НАЧАЛО Прессъобщения

Нова меме монета е в центъра на вниманието, докато Cronos (CRO) се насочва към нови върхове, а Polkadot (DOT) се сблъсква с препятствия

03.03.2024 8:58 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова меме монета е в центъра на вниманието, докато Cronos (CRO) се насочва към нови върхове, а Polkadot (DOT) се сблъсква с препятствия

KangaMoon (KANG), нова меме монета, привлича вниманието на крипто инвеститорите, тъй като постига впечатляващи резултати в предварителните продажби.

Забележително е, че KangaMoon е натрупала над $350,000 само за няколко седмици в текущото си предварително предлагане, което допълнително показва силен интерес и инвестиционна подкрепа в ранните етапи на нейното ICO начинание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно инвеститорите в криптовалути оценяват и няколко други възможности в очакване на предстоящия бичи пазар. Сред другите топ криптовалути, Polkadot (DOT) и Cronos (CRO) продължават да набират значителна популярност.

Polkadot (DOT) се сблъсква с предизвикателства при преодоляването на ценовата бариера

Цената на Polkadot (DOT) се търгува около ценовото ниво от $9.17 към момента на писане на статията, което отразява 32% ръст през последните 30 дни. Въпреки че седмичният му връх отбеляза  увеличение в рамките на седмичния ценови диапазон от $6.8 до $9.4, токенът DOT не успя да преодолее ценовата бариера и да се изкачи над ценовата граница от $9.5.

Въпреки това, като се има предвид, че токените DOT поддържат последователно покачване на цените през последните 30 дни, анализаторите прогнозират, че родният токен може да преодолее настоящата си бариера много рано през месец март.

Cronos (CRO) очаква нови върхове при своя токен

Cronos (CRO) също стана свидетел на забележим скок през последните 30 дни, регистрирайки зашеметяващите 81% плюс в печалбата. Макар че в момента се търгува в седмичния ценови диапазон от $0.089 и $0.105, цената на CRO допълнително отразява близо 17% увеличение през изминалата седмица.

Въпреки че CRO токенът тръгна от $0.90 по-рано през седмицата, впоследствие той напредна, само за да срещне друга съпротива на $0.155, като към момента на писане на статията се търгува за $0.149 Въпреки че достигна седмичен и месечен връх от $0.1525, токенът на Cronos може да е готов да достигне нови върхове и да запази обещаващата си траектория.

Ранните участници в KangaMoon (KANG) се радват на поскъпване с над 50%

Понастоящем, на втория етап от предварителната продажба на токена си, KangaMoon (KANG) се оценява на $0.007, отбелязвайки забележително увеличение от 50% спрямо първоначалното ценово предложение от $0.005. Новият участник на пазара също така примамва ранните участници с 10% бонус, което е довело до повече регистрации. В текущата си предварителна продажба KangaMoon вече е събрала над $200,000, с което общата нетна сума, събрана до момента, надхвърля $450,000.

На фундаментално ниво KangaMoon прави значителни крачки в пространството на криптовалутите, като се позиционира като потенциална меме монета на бъдещето, включвайки блокчейн игри, социални мрежи и децентрализирани финанси (DeFi). Забележително е, че платформата предлага сплотена екосистема, която е предназначена за любителите на игрите, позволявайки им да участват във вълнуващи състезания и да печелят награди и призове, които се превръщат в стойност в реалния свят.

Освен това потребителите могат да използват уменията си, за да постигнат осезаеми резултати. Също така KangaMoon дава възможност на потребителите да създават персонализирани и уникални персонажи в игрите. Макар да подобрява способностите им да се изправят срещу могъщи противници, този подход също така разкрива креативността на всеки играч. Освен това играчите могат да решат да запазят тези герои, да ги включат в състезания или дори да ги търгуват заедно с други ценни предмети в играта на специален пазар с цел печалба.

Тъй като се очаква глобалната индустрия на меметата да нарасне от $2.3 милиарда през 2020 г. до $6.1 милиарда до 2025 г., разширяващият се пейзаж представлява доходоносна възможност както за разработчиците на блокчейн игри, така и за инвеститорите. В този контекст инвестирането в KangaMoon се очертава като един от най-ефективните и благоприятни избори за капитализиране на този растеж и осигуряване на стабилна позиция в рамките на най-добрите крипто монети.

Разгледайте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.