НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 алткойна, които могат да се окажат чудесни инвестиции този месец

02.02.2024 14:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 алткойна, които могат да се окажат чудесни инвестиции този месец

Криптовалутите се превръщат в ефективни инструменти за решаване на проблеми, като се отдалечават от репутацията си на спекулативни активи, склонни към пазарна нестабилност.

Вместо да се фокусира единствено върху потенциалните възнаграждения за инвеститорите, акцентът се поставя върху разкриването на присъщия на дадена криптовалута капацитет за решаване на реални проблеми и генериране на устойчиво търсене.

При внимателното разглеждане на 100-те най-големи криптовалути идентифицирахме три открояващи се проекта, които се отличават с отлични постижения в решаването на проблеми. Нашето проучване се насочи специално към монетите с най-висока капитализация – стратегически ход в отговор на макроикономическата несигурност, предизвикана от неотдавнашните указания на Федералния резерв.

Solana (SOL)

Solana се откроява с настоящата си оценка, представяйки убедителна алтернатива на основния си конкурент – Етериум (ETH). Демонстрирайки превъзходно представяне в областта на децентрализираните финанси (DeFi) и Web3, Solana изигра ключова роля за внедряването на 75% от всички NFT през 2023 г. Забележителните постижения включват значителна позиция в общата заключена стойност (TVL) в DeFi, надхвърляща $1 милиард през декември, и надминаване на Етериум в дневния обем на децентрализирания обмен (DEX).

Въпреки солидното си представяне, SOL понастоящем се оценява на около $102, като пазарната капитализация е $44.4 милиарда.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) предлага уникално предложение, като свързва данните от реалния свят с дигиталното царство на криптовалутите. Позиционирана като водеща оракулна платформа, тя притежава значителен потенциал, особено след като традиционните финансови гиганти възприемат Web3. Нарастващото приемане на токенизирането на реални активи, подкрепено от лидери в бранша като BlackRock, позиционира Chainlink като обещаваща инвестиция в криптовалути за февруари 2024 г.

Към настоящия момент LINK може да се похвали с пазарна капитализация от $10.2 милиарда, като се търгува на цена от близо $19.

Pendle (PENDLE)

Pendle (PENDLE) представлява интригуваща, но по-рискова инвестиционна опция, като се има предвид статутът ѝ на сравнително нов проект. Описван като протокол, позволяващ токенизация и търговия с бъдеща доходност, Pendle въвежда нов автоматичен маркет мейкър (AMM), поддържащ активи с времеви спад. Това нововъведение осигурява на потребителите по-голям контрол върху бъдещата доходност, като предлага опционалност и възможности за използване.

Класирана на 96-то място с капитализация от $687 милиона, PENDLE понастоящем се търгува на цена от $2.88. Забележително е, че влиятелни фигури в сферата на криптовалутите, включително Артър Хейс, изразиха ентусиазъм за този проект, което допринесе за неотдавнашния скок в цената на токена.

Изключително важно е да се признае, че въпреки статута си на добри проекти, тези криптовалути представляват потенциални краткосрочни или средносрочни рискове поради значителната инфлация на предлагането. Препоръчват се разумни инвестиционни практики, като се предупреждава да не се поддавате на наративи, подхранвани от FOMO, особено от субекти, търсещи ликвидност за излизане от пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.