НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скоро може да достигне нов исторически рекорд на цената според топ анализатор

06.05.2024 18:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скоро може да достигне нов исторически рекорд на цената според топ анализатор

Експертът по криптовалути "il Capo of Crypto", известен с типично песимистичната си позиция, наскоро обсъди разгледа ситуацията около лидера в сектора на смарт договорите - Етериум (ETH).

В своя анализ Capo отбеляза благоприятния отскок на цената на ETH от зоната на подкрепа. Той изтъкна потенциала на ETH да поддържа бичата си траектория на по-кратките времеви рамки.

Подчертавайки значението на установяването на подкрепа около границата от $3,300, il Capo предположи, че подобно развитие може да сигнализира за по-нататъшен възходящ импулс, който потенциално да завърши с нов рекорден връх.

Освен това експертът изрази оптимизъм по отношение на двойката ETH/BTC, като очаква, че както Етериум, така и други алткойни ще надминат представянето на Биткойн в близко бъдеще.

За разлика от обичайните му мечи прогнози, неотдавнашният анализ на Capo предложи рядко срещана бича перспектива за пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.