Home

Топ 3 акции от портфолиото на Кати Ууд, които да следим отблизо

01.07.2024 12:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 акции от портфолиото на Кати Ууд, които да следим отблизо

Пазарът на акции често се движи от различни фактори, като приток на капитали, тенденции в търсенето и настроения на институционалните инвеститори.

Междувременно крипто пазарът отбеляза скромно възстановяване, като цените на активите се повишиха през последната седмица.

Инвестициите на Ark Invest и Кати Ууд са привличали значително внимание през годините, особено като се има предвид добрите печалби от тези ходове. Прозрачността на техните авоари, транзакции и свързаните с тях дейности заинтригува много трейдъри. През тази година технологичният сектор даде тласък на фондовия пазар, допринасяйки за рязкото повишаване на цените на акциите. Ето някои от забележителните акции на Кати Ууд, които трябва да се следят:

Block Inc (SQ)

Подкрепена от Джак Дорси, Block Inc е една от акциите на Кати Ууд, които набират популярност сред трейдърите. Усилията на компанията за разширяване на потребителската база са важен фактор. През последните 24 часа акциите на Block се повишиха с $1.10% и се търгуват на цена от $64.49. Въпреки колебанията в средата на седмицата, представянето на акциите през миналата седмица остава положително.

Coinbase (COIN)

Coinbase, водеща борса за дигитални активи, продължава да бъде топ избор за Кати Ууд и през последните шест месеца се наблюдава бича активност. Тази седмица Coinbase прояви надежда да възстанови загубите си, тъй като крипто пазарът се стабилизира. Акциите се повишиха с 5% за последните 5 дни, въпреки скорошния спад. От началото на годината досега Coinbase се е повишила с 28%.

Представянето на Coinbase е тясно свързано с цената на Биткойн и други дигитални активи. В случай че макроикономическите фактори се променят благоприятно, акциите могат да отчетат още една възходяща тенденция.

Tesla (TSLA)

През последните месеци акциите на Tesla се повишават, като се насочват към възстановяването на по-ранните загуби през тази година. През последния ден на търговия акциите на TSLA се повишиха с 0.46%, а през изминалата седмица отбелязаха ръст от 12%. Месечното представяне показва увеличение от 19%, тъй като притокът на средства се засили след мечия период.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джъстин Сън реагира на твърденията за лонг позицията му в Биткойн

Джъстин Сън, основател на TRON (TRX) и главен съветник на Huobi, отговори на слуховете за инвестициите си в Биткойн в публикация в социалните мрежи.

12.07.2024 19:30 1мин. четене

Крипто търговията ще надхвърли $100 трилиона до края на годината според доклад

Глобалната търговия с криптовалути е на прага на значителен ръст, като прогнозите на CoinWire сочат, че до края на 2024 г. обемът на сектора ще надхвърли $108 трилиона.

12.07.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: Страни от съюза ще изпреварят икономиката на САЩ до 2075 г. според Goldman Sachs

Goldman Sachs прогнозира, че до 2075 г. членки на БРИКС ще притежават едни от най-големите икономики в света. 

12.07.2024 18:30 1мин. четене

Сенатори настояват за забрана на търговията с акции от членовете на Конгреса

Група двупартийни американски сенатори се застъпи за законодателство, което да попречи на членовете на Конгреса да търгуват с акции.

12.07.2024 17:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.