НАЧАЛО Прессъобщения

Биковете на Binance Coin (BNB) се насочват към Pushd (PUSHD) поради 100X прогнози, повтаряйки вълнението от ръста на Shiba Inu (SHIB) на фона на халвинга на Bitcoin (BTC)

11.03.2024 11:13 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биковете на Binance Coin (BNB) се насочват към Pushd (PUSHD) поради 100X прогнози, повтаряйки вълнението от ръста на Shiba Inu (SHIB) на фона на халвинга на Bitcoin (BTC)

Пламенната подкрепа на биковете на Binance Coin (BNB) тласка напред Pushd (PUSHD), платформа за електронна търговия, на фона на прогнози за печалби, повтаряйки вълнението около Shiba Inu (SHIB) преди фойерверките преди халвинга на Bitcoin (BTC).

Освен това забавянето на решението на Комисията по ценните книжа и борсите в САЩ относно опциите при Биткойн ETF добавя атмосфера на очакване, потенциално насърчавайки повече инвестиции в криптовалути като Pushd (PUSHD), готова за 100х ръст въз основа на прогнозите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Разбиране на волатилността на Binance Coin (BNB)

През последните дни Binance Coin (BNB) се сблъска със значителна волатилност, като седмичната ѝ цена варираше между $407 и $530 към момента на писане на статията, отбелязвайки забележително увеличение от 25% на седмична база. Тази волатилност може да се отдаде на няколко фактора, включително преобладаващите пазарни настроения и правните предизвикателства, пред които е изправена Binance, компанията майка на Binance Coin (BNB).

Въпреки тези предизвикателства общата активност в мрежата на Binance Coin (BNB) остана стабилна. Данните разкриват значителен скок в активността при търговията в мрежата на Binance Coin (BNB). Този наплив на активност подчертава сложната динамика, която действа в екосистемата на Binance Coin (BNB).

Shiba Inu (SHIB) преживява монументален скок на цената и разговори за развитие

В последно време Shiba Inu (SHIB) стана свидетел на необичаен скок на месечната си цена, която се колебаеше между $0.000008859 и $0.0000342 към момента на изготвяне на статията, отбелязвайки изумително увеличение от 260% за месеца. Shytoshi Kusama, водещият разработчик на Shiba Inu (SHIB), разкри, че екипът е участвал активно в дискусии и срещи, проучвайки потенциални възможности за въвеждане на продукти или услуги, свързани с Shiba Inu (SHIB).

Тази засилена активност показва значителен тласък към разширяване на екосистемата на Shiba Inu (SHIB), като потенциално проправя пътя за нови разработки в общността на меме монетата. Освен това пазарната капитализация на Shiba Inu (SHIB) за кратко надхвърли $25 милиарда, въпреки че към момента на писане на статията възлиза на малко над $20 милиарда, подчертавайки забележителния растеж и широкия интерес към токена.

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) отлага решението относно опциите за ETF за Bitcoin (BTC), като проправя път за институционални инвестиции

Американската комисия по ценните книжа и борсите (SEC) отложи решението си относно одобрението на търговията с опции върху спот ETF за Bitcoin (BTC). Това забавяне може потенциално да отвори вратата за приток на повече институционален капитал в Bitcoin (BTC). В неотдавнашно заявление от 6 март SEC обяви, че е удължила срока за отговор на офертите на Cboe Exchange, Miami International Securities Exchange и Nasdaq за предлагане на опции върху Bitcoin (BTC) ETF.

Удължаването позволява на SEC да отговори до 24 април, за да вземе окончателно решение дали да одобри търговията с опции върху Bitcoin (BTC) ETF. Този ход подчертава предпазливия подход на SEC към регулирането на финансовите продукти, свързани с крипто. Като отделя допълнително време за оценка на предложенията, SEC има за цел да гарантира, че задълбочено оценява потенциалните последици и рискове, свързани с въвеждането на опции за Bitcoin (BTC) ETF на пазара.

Повече инвеститори са оптимистично настроени за бъдещето на Pushd (PUSHD)

Традиционните платформи за електронна търговия като eBay и Amazon често натоварват продавачите с високи такси и обширни процедури за проверка, което води до предизвикателства, свързани с паричните потоци и забавени плащания. Pushd (PUSHD) обаче има за цел да промени правилата на играта, като предлага децентрализиран онлайн пазар, изграден на базата на блокчейн технология. Продавачите, използващи Pushd (PUSHD), се радват на спокойствието от незабавното освобождаване на средства след приключване на транзакцията, без да е необходима каквато и да е идентификация.

Със своя успешен одит, заключени токени на екипа за 700 дни и ликвидност – за 20 години, Pushd (PUSHD) предлага обещаваща инвестиционна възможност. Понастоящем в етап 5 от предварителната си продажба на цена от $0.11 за токен, Pushd (PUSHD) представя значителен потенциал за 100х растеж, което го прави привлекателна перспектива както за опитни, така и за начинаещи инвеститори, които търсят ранен вход в обещаващ проект.

Научете повече за предварителната продажба на PushD (PUSHD), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Dogwifhat и The Graph преживяват спад: Фокусът се мести върху продължаващия успех на Raffle Coin поради обещанията за 2,000% възвръщаемост

Инвеститорите виждат голям потенциал във възстановяването на бичия пазар през 2024 г. Въпреки това, в зависимост от монетите и токените, приливът може да се обърне много бързо. 

18.04.2024 11:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.