НАЧАЛО Прессъобщения

Коя от новите меме монети може да се окаже добра за покупка? Списък на най-добрите монети, които да следите през 2024 г.

19.02.2024 13:17 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коя от новите меме монети може да се окаже добра за покупка? Списък на най-добрите монети, които да следите през 2024 г.

През последните няколко години меме монетите постепенно набират популярност. За първи път меме монетите получават признание като клас активи от индивидуални и институционални инвеститори.

Никога досега не е имало толкова голям интерес към пазара на меме монети, колкото през 2024 г. Но при наличието на над 1,500 проекта за средния инвеститор може да се окаже трудно да избере коя може да се превърне в най-добрата меме монета за покупка.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате шест меме монети, които може да добият достатъчно потенциал, чрез което да ви мотивират, за да ги добавите към портфейла си през 2024 г. Те са Bonk, Floki, Pepe coin, dogwifhat, Memecoin и KangaMoon.

Топ меме монети, които да наблюдавате през 2024 г.

1. Bonk (BONK)

Bonk (BONK), една от топ меме монетите в екосистемата на Solana, се превърна в третата по големина меме монета. Тя се възползва от растежа на блокчейна на Solana, привличайки инвеститори в цялото пространство на меме монетите.

На 15 декември 2023 г. меме монетата достигна исторически връх от $0.00003419, преди да спадне до $0.00001037 – $0.00001444 през 2024 г.
Волатилността на монетата отразява естеството на меме активите. И все пак, нейният основен блокчейн ѝ дава възможност за практическо използване в децентрализираните финанси (DeFi), благодарение на скоростта на Solana и ниските разходи за транзакции.

2. Floki (FLOKI)

Floki (FLOKI) съчетава разработването на проекти с привлекателността на мемe културата. Взела името си от кучето на Iлон Мъск, тя излиза извън рамките на меме сектора, за да популяризира полезни проекти, включително образователна платформа, магазин за търговия на дребно, наречен FlokiPlaces, и метавселена за игри, наречена Valhalla.

Тези инициативи показват отдадеността на Floki към иновациите и обучението в индустрията на меме монетите. Проектът предлага специална комбинация от функционални приложения и меме култура, която може напълно да промени използването на класа валути.

3. Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat (WIF) е меме монета, която придоби популярност в криптовалутната общност, особено в мрежата на Solana. На нея е изобразен талисманът – куче от породата шиба ину, което носи розова плетена шапка. Въпреки простия си характер dogwifhat бързо набра голяма пазарна капитализация от над $400 милиона.

Тя също така създаде нарастваща общност в платформи като X, където се ангажира с последователите си чрез съдържание, свързано с мемета.

4. PepeCoin (PEPE)

Меме монетата, наречена PepeCoin (PEPE), бързо стана широко разпознаваема поради връзката си със съществуващото меме “Pepe The Frog”. В средата на април 2023 г. пускането на PepeCoin наистина привлече интереса на инвеститорите в меме индустрията и на крипто общността като цяло.

След стартирането си пазарната капитализация на PepeCoin започна да расте бързо, като преминавайки границата от $1 милиард, преди да бъде подложена на натиск от страна на продавачите. Както при всяка популярна меме монета, колебанията на PepeCoin са непредсказуемо хаотични, но широкото му приемане дава на монетата предимство пред други меме монети.

5. Memecoin (MEME)

Memecoin (MEME) е базиран на Етериум нов меме токен, разработен от Memeland, Web3 стартъп, финансиран от 9GAG. Той е предназначен за забавление, без полезност, функции или обещания за финансова печалба.

Memeland, компанията, която стои зад Memecoin, възнамерява да съчетае социалните медии и криптовалутата, за да създаде процъфтяваща общност около мем културата. Бъдещите планове на Memeland включват различни Web3 инициативи, насочени към ентусиастите и създателите на мемета, които биха могли да осигурят допълнителна функционалност за Memecoin в рамките на екосистемата на Memeland.

6. KangaMoon (KANG)

KangaMoon се различава от обикновените меме валути по това, че включва play-to-earn (P2E) и Social-Fi функциите в своя роден токен KANG.

KANG е съществен компонент на играта, който позволява на инвеститорите да залагат на турнири и да участват в предизвикателства. Добрата новина е, че победителите получават токени и активи в играта, което я прави една от най-интересните меме монети за наблюдение.

Освен това притежателите на KANG токени могат да започнат да използват платформата, за да натрупат повече токени преди официалното ѝ стартиране, така че се присъединете сега само за $0.0075, преди да е станало твърде късно.

Единственото, което трябва да направят, е да се състезават в предизвикателствата, които се провеждат ежеседмично, ежемесечно и на тримесечие, за да спечелят KANG токени и награди. Играчите могат да търгуват или да продават тези награди на NFT пазара на KangaMoon, за да печелят още токени.

Топ тенденции на пазара на меме монети през 2024 г.

През 2024 г. се очаква меме монетите да продължат да играят важна роля в индустрията на криптовалутите и да привличат голямо внимание от страна на инвеститорите.

Неотдавнашните промени в индустрията включват:

  • Най-добрите меме монети, като Floki, се разширяват в DeFi, NFT и виртуални светове, за да формират по-цялостен проект.
  • BONK: Този токен се издигна в класацията, използвайки връзката си с блокчейна Solana, превръщайки се в третата по големина меме монета на тема кучета по пазарна капитализация в пространството на меме токените.
  • Целта на KangaMoon е да въведе общност от меме монети от Play-To-Earn (P2E) и Social-Fi, която ще позволи на потребителите да печелят токени на сайта.
  • Понастоящем рискови инвестиционни фондове финансират проекти от сектора на меме монетите. Една забележителна инвестиция, бе направена от Binance Labs за разрастване на екосистемата Memeland.

Заключение

Пазарът на меме монети е един от секторите, които ще продължат да се развиват през следващите години. Вместо да разчитат само на вълнението около монетите меме, различни проекти сега добавят функционалността в платформата си и навлизат в различни области като NFT, DeFi, Play-To-Earn и виртуални светова.

Тъй като в последните месеци много от анализаторите споделят очакванията си за бичи пазар през 2024, то Bonk, Floki, Memecoin и KangaMoon могат да се превърнат в следващите меме монети, които да водят пазара на меме монети.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

16.04.2024 10:33 6 мин. четене

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.