALGT) ще получат множество предимства и награди.

Нейните активни потребители ще получат достъп до програмата за награди, която ще има осем нива. Всеки етап ще предлага на потребителите определен процент от печалбата на проекта, като на потребителите от на първото ниво ще бъде отреден 1%, а за тези на овмо ниво – 10%.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) приключи първия си етап, а вторият етап се разпродава бързо. Към момента на писане на статията един ALGT токен се продава само за $0.06, което е 50% увеличение спрямо първия етап. Интересно е, че цената на токена се очаква да се покачва на всеки етап по време на предварителната продажба, докато достигне 275% ръст.

Научете повече: 

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Dogeverse ще достигне $10 милиона още днес. Какво мислят анализаторите?

Dogeverse бързо набира скорост със събраните си $9.7 милиона, предвещавайки, че преминаването на знаковата стойност от $10 милиона е неизбежно. 

23.04.2024 20:44 3 мин. четене

MAR Mining, една от най-добрите услуги за облачен крипто майнинг през 2024 г., можете да печелите пасивен доход у дома

Сред многобройните платформи за облачен крипто майнинг MAR mining е познато име, предоставящo решение за крипто ентусиастите, които искат да използват потенциала си, без да се нуждаят от обширни ресурси или експертни познания.

23.04.2024 20:32 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.