НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 на меме криптовалутите за 2023 година

май 2, 2023 21:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 на меме криптовалутите за 2023 година

В последно време няколко криптоактива се открояват като потенциални конкуренти на едни от най-известните меме криптовалути на крипто пазара, Dogecoin и Шиба Ину, демонстрирайки способността си да реализират сериозен подем през 2023 г. и може би дори да превземат позиции на лидерите сред меме активите.

Floki (FLOKI)

Floki Inu е криптовалута, която според информацията е форк на Шиба Ину, създадена през август 2020 г. Токенът на проекта – FLOKI – е изграден върху блокчейна на Етериум и има за цел да стане най-популярната меме криптовалута.

Floki (FLOKI) привлече вниманието на обществеността, след като се покачи с почти 40% за един ден благодарение на внедряването на стейкинг функция в тестването на платформата, както и на листването на токена в Binance.US. Неотдавна Floki стана първата меме криптовалута, която получи престижната златна отметка на своя акаунт в Twitter.

Към момента на писане на статията цената на Floki се равнява на $0.0000326, демонстрирайки спад от около 12% през предходните седем дни. Пазарната капитализация на проекта е $317 милиона.

Обобщението и пълзящите средни на еднодневния технически анализ на TradingView сочат към “силна продажба” със съответно 13 и 10 сигнала. Осцилаторите. показват “продажба” при 3.

Tamadoge (TAMA)

Tamadoge (TAMA) е криптовалута, която се основава на популярния Dogecoin (DOGE) и Тамагочи, играчката от детството, която ни позволяваше да имаме виртуални домашни любимци.

Tamadoge (TAMA) е меме монета с уникална полезност, която изрично се използва за закупуване на домашни любимци Tamadoge и за аркадни игри. За токена TAMA не е наложена такса върху транзакциите, тъй като екипът на Tamadoge вярва, че стойността на токена се крие в неговата полезност, а не в спекулативната търговия.

Неотдавнашното успешно пускане на Tamadoge (TAMA) на крипто борсата ByBit и стартирането на новата игра “Tamadoge Run” са част от разширенията на play-to-earn  екосистемата, която позволява на потребителите да създават, развъждат и да се бият със своите домашни любимци в “Tamaverse”, както и да се изкачват в класациите и да печелят награди.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тежки последици ни очакват, ако САЩ изгуби надмощие – Робърт Кийосаки


Към момента на изготвяне на статията дигиталния актив, наречен TAMA, се търгува на цена от $0.021, което представлява спад от 4.5% за деня и реализира впечатляващо покачване от около 100% за последните 30 дни. Пазарната капитализация на проекта е $37.6 милиона.

Обобщението на еднодневния технически анализ на TradingView сочи към “продажба” с 9 сигнала. Същото се отнася и за пълзящите средни и осцилаторите със 7 и 2 сигнала, съответно.

Pepe (PEPE)

Pepe, нова криптовалута в сектора на меме токените, напоследък привлича значително внимание, поради доброто си представяне.

Новата меме монета черпи вдъхновение от “Pepe the Frog”, добре познато меме в интернет културата, но не е свързано със създателя на мемето – Мат Фюри.

Криптовалутата Pepe (PEPE) привлече вниманието на обществеността заради забележителния си успех, който вече успя да превърне поне двама от ранните ѝ инвеститори в милионери. 

Понастоящем цената на Pepe е $0.000001165, като за деня се е увеличила с около 10.25%, но за последните 30 дни увеличението е над 300% и има пазарна капитализация от $515 милиона (което още не е потвърдено от CoinMarketCap).

Обобщението и пълзящите средни на еднодневния технически анализ на TradingView сочат към съответно  “покупка” и “силна покупка” с 3 сигнала, докато осцилаторите показват “продажба” с 2.

Baby Dogecoin (BABYDOGE)

Baby Dogecoin (BABYDOGE) е децентрализирана криптовалута, създадена през 2021 г. като забавен, подкрепящ и образователен спиноф на Dogecoin.

Създадена като забавна и образователна алтернатива на Dogecoin, мисията на Baby Doge Coin (BABYDOGE) е да запознае начинаещите с блокчейн технологията и дигиталните активи. Неотдавна BABYDOGE обяви партньорство с текстово-базираната AI платформа ChatGPT, за да работят заедно по поддържането на базата от знания на общността.

Към момента на писане на статията, Baby Dogecoin се оценява на $0.000000002552, отчитайки спад от 5.5% за изминалата седмица. Пазарната капитализация на проекта е $313 милиона.

Обобщението и пълзящите средни на еднодневния технически анализ на TradingView сочат към “продажба” с 1 сигнал.


НЕ ИЗПУСКАЙ: Прогнози за цената на Биткойн: Краткосрочни и дългосрочни перспективи


Dogelon Mars (ELON)

Dogelon Mars е проект на тема кучета, който има за цел да повтори успеха на Dogecoin (DOGE). Цел на токена на проекта, ELON, е да служи като “междугалактическа валута”, която бъдещите космически колонизатори могат да използват на Марс и отвъд него.

Меме криптовалута е вдъхновена от основателя на SpaceX, Илон Мъск и е изградена върху блокчейна на Етериум (ETH). Активът силно разчита на своята общност, която наброява над 400,000 последователи в Twitter и повече от 50,000 членове на Telegram, които активно участват в разработването и популяризирането му.

Към момента на писане на статията цената на ELON възлиза на $0.0000002796. Това представлява 12% скок за деня и около 4.7% за последната седмица. Меме монетата има потенциал да се изстреля рязко нагоре, както се видя в средата на февруари, когато цената ѝ за кратко достигна $0.0000005097. Пазарната капитализация на проекта се равнява на $154 милиона.

Пълзящите средни на еднодневния технически анализ на TradingView сочи към “продажба” с 11 сигнала, докато осцилаторите предполагат “покупка” с 3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.