НАЧАЛО Алткойни

Топ алткойн на ръба на сериозен подем според анализатор

септември 28, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ алткойн на ръба на сериозен подем според анализатор

Известен крипто анализатор предполага, че дигитален актив, базиран на Етериум, може да е на прага на значителен ръст.

Анализаторът, който се подвизава под псевдонима Altcoin Sherpa, сподели своите прозрения в социалната мрежа X (бившия Twitter), изразявайки своята увереност в децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK), като подчерта силните ѝ основи.

Според анализатора LINK има потенциала да надмине другите алткойни на предстоящия бичи пазар. Той изтъкна, че LINK поддържа постоянен търговски диапазон в продължение на повече от 500 дни, което я прави обещаващ кандидат за дългосрочна инвестиция.

По неговите думи: “Що се отнася до LINK, виждам я като една от малкото монети, които просто бих придобил и държал през следващите шест месеца или дори по-дълго. Вярвам, че тя ще се превърне в отличник в следващия пазарен цикъл, като се има предвид решаващата ѝ роля като основна инфраструктура за множество проекти и ограничената конкуренция.”

Altcoin Sherpa предложи и поглед върху друга алтернативна криптовалута – Rollbit Coin (RLB), родния токен на крипто гейминг платформата Rollbit. Въпреки че поддържа положителна дългосрочна перспектива за RLB, той очаква временен спад на стойността ѝ през следващите седмици.

Той обясни: “В случая с RLB предвиждам значителен потенциал по време на следващия бичи пазар, но в краткосрочен план очаквам спад до $0.07 или потенциално дори по-ниско. Съществува и регулаторна несигурност, която би могла да създаде предизвикателства, така че в момента не разглеждам тези ценови нива.”

 

Що се отнася до Биткойн (BTC), Altcoin Sherpa изрази предпазливост, като предположи, че е все по-възможно флагманската криптовалута да претърпи спад към границата от $20,000, тъй като се бори с поддържането на бичия си импулс.

В своя анализ той отбеляза: “Ако погледнем в по-широка перспектива, може да станем свидетели на забележителна промяна в пазарната структура на различните борси, белязана от по-ниски дъна. Все още разглеждам тази зона като потенциална формация на дъно, но ентусиазмът ми е смекчен и не бих се изненадал, ако своевременно станем свидетели на по-нататъшен спад до $20,000.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.