НАЧАЛО Прессъобщения

Алткойни с потенциал за растеж, които могат да доминират в класациите тази година: Диверсифицирайте и увеличете възвръщаемостта на инвестициите

29.04.2024 10:57 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойни с потенциал за растеж, които могат да доминират в класациите тази година: Диверсифицирайте и увеличете възвръщаемостта на инвестициите

Нюйоркската фондова борса (NYSE) обмисля ход, който ще бъде революционен и ще даде възможност за търговия с акции 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, подобно на начина, по който децентрализираните борси (DEX) никога не спират да работят.

Проучването е стартирано чрез нейния екип за анализ на данни и събира мненията на акционерите за търговия с големи акции като Nvidia (NVDA) или Apple (AAPL) без прекъсване, съобщава Financial Times.

В резултат на това много трейдъри и инвеститори сега се интересуват от диверсификация на активите си и разглеждат Uniswap (UNI), THORChain (RUNE), Jupiter (JUP) и PancakeSwap (CAKE).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Наред с тях нов проект в предпродажбен етап, който също разполага със специален пазар, който ще работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, също набра скорост и това е KangaMoon (KANG). За да прецените коя криптовалута може да повиши стойността си най-много и кой е един от най-добрите алткойни за инвестиране, ще разгледаме поотделно техните данни на графиката.

KangaMoon (KANG) ще разполага със специализиран NFT пазар и е готова за 100Х растеж

KangaMoon (KANG) вече има над 20,000 регистрирани потребители и доминира в класациите още по време на предварителната си продажба, подхранвана от огромното ниво на оптимизъм и привлекателност в огромната му екосистема. Предварителната продажба също така е събрала над $5.6 милиона и може да премине границата от $6 милиона, събрани до края на април. Прогнозите са, че до 2028 г. P2E пространството ще нарасне до $885 милиона и ако KangaMoon спечели дори малка част от пазарния дял в него, може да се превърне в един от най-големите играчи в индустрията.

Криптовалутата се радва на значителен интерес благодарение на уникалната си интеграция на елементи от типа “Play-To-Earn” (P2E), “Social-Fi” и подход, основан на общността. KANG е родната криптовалута на платформата, която позволява на всеки да купува предмети, да вдига нивото на героите си в играта и дори да има достъп до специален пазар, на който може да купува, продават или разменят NFT. KangaMoon също така наскоро се обедини с RaidSharks, за да подсили общността и ще предостави $1,000 чрез месечен награден фонд. Досега токенът KANG е нараснал с 290%, тъй като се е повишил от $0.005 до $0.0196, и с този темп може да отбележи още по-големи печалби. Анализаторите също така прогнозират 100Х увеличение на цената до края на четвъртото тримесечие на 2024 г.

Uniswap (UNI) спада с 40% след като проби над диапазона от $10

Uniswap (UNI) си спечели репутацията на една от най-големите децентрализирани борси (DEX), които дават възможност на всеки да търгува с криптовалути без никакво участие на централизирани трети страни. Освен това блокчейнът е разположен върху Етериум, а криптовалутата UNI се използва като местен токен за управление. Това е проект, който се състои от набор от смарт договори и използва автоматизиран протокол за ликвидност.

Преглеждайки представянето на цената на Uniswap, криптовалутата се срина с 40% в рамките на последния месец. Нещо повече, в рамките на последната седмица криптовалутата Uniswap също спадна от 5% до $7.20.

Въпреки тези резки спадове все още има бичи настроения и според някои ентусиасти цената на Uniswap може да завърши 2024 г. на цена от $11.

THORChain (RUNE) демонстрира бичи настроения на пазара и бъдещи ценови възходи

THORChain (RUNE) е независим блокчейн, който функционира като мрежа от първи слой.

Тя е изградена чрез използването на комплекта за разработка на софтуер Cosmos (SDK) и позволява обмен на активи между различни блокчейн вериги, по начин, който не е свързан със задържане. В резултат на това платформата THORChain се използва като бек-енд за различни потребителски интерфейси.

Що се отнася до представянето на цената на THORChain, криптовалутата не се справя много добре, тъй като е в червено почти на всички графики. Нещо повече, в рамките на една седмица криптовалутата спадна със 7%.

Jupiter (JUP) поскъпва до почти $1 и скоро може да пробие над 42

Jupiter (JUP) е децентрализирана борса (DEX), който се основава на върха на блокчейна Solana. Освен това тя разполага с агрегатор на ликвидност и благодарение на това привлече голямо внимание, като същевременно се отличава с високи обеми на търговия. Освен това родният токен, JUP, се използва за управление на бъдещето на Jupiter DAO, което му дава повече функционалност в рамките на по-широката екосистема.

Когато разгледаме показателите на графиката за Jupiter, нейната цена е спаднала със 17% в рамките на една седмица. Въпреки спадовете въз основа на прогнозата за цената на Jupiter от компанията, предоставила тази статия, монетата може да завърши 2024 г. на стойност от $2.64.

PancakeSwap (CAKE) се бори да доминира в DEX пространството с възходяща траектория

PancakeSwap (CAKE) е децентрализирана борса, която е придобила значителна репутация благодарение на ниските си такси и бързите транзакции. На върха на платформата всеки, който притежава крипто портфейл, може не само да разменя токени, но и да ги залага. По този начин те могат да натрупват богатство, тъй като дават възможност на борсата да използва техните токени и да ги възнаграждава в процеса.

Криптовалутата PancakeSwap също демонстрира мечи настроения на графиките, тъй като в рамките на една седмица е спаднала с 3.6%. Въпреки това според прогнозата за цената на PancakeSwap, споделена от компанията, която е предоставила тази статия, монетата може да завърши 2024 г. на ниво от $6.4.

Заключение

Ясно е, че интересът към проекти в предварителна продажба като KangaMoon е огромен, както и интересът към криптовалути, базирани на DEX, като Uniswap, THORChain, Jupiter и PancakeSwap. Всяка криптовалута внася нещо интересно в Web3 пространството и всички те имат бърз темп на растеж, но най-значителни печалби могат да бъдат реализирани с токена KANG. Неговото уникално предложение е в рамките на обширната му екосистема и цялостната иновация в Web3 сектора. Чрез възнаграждаване на всеки участник и чрез поставяне на фокуса върху общността проектът може да тръгне по път, по който да отбележи значителен ценови възход, особено след пускането си и листването на борсите от първо ниво.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.