НАЧАЛО Алткойни

Защо трябва да притежавате Етериум и Solana по време на бичия пазар

31.05.2024 14:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо трябва да притежавате Етериум и Solana по време на бичия пазар

Натрупването на Етериум (ETH) и Solana (SOL) трябва да бъде основен приоритет за инвеститорите в настоящия цикъл на крипто пазара, смята известният експерт от индустрията Раул Пал.

В наскоро публикуван видеоклип Пал представи убедителни аргументи защо тези два дигитални актива са подготвени за значителен растеж.

Анализът на Пал се върти около концепцията за пазарните фази в крипто сектора. Той обясни, че след неотдавнашното халвинг събитие за Биткойн, пазарът обикновено преминава през период на вертикална търговия, преди да навлезе в бичо „крипто лято“, характеризиращо се със значителни възходящи движения.

Той заяви:

Първоначално Биткойн има тенденция да се представя по-добре, но с преминаването на пазара към крипто лятото Етериум започва да набира скорост. По-новите проекти като Solana също привличат интерес през тази фаза.

Пал посочи неотдавнашното покачване на цената на Етериум към $4,000 като пример за променящата се пазарна динамика. Това рали бе предизвикано от неочакваното одобрение на спот Етериум ETF, което изненада много инвеститори:

Одобрението на Етериум ETF от големи финансови институции като BlackRock бе значителен катализатор… Впечатляващият опит на BlackRock в одобряването на ETF (577 одобрения срещу един отказ) създаде предпоставки за това бичо движение.

Тезата на Пал е, че както Етериум, така и Solana са на път да достигнат нови исторически върхове през следващите месеци. Той смята, че превъзходството на ETH е вероятно, тъй като пазарът преминава към крипто лято, като големи мениджъри на активи като Bernstein прогнозират, че Етериум може да последва траекторията на Биткойн след одобрението на ETF, като потенциално може да достигне $6,600.

Що се отнася до Solana, Пал заяви, че е доста инвестиран в актива. Той подчерта, че инвестиционните решения трябва да се основават на пазарните резултати, а не на разкази, съветвайки инвеститорите да използват графики за сравняване на резултатите и да избягват смяна на инвестициите без ясни доказателства за по-добри резултати.

Анализът на Пал разглежда и по-широките пазарни условия, които създават благоприятна среда за спекулативен бум на криптовалутите. Високите лихвени проценти и икономическата несигурност тласкат инвеститорите към по-рискови активи като криптовалутите в търсене на печалби. Освен това фактори като промените в лихвените проценти на Федералния резерв, предстоящите избори и нарастващият институционален интерес към пространството придават допълнителен импулс на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.