НАЧАЛО Алткойни

Етериум с впечатляващо начало на седмицата – цената надхвърли $3,900

27.05.2024 16:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум с впечатляващо начало на седмицата – цената надхвърли $3,900

Етериум достигна най-високото си ниво от два месеца насам, като сега е над $3,900 за токен и надминава предишния връх с над $400.

Причината за този възход е неотдавнашното одобрение от SEC на подадените документи 19b-4, с които се одобриха осем спот ETF-а.

За период от седем дни (от миналия понеделник до днес) цената на Етериум се повиши до ниво, при което е над всички останали криптовалути в този списък. Вследствие на това стойността му се повиши до около 27%, докато другите дигитални активи нараснаха по-слабо, например само с 2%, както е в случая с BTC.

ETH ETF, който е подкрепен от изпълнителния председател на MicroStrategy Майкъл Сейлър, означава легитимиране на зараждащата се индустрия, както и призив от страна на институциите за влагане на повече средства в различни видове криптовалути. Остойностяването на това развитие обаче е различно от това, за което Сeйлър е мислил преди, което е било свързано със скептицизма към ETF-ите на Етериум, тъй като не ги е считал за ценни книжа.

Основателят на DeFiance Capital, Артър Чонг, очаква, че цената на ETH може да достигне $4,500, преди да започнат да функционират ETF-ите, тъй като той е недостатъчно застъпен в крипто портфейлите. Очаква се ETF да бъде пуснат от JPMorgan преди президентските избори в САЩ.

Актуализацията Pectra

Важен допълнителен двигател на възходящата траектория на Етериум е предстоящата Pectra актуализация, която е планирана за първото тримесечие на 2019 г.

След като Dencun беше успешно внедрен през март, Pectra е следващият значителен ъпдейт на Етериум. С помощта на обектния формат на Етериум виртуалната машина (EOF) тази актуализация има за цел да подобри EVM и идва с 11 предложения за усъвършенстване.

Съоснователят на Етериум, Виталик Бутерин представи по-сложния EIP-7702, с който разработчиците възнамеряват да заменят остарелия модул EIP-3074. EIP-7702 оптимизира потребителското изживяване и подобрява сигурността, като позволява на външно притежаваните сметки (EOA) да работят като портфейли за смарт договори по време на транзакции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.