НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Altcoins.bg вече предлагат убежище от волатилността

МАР. 12, 2020 13:47 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Altcoins.bg вече предлагат убежище от волатилността

Аltcoins.bg се превърнаха в първата платформа в България, която започва да работи със стабилната монета на Tether – USDT.

 

Добрата новина идва в най-подходящия момент на фона на зараждащата се рецесия и на пръв поглед неудържимата световна епидемия на коронавируса.

Оказа се, че притесненията покрай коронавируса COVID-19 се простират отвъд здравословното състояние на човек. Страховитата епидемия шокира световната икономика със своята внезапна поява, която доведе до ограничаването и в някои случаи прекратяването на дейностите на множество фирми. Дори и най-големите. От обикновените супермаркети и аптеки до гигантите като Apple, Amazon и Microsoft.

Както акциите, така и индексите са на червено, и за момента, не изглежда да има светлина в края на тунела.


Какво се случва с финансовия свят и къде е безопасно да държим парите си?

 

Това са двата въпроса, които всеки инвеститор и търговец все по-често си задава. В последните седмици наблюдаваме исторически и безпрецедентни дъна на всички пазари. DOW JONES (DJI), например, дотук отбеляза спад от 4,500 пункта (или 15,3%), което никога не се е случвало за толкова кратък период от време. NASDAQ загуби цели 1,200 пункта (11,8%), а S&P500 отбеляза спад от 450 пункта (14,7%).

Акциите на големите компании бележат колосални загуби, а това, както всички знаем, рефлектира върху всеки един от нас.


Откакто са се появили, криптовалутите се считат за най-добрата алтернатива на гореспоменатите пазари, чиято иновация ще тласне света към едно по-добро бъдеще. В портфолиото на всеки човек трябва да присъства една такава дигитална валута. Но как да изберем коя точно да бъде? 
 

Докато се чудите дали да инвестирате в Биткойн , Етериум или Лайткойн , замислете се за следното – кое е най-доброто място да държите парите си, за да избегнете волатилността на крипто пазара и да решите на коя криптовалута да се спрете? Отговорът е много прост и това решение би спестило много главоболия – стабилните монети.

Темата за стабилните монети несъмнено открадна светлините на прожекторите на крипто сцената и се превърна в една от най-дискутираните в пространството.

Все повече хора се ориентират към този тип криптовалути, което от своя страна доказва, че те имат място във всяко едно портфолио. И точно тук се намесват Altcoins.bg.

 

Предимствата на стабилните монети

 

Стабилните монети са нов клас активи, които функционално представляват криптовалути, но се подкрепят от резервен актив (например злато, петрол, евро и т.н.). Стейбълкойните предлагат мигновени и сигурни транзакции, докато в същото време са лишени от волатилност – като фиатните (традиционни) валути. Те буквално предлагат най-доброто от двата свята (традиционни и дигитални валути). Най-голямата такава криптовалута е USDT.


Какво е Tether (USDT)

 

USDT е стабилната монета на блокчейн мрежата Tether, чието предлагане се подкрепя в еквивалентното количество щатски долари. С други думи цената на USDT е фиксирана към щатския долар, което ще рече, че 1 USDT = $1.

 

Идеята на тази криптовалута е трайно да се позиционира като алтернатива на традиционните банкови системи, правейки финансовия обмен значително по-бърз и ефикасен.


Тази валута е най-добрият начин да се предпазите от неизбежните и резки корекции, които водят до сериозни загуби на средства. Може да се каже, че тя е моста между вашите пари и бъдещите ви инвестиции, на който можете спокойно да премислите следващия си ход, без да се налага да се притеснявате и да бързате излишно. Държите ли си парите в Tether ще знаете, че до следващия ви инвестиционен ход парите ви няма да загубят стойност.


Какво предлагат Altcoins.bg?


Българската платформа Altcoins.bg дава възможност на своите клиенти да купуват и продават директно Tether (USDT), както и 10 други криптовалути – Биткойн, Етериум, Лайткойн, XRP , Биткойн Кеш, Monero , DASH, EOS , Zcash и Stellar Lumens. Платформата предлага един по-удобен и лесен начин за управление на финансовите средства на всеки един човек, който е инвестирал в това пространство.

Криптовалутите могат да бъдат закупени чрез банков превод, ЕasyPay и кеш терминал, а когато продавате можете да получите вашите пари по банкова сметка, на всяка каса на EasyPay и по КИН в ePay.

С разпространението на коронавируса, несигуроността на световните финансови пазари продължава да нараства. Тъй като криптовалутите остават силно волатилни, единственото убежище от целия този хаос се оказват стабилните монети, като най-голямата от тях вече е достъпна на Altcoins.bg.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
acavet МАР. 12, 2020 500 лв разлика в курс купува продава смешни са! infinito АПР. 24, 2020 А това са най-добрите курсове от БГ чейндж... Ти виж останалите! Пък и ти пробвал ли си да вкараш 20К в биткойн през българските банки? Аз съм и затова ползвам бг чейнджове, а от тях само Altcoins биват Ивайло МАР. 12, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Илон Мъск призовава за предпазливост

Cryptocurrency is promising, but please invest with caution! https://t.co/A4kplcP8Vq— Elon Musk (@elonmusk) May 7, 2021Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск току-що се включи в Twitter, за да пуб...
МАЙ. 7, 2021 09:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Kraken добавя стейкинг на Cardano (ADA)

Това се случва на фона на нарастващия интерес към криптовалутата, чиято цена се движи нагоре от началото на годината. Стейкингът в света на криптовалутите изисква притежателите на токени да заключат о...
МАЙ. 6, 2021 22:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майк Новограц споделя мнението си за скока на цената на Dogecoin (DOGE)

Новограц спомена Илон Мъск и Марк Кюбан, но заяви, че скока на мем криптовалутата се дължи много повече неща, отколкото само тези двама инфуенсъри.„Това, което движи цените на акциите, движи и цените ...
МАЙ. 6, 2021 19:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Топ анализатор разкрива бичи цели за Етериум и три DeFi актива

Анализаторът казва, че Етериум официално е дал на търговците "Божията свещ" със своето рали от 71.1% за седем дни.Що се отнася до ETH / BTC, Smart Contracter казва, че сега не е моментът за продажба."...
МАЙ. 6, 2021 15:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света