НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто перспективи: Спекулации за Solana ETF, потенциален ATH на Shiba Inu и 15Х ръст на Furrever

 Token

10.06.2024 11:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто перспективи: Спекулации за Solana ETF, потенциален ATH на Shiba Inu и 15Х ръст на Furrever

 Token

Докато гледаме към бъдещето на криптовалутите, Solana е сериозен пазарен лидер, докато Shiba Inu продължава да пленява ентусиастите на меме монети.

Сега Furrever Token изглежда готов да се присъедини към битката. В тази статия се разглежда какво носи Furrever Token наред с тези гиганти.

Shiba Inu (SHIB) се подготвя за нов исторически връх, твърдят анализатори

Shiba Inu се бори да поддържа темпото, като цената ѝ спадна незначително през последните седем дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това, няколко анализатори предвиждат бичи тренд, като потенциалните цели достигат до $0.00014 до края на годината.

Шансове за рали

Shiba Inu (SHIB) не успя да отговори на очакванията, като цената на токена се понижи с 8% през последната седмица, а пазарната капитализация падна под $14 милиарда. Някои експерти от бранша приемат, че следващите месеци може и да са ползотворни за самопровъзгласилия се убиец на Dogecoin, като желанията са за значително поскъпване.

Наскоро един от търговците в X (Twitter) Mags сподели ценова графика, в която предполага, че до септември стойността на SHIB може да достигне исторически връх от над $0.00014. Освен това беше отправено предупреждение към спекулантите, че сегашното ценово ниво е „последният шанс да купят SHIB преди да се повиши“. Mags определи $0.00002100 като ключово ниво на съпротива, заявявайки, че придобиването на SHIB в началото на 2024 г., когато цената е била около $0.00000950, ще доведе до 165% повишение поради по-късния бичи ръст.

По същество, друг анализатор, “CryptoYoddha” е бичи настроен към SHIB, определяйки покачване до $0.000075 до края на 2024 г., което би говорило за 200% увеличение спрямо текущата цена. Търговецът освен това прогнозира положително бъдеще за други меме монети като Pepe (PEPE) и Dogecoin (DOGE).

Китовете на SHIB в движение

Въпреки по-късния спад на цената, се наблюдава значимо движение от страна на големи инвеститори, често наричани китове. Както е подробно описано от CryptoPotato, един кит натрупа над 715 милиарда SHIB на 5 юни, докато други двама придобиха невероятните 1.35 трилиона токена.

Движението на китовете често се тълкува като положителен сигнал, който може да повиши настроенията на инвеститорите, като вероятно ще накара повече от тях да купуват SHIB и да повиши цената му. Алтернативно, в случай че китовете решат да разпродадат своята собственост, това може да доведе до резки понижения. Съобразявайки се с основните финансови стандарти, цените са склонни да се повишават при недостиг и развиващо се търсене, но да спадат, когато има изобилие от предлагане.

Предстои ли скоро да се появи Solana ETF или е далечна мечта?

Теорията се налага над потенциалното изпращане на Solana ETF, подхранвана от по-късните одобрения на спот Ethereum ETF. Пионерите в индустрията, като например главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус, изразяват позитивно мислене, че Solana може да следва по ред. Както и да е, експерти като Джеймс Сейфарт от Bloomberg Intelligence предупреждават да не се стига до преждевременна страст. Сейфарт, който точно предвиди одобряването на Bitcoin и Ethereum ETF, се фокусира върху значими административни пречки.

Продължаващите легитимни битки на SEC с Kraken и Coinbase, където Solana беше отличена като ценна книга, добавят усещане за уязвимостта.
Предстоящите избори в САЩ представят напреднали акценти, като потенциалните промени в административната администрация оказват влияние върху позицията на SEC по отношение на крипто ETF.

Тези фактори предполагат, че Solana ETF може да се реализира най-рано през 2026 г.

Furrever Token очаква 15Х възвръщаемост след предварителната продажба

Furrever Token (FURR) се отличава сред основните криптовалути, като се фокусира върху привлекателността на очарователни дигитални котки, предлагайки ангажиращ инвестиционен път. По време на предварителната си продажба проектът успешно набра над $1.3 милиона, предизвиквайки значителен ентусиазъм. Понастоящем Furrever Token се оценява на $0.000732 и разработчиците очакват да нарасне с над 1,500% след края на предварителната продажба, предоставяйки доходоносна възможност за инвеститорите, търсещи значителен растеж.

Достоверността на Furrever Token се подсилва от щателно одитиран смарт договор от Securi Lab, липсата на такси за покупка/продажба и обещанието на екипа да заключи своите токени за една година. Тези инициативи създадоха стабилно присъствие в общността, като близо 4,000 членове участват активно в Telegram.

С мисия, съсредоточена върху създаването на сплотена крипто среда, включваща дигитални стикери, емотикони и визуализации на котешка тематика, Furrever Token предлага уникална ниша на пазара. Нейният акцент върху общността и удоволствието предлага приятно отклонение от по-техническите и тържествени крипто проекти, привличайки инвеститорите, желаещи както значителна възвръщаемост, така и възхитително инвестиционно пътуване.

Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да се присъедините към това вълнуващо начинание. На инвеститорите, които се интересуват от тази възможност, се препоръчва да се свързват само с официалната поддръжка на [email protected], за да избегнат потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.