Home

4 финансови съвета от основателят на Етериум

08.01.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 финансови съвета от основателят на Етериум

Виталик Бутерин, един от създателите на Етериум, наскоро сподели ценни идеи на фона на непредсказуемостта на пазарите на криптовалути.

Неотдавнашните му забележки обхващат финансова философия, която съчетава традиционни инвестиционни подходи със съвременни перспективи, предлагайки релевантност в днешния дигитален пейзаж.

4 Финансови мъдрости от Виталик Бутерин

На първо място, Бутерин подчерта значението на диверсификацията. С бързата поява на нови начини за инвестиране, разпределянето на активите в различни сектори може да помогне за намаляване на рисковете. Това повтаря традиционните инвестиционни стратегии и се съгласува добре с динамичния крипто пазар.

Второ, крипто експертът подчерта значението на спестяването. Бутерин посъветва да се изгради финансов фонд, който може да покрие разходи за няколко години. Този принцип подчертава идеята, че финансовата сигурност се простира отвъд натрупването на богатство, особено във времена на икономическа несигурност и колебания на пазарите на труда.

Третата му точка подчертава стойността на “скучния” портфейл – препоръка, която може да контрастира с вълнуващите инвестиции с високи залози. Тя обаче отразява едно отдавнашно убеждение: последователните, надеждни инвестиции често носят дългосрочни ползи.

Сред привлекателността на приказките за внезапни богатства, съветите на Бутерин подчертават мъдростта на стабилния и предпазлив инвестиционен избор.

И накрая, Бутерин предупреди за прекомерния ливъридж, по-специално за всичко, което надвишава 2х. Този съвет е особено актуален при търговията с криптовалути, където високият ливъридж може да доведе до значителни загуби. Установявайки това ограничение, Бутерин се застъпи за отговорни инвестиционни практики, давайки приоритет на трайната стабилност пред краткосрочните печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Корелацията между криптовалутите и фондовия пазар достигна своя връх – Coinbase

Неотдавнашен доклад на Coinbase разкрива, че през септември корелацията между криптовалутите и фондовите пазари е достигнала исторически връх и е достигнала 50%.

28.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Боливия регистрира скок на крипто транзакциите

В неотдавнашен доклад на Централната банка на Боливия (BCB) се подчертава значителното увеличение на транзакциите с виртуални активи в Боливия след решението на страната да отмени забраната си за Биткойн през юни.

28.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Ръководителят на SEC ще напусне ако Тръмп бъде избран според американски сенатор

Сенаторката от Уайоминг Синтия Лумис наскоро предположи, че председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ Гари Генслер може да се оттегли от поста си през следващата година.

28.09.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

3 макроикономически фактора, които може да повлияят на крипто сектора до края на 2024

Пазарът на криптовалути може да е готов за потенциален растеж, тъй като навлиза в четвъртото тримесечие, което исторически е благоприятен период.

28.09.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.