НАЧАЛО Прессъобщения

Дългоочакваният край на предпродажбата на Dogeverse идва след уикенда. Преломен момент за меме инвеститорите

31.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дългоочакваният край на предпродажбата на Dogeverse идва след уикенда. Преломен момент за меме инвеститорите

Дългоочакваният край на предпродажбата на Dogeverse се случва след уикенда, и това може да бъде преломен момент за меме инвеститорите.

В момент, в който популярните меме криптовалути не се движат с особено високи темпове, виждаме как забавни проекти като Ben The Dog, Honk и MANEKI прогресират. 

Анализаторите смятат, че Dogeverse може да се появи в точния момент с борсов листинг, което подтиква мнозина инвеститори да бързат да закупят токени от предпродажбата, докато още имат възможност.

С приближаващия край на предпродажбата, интересът към Dogeverse нараства значително, особено сред крипто китовете, които виждат потенциал за големи печалби при бъдещото му листване.

Купете Dogeverse

Какво привлича крипто китове и обикновени инвеститори към Dogeverse?

Dogeverse съчетава култовото DOGE куче с мултиверижна концепция, която привлича вниманието на меме инвеститорите. Забавният и запомнящ се образ на проекта създава сериозен хайп и ангажираност в общността, за което говори и интересът на китовете към него.

Проектът поддържа няколко водещи блокчейни, включително Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana и Base. Това осигурява гъвкавост и оптимизиране на транзакционните разходи, като улеснява достъпа за широка аудитория от инвеститори. Стейкинг наградите спаднаха, но въпреки това се движат на нива от около 43%, което е много повече от това, което която и да е спестовна сметка би предложила. Дори стейкинг на Етериум и Солана не би докарал подобна доходност.

Текущата цена на $DOGEVERSE токените е достъпна ($0.00031), което прави проекта привлекателен за инвеститорите, които искат да се включат на ранен етап и да се възползват от потенциалния бъдещ ръст. Е, това няма как да се гарантира, но предвид факта, че близо 37 милиарда токена са стейкнати, можем да си представим какво може да очакваме скоро от тази топ криптовалута.

Не на послендо място – Dogeverse вече има над 24,000 последователи в социалните мрежи, което демонстрира силна ангажираност и подкрепа от страна на крипто общността. Това е важен фактор за дългосрочния успех на проекта.

Какво смятат анализаторите за Dogeverse?

Прогнозите на анализаторите за потенциала на Dogeverse варират значително, но това няма как да ни изненада – все пак говорим за криптовалути и мненията са винаги поляризиращи. Някои от по-оптимистичните експерти дори виждат сценарий, при който $DOGEVERSE скача с внушителните 10 пъти в рамките на няколко седмици след борсовия дебют, което би напълнило много джобове. Подобни предвиждания обаче изглеждат малко пресилени на фона на историята на други меме криптовалути.

По-реалистичните мнения сочат, че бъдещето и успехът на Dogeverse ще зависят от редица фактори. Сред тях са способността на проекта да задържи интереса на ентусиазираната общност, бързото навлизане на големите борси и обща положителна конюнктура за меме активите. Поради тази несигурност, повечето експерти предпочитат да запазят по-умерени очаквания.

Анализите вTwitter (X) обаче показват, че в кратък план реалистичният потенциал за Dogeverse е да генерира ръст от 150-200% в дните след борсовото му листване. Подобно сериозно първоначално представяне би могло да разпали още по-големи очаквания и спекулативен интерес.

Каквито и да са първите ценови движения обаче, дългосрочният успех на Dogeverse ще зависи изцяло от ефективността на маркетинговите усилия на екипа и поддържането на обща положителна нагласа в крипто общността. При добро развитие на събитията, достигането на още по-високи ценови нива през следващите месеци съвсем не изглежда невъзможно.

Как да закупя Dogeverse?

За да се сдобиете с Dogeverse токени преди предстоящото им листване, просто следвайте тези лесни стъпки:

  1. Посетете официалния уебсайт на проекта и се свържете с предпочитания крипто портфейл.
  2. Изберете вариант за закупуване чрез една от поддържаните валути – ETH, BNB, MATIC и др.
  3. Въведете желаната от вас сума за инвестиране в $DOGEVERSE токени.
  4. Потвърдете транзакцията. Закупените токени ще се преведат към портфейла ви на 5-ти юни, когато започнат заявките.

Купете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.