НАЧАЛО Алткойни

Цената на меме токена Pepe скочи с 2,790% само за няколко дни

май 1, 2023 16:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на меме токена Pepe скочи с 2,790% само за няколко дни

Pepe, нова криптовалута в меме токен пространството, напоследък привлича значително внимание, поради добрите си резултати.

Според CoinMarketCap ранните инвеститори са реализирали възвръщаемост на инвестициите от 2,790% само за няколко дни от създаването ѝ.

Новата меме монета черпи вдъхновение от “Pepe the Frog”, добре познато меме в интернет културата, но не е свързана със създателя на мемето – Мат Фюри.

Цената на Pepe се повиши драстично, като започна от $0.00000002764 на 17 април 2023 г. и се повиши до най-високата за всички времена стойност от $0.000000823, преди да спадне до сегашната си стойност.

Според информацията някои ранни инвеститори са спечелили доста, а търговците инвестират с надеждата да реализират бързи печалби.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн продължава да блести, но докога? – Анализатор споделя оптимизъм


Данните на CoinMarketCap показват, че 24-часовият обем на търговията с Pepe се е увеличил с 211% до $444 милиона, като цената на токена към момента на писане на статията е $0.000001189, което е с 99% повече през последните 24 часа.

Въпреки че в момента това е втората най-търгувана меме монета след Dogecoin, някои поставят под въпрос надеждността на монетата и предполагат, че тя може да е “rug pull” измама поради голямото ѝ предлагане в обращение от 420 трилиона.

В крайна сметка само времето ще покаже как Pepe ще се справи на крипто пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.