Home

Защо трябва да притежавате Етериум и Solana по време на бичия пазар

31.05.2024 14:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо трябва да притежавате Етериум и Solana по време на бичия пазар

Натрупването на Етериум (ETH) и Solana (SOL) трябва да бъде основен приоритет за инвеститорите в настоящия цикъл на крипто пазара, смята известният експерт от индустрията Раул Пал.

В наскоро публикуван видеоклип Пал представи убедителни аргументи защо тези два дигитални актива са подготвени за значителен растеж.

Анализът на Пал се върти около концепцията за пазарните фази в крипто сектора. Той обясни, че след неотдавнашното халвинг събитие за Биткойн, пазарът обикновено преминава през период на вертикална търговия, преди да навлезе в бичо „крипто лято“, характеризиращо се със значителни възходящи движения.

Той заяви:

Първоначално Биткойн има тенденция да се представя по-добре, но с преминаването на пазара към крипто лятото Етериум започва да набира скорост. По-новите проекти като Solana също привличат интерес през тази фаза.

Пал посочи неотдавнашното покачване на цената на Етериум към $4,000 като пример за променящата се пазарна динамика. Това рали бе предизвикано от неочакваното одобрение на спот Етериум ETF, което изненада много инвеститори:

Одобрението на Етериум ETF от големи финансови институции като BlackRock бе значителен катализатор… Впечатляващият опит на BlackRock в одобряването на ETF (577 одобрения срещу един отказ) създаде предпоставки за това бичо движение.

Тезата на Пал е, че както Етериум, така и Solana са на път да достигнат нови исторически върхове през следващите месеци. Той смята, че превъзходството на ETH е вероятно, тъй като пазарът преминава към крипто лято, като големи мениджъри на активи като Bernstein прогнозират, че Етериум може да последва траекторията на Биткойн след одобрението на ETF, като потенциално може да достигне $6,600.

Що се отнася до Solana, Пал заяви, че е доста инвестиран в актива. Той подчерта, че инвестиционните решения трябва да се основават на пазарните резултати, а не на разкази, съветвайки инвеститорите да използват графики за сравняване на резултатите и да избягват смяна на инвестициите без ясни доказателства за по-добри резултати.

Анализът на Пал разглежда и по-широките пазарни условия, които създават благоприятна среда за спекулативен бум на криптовалутите. Високите лихвени проценти и икономическата несигурност тласкат инвеститорите към по-рискови активи като криптовалутите в търсене на печалби. Освен това фактори като промените в лихвените проценти на Федералния резерв, предстоящите избори и нарастващият институционален интерес към пространството придават допълнителен импулс на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.