НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin (BTC) се стреми към $67,000, Ethereum (ETH) е изправен пред спад, докато Furrever Token (FURR) поставя рекордни темпове в предварителната продажба25.03.2024 11:37 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin (BTC) се стреми към $67,000, Ethereum (ETH) е изправен пред спад, докато Furrever Token (FURR) поставя рекордни темпове в предварителната продажбаКрипто пазарите са известни със своята волатилност и настоящият пейзаж не прави изключение. На фона на тази турбулентност Bitcoin (BTC) се колебае около значителния етап от $67,000, докато Ethereum (ETH) се бори с продължаващите спадове.

Сред тези колебания обаче се откроява Furrever Token (FURR), който бързо се приближава към приключването на четвъртия етап на предварителната си продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този токен, със своя причудлив подход към крипто пространството, символизира уникална комбинация от чар и иновация, отразявайки нарастващия интерес към проекти, ориентирани към общността, в блокчейн екосистемата.

Bitcoin (BTC) тества $67,000, очаква се волатилност на пазарите

Въпреки неотдавнашния си исторически връх при над $73,000 по-рано този месец, Bitcoin (BTC) преживява низходяща тенденция, като в момента почива на ниво от около $66,600, отбелязвайки скромно увеличение от 2% от вчера.

Семир Габелич, директор “Формиране на капитала” в Pythagoras Investments, обясни последните пазарни колебания със спот изходящите потоци от Bitcoin ETF от GBTC, възлизащи на около $300 милиона на 20 март. Това изтегляне съответства на историческите модели, предхождащи събития, свързани с халвинга на Bitcoin, които обикновено варират от 10-20%.

Базираната в Сингапур търговска къща QCP Capital отбелязва фаза на консолидация на пазара, като Bitcoin и Ethereum се търгуват в сравнително тесен диапазон. Те очакват потенциално забавяне на пазара през уикенда след волатилността преди срещата на FOMC миналия уикенд.

Забележително е, че в Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) продължават да се наблюдават значителни изходящи потоци, като от фонда са излезли $358.8 милиона. QCP Capital предвижда четвърти пореден ден на нетни изходящи потоци от спот Биткойн борсово търгуваните фондове, което показва продължаващата динамика на пазара.

Ethereum (ETH) не може да се задържи на ниво от $4,000: какво предстои?

Въпреки неотдавнашния скок, при който Ethereum надхвърли $4,000, силната инерция на криптовалутата не можа да се запази, което доведе до рязък спад. Текущата цена на Ethereum (ETH) се намира на ниво от около $3,400, което отразява близо 2.5% увеличение от вчера. Пазарните експерти твърдят, че след невероятните ценови движения от първата седмица на март до миналата седмица Ethereum проби границата от $4,000. Последното състояние на тези алткойни обаче поражда въпроса: какво предстои?

След епичния скок цената, Ethereum не успя да запази бичата си перспектива, въпреки че надхвърли $4,000, което отново доведе до значителен спад. Този спад накара инвеститорите да се чудят дали Етериум ще успее да се възстанови и да отговори на очакванията им. При разглеждане на графиката изглежда, че Ethereum е навлязъл във фаза на консолидация, като движението на цените все още показва съпротива.

Ethereum изглеждаше готов за пробив към приблизително $3,500, което показва признаци на готовност за нов възходящ тренд. Въпреки това, след като срещна съпротива на нивото от $3,491, той възобнови низходящата си траектория. Въпреки това Етериум не отбеляза дълбок спад, както се очакваше първоначално.

Той продължава да се колебае над нивото на подкрепа от $3,317, което подхранва надеждите за потенциално възстановяване. Ако Етериум успее да запази стабилност над това ниво на подкрепа и да се отскочи, той може да пробие съпротивата и да възобнови възходящата си траектория.

В случай на възходящо движение ценовата цел вероятно ще бъде около района на $3,900. Обратно, спад под нивото на подкрепа би могъл да доведе до понижение към нивото от $2,869. Тъй като Ethereum преминава през тези ценови колебания, инвеститорите остават нащрек за всякакви признаци на устойчиво възстановяване или по-нататъшни спадове.

Furrever Token (FURR) открадва светлината на прожекторите с предварителната си продажба, предлагайки до 15Х възвръщаемост

Сред традиционните тежки играчи на криптопазара – Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), настъпва забележителна промяна, тъй като инвеститорите все повече насочват вниманието си към токена Furrever Token (FURR) по време на етапите на предварителната му продажба. Докато BTC и ETH запазват доминиращата си позиция, отличителните характеристики на FURR и стабилната подкрепа на общността привличат значително внимание и инвестиции.

Понастоящем на цена от $0,000312, Furrever Token предоставя възможност на инвеститорите да участват в проект, който надхвърля конвенционалните крипто парадигми. Със своя причудлив подход и очарователна екосистема на котешка тематика, FURR се откроява, привличайки въображението на мнозина в крипто общността.

Централно място в привлекателността на FURR заема силният акцент върху общността. Чрез ангажиращи предизвикателства, събития и очарователни котешки изображения, Furrever Token насърчава топла и приобщаваща среда, в която потребителите изпитват чувство на принадлежност и споделена радост. Тази жизнена подкрепа на общността не само обогатява потребителското изживяване, но и допринася за нарастващата популярност и стойност на токена.

Освен това токеномиката на Furrever Token предлага убедителни стимули за инвеститорите. С всеки етап на предварителна продажба цената на FURR се предвижда да се повишава, като потенциално може да предложи на ранните поддръжници възвръщаемост до 15Х по-висока от тяхната инвестиция. Тази възходяща ценова траектория, съчетана с уникалните характеристики на токена и ориентирания към общността дух, позиционира FURR като примамлива инвестиционна възможност за тези, които се стремят да диверсифицират крипто портфейлите си.

Натрупвайки значителна сума, с вече набрани над $440,000, бързият възход на Furrever Token подчертава потенциала му да промени крипто пространството със своя чар и ориентиран към общността подход. Макар че Bitcoin и Ethereum остават стълбове на индустрията, възходът на FURR сигнализира за нарастващ апетит към иновативни проекти, които предлагат нещо повече от финансова възвръщаемост. С напредването на всеки етап на предварителна продажба се очаква стойността на FURR да се покачва, затвърждавайки позицията ѝ на обещаващ инвестиционен избор в постоянно развиващия се свят на криптовалутите.

Заключителни мисли

На нестабилния крипто пазар Bitcoin и Ethereum са изправени пред предизвикателства, докато Furrever Token (FURR) блести. Причудливият чар на FURR, подкрепата на общността и потенциалната възвръщаемост до 15Х по време на етапите на предварителна продажба привличат инвеститорите. Със своите уникални характеристики FURR означава промяна към проекти, ориентирани към общността, като събира над $440,000. Тъй като BTC и ETH се колебаят, възходът на FURR подчертава нарастващия интерес към иновативните токени отвъд традиционните гиганти.

Разгледайте една от най-ексклузивните възможности за 2024 г. в етап на предварителна продажба:

Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram

Следвайте официалния акаунт на X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.