НАЧАЛО Прессъобщения

Подсилете крипто портфолиото си с тези 3 монети – Toncoin (TON), Pyth Network (PYTH) и предварителната продажба на Algotech (ALGT)

02.02.2024 9:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Подсилете крипто портфолиото си с тези 3 монети – Toncoin (TON), Pyth Network (PYTH) и предварителната продажба на Algotech (ALGT)

Потопете се в света на криптовалутите с три водещи алткойна: Toncoin (TON), Pyth Network (PYTH) и Algotech (ALGT).

Разгледайте трансформиращите функции на MyTonWallet за Toncoin, ръста на стейкинга и бичия тренд на PYTH и новаторската платформа за алгоритмична търговия на ALGT. Разкрийте ключа към крипто просперитета в този изчерпателен анализ.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TLDR

  • MyTonWallet 17 трансформира мрежата на Toncoin (TON) с мобилни приложения, подобрен стейкинг, суапове между веригите, поддръжка на разширения за браузъри и анализ на бичи ценови тенденции.
  • Стейкинг на PYTH бележи 99.8% ръст през януари 2024 г. на фона на шумотевицата около airdrop. Бичият тренд, достигащ $0.39, предвижда скок до $0.50 до 21 февруари.
  • Algotech (ALGT) се очертава като водеща крипто инвестиция с децентрализирана търговия, иновативни стратегии, фиксирано предлагане, права на управление и впечатляваща токеномика.

MyTonWallet 17: трансформиране на мрежата на TON с усъвършенствани функции и бъдещи перспективи

Издадена на 4 януари 2024 г., версия 17 на MyTonWallet отбелязва значителна трансформация в мрежата на Toncoin (TON). Актуализацията въвежда приложения за iOS и Android, предоставяйки на потребителите гъвкавостта да управляват портфейлите си в движение. Същевременно стейкинга на Toncoin (TON) стана по-примамлив, включвайки подобрени опции без ограничения на депозитите и конкурентни награди.

Забележително допълнение е новата функционалност за суап, която рационализира децентрализираните борси на Toncoin (TON) и токени при оптимални цени. Като се набляга на сигурността, междуверижните атомични суапове позволяват сигурна търговия с активи на Toncoin (TON) за различни криптовалути, подкрепена от функции като оторизация с пръстов отпечатък или системна парола и интеграция с хардуерен портфейл Ledger.

Потребителската персонализация прави още една стъпка напред, като позволява на отделните лица да персонализират показваната базова валута. Да не забравяме, че разширенията за браузъри вече предлагат поддръжка за Firefox и Edge, разширявайки достъпността на MyTonWallet.

Въпреки спада на цената на Toncoin (TON) с 4.96% от $2.22 до $2.11  между 4 и 29 януари 2024 г., експертите предвиждат бичи тренд, като прогнозират покачване до $3 до 14 февруари 2024 г. В този преструктуриран сценарий MyTonWallet се очертава като универсален и сигурен портфейл, подобряващ взаимодействието с блокчейна на Toncoin (TON).

Стейкингът на мрежата PYTH расте на фона на вълнение покрай потенциален airdrop

При рязкото нарастване на интереса на 25 януари 2024 г. родният токен на Pyth Network, PYTH, отбеляза забележителен ръст в дейностите по стейкин. От декември 2023 г. насам зашеметяващите 109,614 потребители са се регистрирали за стейкинг на PYTH, като изумителните 99.8% от този скок са се случили през януари 2024 г., както е отчетено от информационното табло на Dune Analytics. Този внезапен ръст в стейкинга съвпада с разпространяващите се в X (бивш Twitter) спекулации за airdrop.

Многобройни ръководства, които се разпространяват в X, описват подробно стратегиите за получаване на награди чрез стейкинг на PYTH в смарт договор. Връзката между тенденцията на нарастване на стейкинга и публикуването на тези ръководства предполага реална възможност за airdrop. Мрежата Pyth (PYTH), известна със своите оракулски услуги за децентрализирани приложения (dApps), предлага на потребителите право на глас чрез стейкинг на PYTH, което позволява участие в управлението на мрежата Pyth (PYTH).

С над 200 протокола, които понастоящем използват оракулските услуги на Pyth Network, убеждението, че стейкването на PYTH може да доведе до потенциален airdrop. Въпреки шумотевицата обаче, по-голямата част от стейкърите (68%) понастоящем залагат 1,100 PYTH или по-малко, което се равнява на приблизително $420 по текущата стойност на токена.

Въпреки това, Pyth Network (PYTH) се намира в последователна бича тенденция, движейки се от $0.24 до $0.39 между 10 януари и 29 януари 2024 г. Това означава 62.5% увеличение на цената на актива. Топ анализаторите прогнозират, че PYTH ще достигне $0.50 до 21 февруари 2024 г.

Отключване на крипто просперитета: Algotech (ALGT) и бъдещето на алгоритмичната търговия

Algotech (ALGT) се позиционира като топ претендент в света на криптовалутите със своята децентрализирана платформа за алгоритмична търговия. Използвайки най-съвременните технологии и възможностите за машинно обучение, Algotech (ALGT) има за цел да идентифицира изгодни инвестиционни възможности в експанзивното крипто пространство.

Algotech (ALGT) се фокусира върху иновативни инвестиционни стратегии като арбитраж, хеджиране, следване на тренда и обръщане на позиции, което я отличава от конкуренти като Toncoin (TON) и Pyth Network.

Като ERC-20 токен с фиксирано предлагане от 230 милиона, Algotech (ALGT) предлага на притежателите си права на управление и частична собственост върху своя революционен софтуер. Ранните осиновители се радват и на фиксиран пасивен доход и различни ползи чрез схемата за дивиденти на Algotech (ALGT).

Токенът ALGT, който набра над $1.1 милиона в бърза частна начална продажба, сега е в етап 1 на публичната си предварителна продажба, достъпен на цена от $0.04. Инвеститорите очакват 50% печалба на следващия етап при $0.06 и впечатляваща 275% печалба при достигане на прогнозната цел за предварителна продажба от $0.15. Напредналата токеномика на Algotech (ALGT) затвърждава позицията на един потенциално добър DeFi проект, което я прави привлекателна възможност за инвеститорите.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.